🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Masumlar Apartmanı akşamı bu akşam..
Yine buram buram Aşk kokan bölüm aşk ne güzel şey değil mi insanın içinde umudunu yeşerten, içinde kelebekler uçuran bişey :KK68:
Yalnız Esat'ın evinin dekoru da neydi öyle vauuv dedim mimar elinin dokunduğu nasıl da belli müthiş...
Ay aynı şeyi düşündüm ev müthişşş🤩

Bugün neler yaptım şincik ona geçelim efenim dizi mizi gerçek hayata dönelim 😁
Sabah kalktığımda dedim amannnn bugün kanepede yatarım moralsizim dün de biraz yorucu ve üzücü geçmişti. Kahvaltıdan sonra bana bir aşk geldi iş aşkı bayadır balkonu yıkamak istiyordum çünkü balkonda bir boş saksıya ıslanmış ekmek koyuyorum kuşlar yesin diye sağolsun balkonumun duvarlarını bir güzel pisletiyorlar dedim bugün oraları temizleyim fırçaladım balkonu bir güzel yıkadım yıkadım yıkamasına da yarın öbür gün yine aynı olur benim balkon onlara şezlong sanki güneşlenmeye geliyorlar 😁duvara oturup bildiğiniz güneşleniyorlar cam önlerimi hiç söylemiyorum bile 😁olsun siliyorum saksıdaki ekmekleri son kırıntısına kadar yiyorlar keşke insanlar da böyle duyarlı olsa da gıdalar, ekmekler israf olmasa.. Sonrasında çamaşır astım mutfağı topladım lavaboları ovdum yerleri fayansları cifleyip sildim. Başka da bir iş yapmadım. Kızımla oynadık ne kitap okudum ne cildimi temizledim paspal takılıyorum birkaç gündür 😂Allahtan şımbıllı küpelerim kulağımda aynaya bakınca aşırı bakımsız hissettirmiyor bana kendimi😁eşim de sağolsun küpelerim için de iltifat etti ne dese beğenirsiniz hayatım küpelerin çok hoşmuş benim oltalara zil niyetine takarım dedi ne yapalım benim odundan gelen iltifat bu 😁geçinip gidiyoruz😁abarttığı gibi de değil zarif yani şuan uzandım kalkıp cildimi temizlesem iyi olacak hiç aksatmıyordum ama 2 gündür yapamadım biraz zorlu bikaç gün geçti 😔neyse ki bugün teyzemden iyi haber aldık. Çok da vaka olduğunu duydum çevremde kimi duysam korona markete gitmeye korkar oldum. Allahım herkesi korusun bu beladan inşallah 🤲🏻 Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Hastanın hastaya refakatçi olduğu dönemdeyiz😔dünden beri de panikatak iyi yokluyor beni buradayım bakkkk buradayım ce'ee diyor bana terapiye gitmeyi düşünüyorum sanırım gelecek haftaya bırakacağım onu. Aaa birşey daha paylaşayım ilk kumbaram doldu. Şuan para içine zor giriyor😁daha önce dayanamayıp hemen açardım ilk defa ağzına kadar doldu. Umut dünyası işte bi hayal kimbilir belki gerçek olur diye biriktiriyorum. Aslında zor bişey değil ama korona da olduğu için ertelenecek bişey bir de istiyorum ki kendim niyet ettim birikimini de Allahım nasip etsin.
Ne çok uzattım yaza yaza çenem ne düşük heee neyse iyi geceler diyelim bir de dileyelim ki korona bitsin ve sevdiklerimiz ile birlikte sarmaş dolaş bir sofrada şen kahkahalarla yemek yediğimiz günler gelsin inşallah ne de çok özlendi değil mi ne güzel günlerimiz varmış o zamanı yaşarken belki içindeyken bize güzel gelmiyordu insan kaybetmeden değerini anlamıyormuş değil mi? Musmutlu günlerimiz geri gelsin hadi dileyelim :KK68:

Sizin banyonuzu bilmem ama bahçeniz çok güzel 😁çocuklarımız öyle bahçelerde koşmayı özledi wc kağıdı topluyorum ben de etkinliğini yapıcaz inşallah biz de kızımla 😊
Yaaa teşekkürler 😊😊😊 etkinlik fotonuzu yollarsanız paylaşırım ☺️ Bahçe annemin bahçesi memlekette biz de tatillerde tadını çıkarıyoruz işte 😊

