Bugün neler yaptım şincik ona geçelim efenim dizi mizi gerçek hayata dönelim
Sabah kalktığımda dedim amannnn bugün kanepede yatarım moralsizim dün de biraz yorucu ve üzücü geçmişti. Kahvaltıdan sonra bana bir aşk geldi iş aşkı bayadır balkonu yıkamak istiyordum çünkü balkonda bir boş saksıya ıslanmış ekmek koyuyorum kuşlar yesin diye sağolsun balkonumun duvarlarını bir güzel pisletiyorlar dedim bugün oraları temizleyim fırçaladım balkonu bir güzel yıkadım yıkadım yıkamasına da yarın öbür gün yine aynı olur benim balkon onlara şezlong sanki güneşlenmeye geliyorlar
duvara oturup bildiğiniz güneşleniyorlar cam önlerimi hiç söylemiyorum bile
olsun siliyorum saksıdaki ekmekleri son kırıntısına kadar yiyorlar keşke insanlar da böyle duyarlı olsa da gıdalar, ekmekler israf olmasa.. Sonrasında çamaşır astım mutfağı topladım lavaboları ovdum yerleri fayansları cifleyip sildim. Başka da bir iş yapmadım. Kızımla oynadık ne kitap okudum ne cildimi temizledim paspal takılıyorum birkaç gündür
Allahtan şımbıllı küpelerim kulağımda aynaya bakınca aşırı bakımsız hissettirmiyor bana kendimi
eşim de sağolsun küpelerim için de iltifat etti ne dese beğenirsiniz hayatım küpelerin çok hoşmuş benim oltalara zil niyetine takarım dedi ne yapalım benim odundan gelen iltifat bu
geçinip gidiyoruz
abarttığı gibi de değil zarif yani şuan uzandım kalkıp cildimi temizlesem iyi olacak hiç aksatmıyordum ama 2 gündür yapamadım biraz zorlu bikaç gün geçti
neyse ki bugün teyzemden iyi haber aldık. Çok da vaka olduğunu duydum çevremde kimi duysam korona markete gitmeye korkar oldum. Allahım herkesi korusun bu beladan inşallah
Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Hastanın hastaya refakatçi olduğu dönemdeyiz
dünden beri de panikatak iyi yokluyor beni buradayım bakkkk buradayım ce'ee diyor bana terapiye gitmeyi düşünüyorum sanırım gelecek haftaya bırakacağım onu. Aaa birşey daha paylaşayım ilk kumbaram doldu. Şuan para içine zor giriyor
daha önce dayanamayıp hemen açardım ilk defa ağzına kadar doldu. Umut dünyası işte bi hayal kimbilir belki gerçek olur diye biriktiriyorum. Aslında zor bişey değil ama korona da olduğu için ertelenecek bişey bir de istiyorum ki kendim niyet ettim birikimini de Allahım nasip etsin.
Ne çok uzattım yaza yaza çenem ne düşük heee neyse iyi geceler diyelim bir de dileyelim ki korona bitsin ve sevdiklerimiz ile birlikte sarmaş dolaş bir sofrada şen kahkahalarla yemek yediğimiz günler gelsin inşallah ne de çok özlendi değil mi ne güzel günlerimiz varmış o zamanı yaşarken belki içindeyken bize güzel gelmiyordu insan kaybetmeden değerini anlamıyormuş değil mi? Musmutlu günlerimiz geri gelsin hadi dileyelim