- 23 Ocak 2016
- 32.527
- 48.869
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.661
MaşallahYapar çoook beceriklidir dilimi ısırayım
Bende 40ımdan sonra sarmaya başladım valla:)
Aynı annem gibi dedin o da afiyet olsun şifa olsun dedi
Bak deneyin siz de. bunu yaptıktan sonra hiç dışardan yemedik. Tavada 15 dkda pizza.MaşallahAllah nazarlardan saklasın benimki dışarıdan söyler pizza hiç denemedim sarma da güzel oluyor şöyle zeytinyağlı oh mis bir de ince sarılı kız insan foto atar gözümüz şenlenseydi şöyle
Tmm canım atma pizza mı tavada görümcem yapıyor fırında baya güzel de ben hiç yapmadım DominosBak deneyin siz de. bunu yaptıktan sonra hiç dışardan yemedik. Tavada 15 dkda pizza.
Kıymalı yaptım. Zeytinyağlısına da bayılırım. De foto atmayım şimdi canı çeken olur falan:)
Dominos en kötüsü kuzum yaa yapma bunu kendine. Daha önceden fırında denemişliğimiz var ama bu çok kolay ve aşırı lezzetli. Ve evet tavada. Yarın dene benceTmm canım atma pizza mı tavada görümcem yapıyor fırında baya güzel de ben hiç yapmadım Dominos
Tamam tarifini ver canım bi deniyim öyle deme ya Dominos çok güzelDominos en kötüsü kuzum yaa yapma bunu kendine. Daha önceden fırında denemişliğimiz var ama bu çok kolay ve aşırı lezzetli. Ve evet tavada. Yarın dene bence
Günaydın canım Bursada da hava kapalı yağmur çiseliyor hiçbir iş yapasım yok inan ki kahve ben de pek sevmem ama Nescafe içerim günde 1 fincanGünaydın kızlar, umarım verimli bir gün olurAnkara’da hava kapalı, tam otur kahve iç kitap oku günü. Gerçi ben çok çay kahve içmem çarpıntı yapıyor ama hava o hissi veriyor
Ellerine sağlık canım ben de bugün mutfağı toplayıp markete gitmek dışında bişey yapmadım desem yeridir canım istemiyor bişey yapmak az önce mutfağa girdim yaptım bişeyler oyalanayım diye Masumlar Apartmanı başladı ben de onu izliyorumGeldim nihayet. Bugün mutfağı temizledim, gün boyu yavaş yavaş orayla uğraştım. Başka da bir şey yapmadım, zaten canım pek bir şey yapmak istemiyordu, bunu da zorla yaptım. Masterchefi izliyorum şimdi. Siz neler yaptınız?
Niloyacım ellerine sağlık çok güzel görünüyorlarSupangle yaptım can sıkıntısı evde mutfağa girdim bişeyler yapayım dedim eşim 2.5 da işten geliyor bu hafta gelince atıştırmalık aperatif bişeyler arıyor dedim yapayım umarım tadı güzel olmuştur daha tatmadım az bişey ceviz çekmek için de bu aparat çok kolay oluyor robotu açmak gerekmiyor paylaşayım dedim
O diziye çok güzel diyorlar da bi izleyemedim. Artık müsait bi zamanda baştan sona izlerim. Bu arada teyzenden haber var mı?Ellerine sağlık canım ben de bugün mutfağı toplayıp markete gitmek dışında bişey yapmadım desem yeridir canım istemiyor bişey yapmak az önce mutfağa girdim yaptım bişeyler oyalanayım diye Masumlar Apartmanı başladı ben de onu izliyorum
Komşuma Yunanistandan getirtmiştim ben de havanda yahut robotta çekiyordum teyzem hala aynı bekliyoruz eniştem çıktı bugün hastaneden çok şükür bazen durduk yerde ağlama geliyor şunları yaparken bile motive olayım diye yaptım dua ediyoruz içimden bi ses oradan çıkacak inşallah diyorNiloyacım ellerine sağlık çok güzel görünüyorlarbu aparatı da ilk kez gördüm baya kullanışlıymış. Ben havanda dövüyordum çok lazım olursa
O diziye çok güzel diyorlar da bi izleyemedim. Artık müsait bi zamanda baştan sona izlerim. Bu arada teyzenden haber var mı?
İnşallah iyileşecek NiloyacımKomşuma Yunanistandan getirtmiştim ben de havanda yahut robotta çekiyordum teyzem hala aynı bekliyoruz eniştem çıktı bugün hastaneden çok şükür bazen durduk yerde ağlama geliyor şunları yaparken bile motive olayım diye yaptım dua ediyoruz içimden bi ses oradan çıkacak inşallah diyorbir de korona olma korkusu şu dönemi inşallah kolayca atlatırız
Koronadan dolayı mı entübe etmişler inşallah içimde umudum var içimdeki ses teyzem oradan çıkacak diyor kaderde ne yazıldıysa onu göreceğiz deyip teselli bulmaya çalışıyorum Allahım sevdiklerimizi bizi bu musibetten korusun Rabbim sağlıklı olalım da evde durmaya razıyım bişeylerle oyalanıyor insanın sevdikleri telefonun ucundan cevap vermesi bile iyi günler geleceğinin umuduİnşallah iyileşecek NiloyacımEşimin bir akrabası 20 gün yoğun bakımda kaldı, entübe bile etmişler o zaman ama şimdi çıktı hastaneden ve durumu iyi. Böyle örnekler çok, senin teyzen de iyi olacak. Ağlama gelmesi de çok normal, hiç normal zamanlarda değiliz ki duygu durumuz normal olsun
Evet canım koronadan yattı hastanede ama şimdi iyi. Siz de umudunuzu yitirmeyin. Dediğin gibi sağlıklı olalım, sevdiklerimiz sağlıklı olsun da varsın evde duralım. Gezeceğimiz günler de gelecek inşallah.Koronadan dolayı mı entübe etmişler inşallah içimde umudum var içimdeki ses teyzem oradan çıkacak diyor kaderde ne yazıldıysa onu göreceğiz deyip teselli bulmaya çalışıyorum Allahım sevdiklerimizi bizi bu musibetten korusun Rabbim sağlıklı olalım da evde durmaya razıyım bişeylerle oyalanıyor insanın sevdikleri telefonun ucundan cevap vermesi bile iyi günler geleceğinin umudu
Teyzemin kronik hastalıkları var onlardan dolayı durumu kritik bir mucize olur çıkar inşallah Allah onu evlatlarına bağışlasın inşallah evde öyle böyle vakit geçiyor sağlıklı olalım daEvet canım koronadan yattı hastanede ama şimdi iyi. Siz de umudunuzu yitirmeyin. Dediğin gibi sağlıklı olalım, sevdiklerimiz sağlıklı olsun da varsın evde duralım. Gezeceğimiz günler de gelecek inşallah.
Ben de gereksiz harcama yapmıyorum artık sağol canımAncak akşam yemeğinden sonra gelebildim bugün. Halbuki gündüz ne iş yaptın derseniz elle tutulur bir şey yokEvi süpürdüm ve yemek yaptım bu kadar.
Niloyatospikk ne güzel kumbaranızı doldurmuşsunuz, güzel günlerde harcayın. Ben pek kumbaracı değilim ama harcamalarıma dikkat ederim, gereksiz harcamaları 2 yıldır sıfırladım rahatladım