Hergün içtiğim Nescafe bile keyfin yerinde iken içiliyormuş. Sağlık ne de kıymetli değil mi? Kaç aile kaç gündür üzüntü içindeyiz. Bu güne kadar koronanın bu denli tehlikeli olduğunun farkına varmamıştım. Ama hep annem ve teyzem için korkmuştum kronik hastalıkları olduğu için ne para ne pul geçiyor şimdi hepimiz hastaneden gelecek iyi haberleri bekliyoruz dualar ediyoruz. Allahım duadan başka neyimiz var ki bize halimize acı Allahım 🤲🏻güzel teyzem benim güzel

Öyle, her şey ağız tadın varken güzel.
Allah şifa versin canım.
Sen yine tedbiri elden bırakma.
Öyle zor ki teyzemin ailesi şuan darmadağın eniştem de hastanede eniştemin annesi babası da Covid annesi de bugün hastaneye yatırıldı çok zor bir dönem Allahım yardımcımız olsun sağlık ne değerli Allahım duadan başka bişey gelmiyor elimizden

Hergün içtiğim Nescafe bile keyfin yerinde iken içiliyormuş. Sağlık ne de kıymetli değil mi? Kaç aile kaç gündür üzüntü içindeyiz. Bu güne kadar koronanın bu denli tehlikeli olduğunun farkına varmamıştım. Ama hep annem ve teyzem için korkmuştum kronik hastalıkları olduğu için ne para ne pul geçiyor şimdi hepimiz hastaneden gelecek iyi haberleri bekliyoruz dualar ediyoruz. Allahım duadan başka neyimiz var ki bize halimize acı Allahım 🤲🏻güzel teyzem benim güzel
Allah tez zamanda sağlık sıhhat versin. İnşallah hemen atlatır. Çok zor zamanlardan geçiyoruz, sabır ve umut versin rabbim

Verimli bir gün geçirmek mi? Sağlıklı bir gün geçirelim inşallah diye dua eder olduk. Kaç gündür ne cildimi temizledim ne gözüme kalem sürdüm bugün içtiğim çayın tadı bile ne de değişikti. Bir kez daha anladım sağlık sen ne önemli şeymişsin. Bugün İkbal Gürpınarın Covid 19 sürecini anlattığı videoyu izledim. Nefes nefese anlatıyordu. Dedi ki "Bir daha geleceğe dair şunu yapacağım bunu yapacağım diye planlar yapmayacağım dolabımda babama yapacak olduğum konserveler öylece duruyor bundan sonra bu dünya için çok çalışmayacağım" ben de karar verdim Covid bittikten sonra Allahım izin verirse hep iyilik yapmak için derneklerin faaliyetlerine katılacağım, huzurevlerini ziyaret edeceğim, çocuk esirgemeye gidip bir çocuğun başını okşayacağım, sattığım ürünlerden yahut el emeğimle yaptığım ürünlerden yardımlar da yapacağım. Allahım sen nasip et o güzel günlere erelim. Biz bu hastalıktan dersimizi aldık bu musibeti üzerimizden al Allahım🤲🏻

Merhaba sağol canım durumu hala aynı doktor kritik diyor bekliyoruz dün 1 ünite kan istediler dua ediyoruz Allahım onu bize bağışlayacak inşallah 🤲🏻
İnşallah daha iyi olacak dualarınızı esirgemeyin 🤲🏻
Müsade edersen ben de artık bu topiğe yazmak istiyorum. Dediğin gibi verimli gün geçirecek moral motivasyon yok şu aralar, ülkece zor zamanlardan geçiyoruz ama bir başlangıç olsun, en azından sohbet ederiz diye düşündüm

İnşallah daha iyi olacak dualarınızı esirgemeyin 🤲🏻
Müsade edersen ben de artık bu topiğe yazmak istiyorum. Dediğin gibi verimli gün geçirecek moral motivasyon yok şu aralar, ülkece zor zamanlardan geçiyoruz ama bir başlangıç olsun, en azından sohbet ederiz diye düşündüm
Müsaade ne demek canım benim tabii ki yazabilirsin evet şu sıralar morale çok ihtiyacımız var zor zamanlardan geçiyoruz geçecek inşallah bugünler de Allahın izniyle

X