🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Kaç gündür topiğe uğramayanlara söylemem:63:
İşin şakası nerelerdesin nasılsın iyi misin be canım? 🥰
Dıkkıdık değişik bir tabir olsa gerek bendeki tercümesi efendim peşin para demek😁karta komisyon kesiyor fena toptancılar 😁
Uğradım elbette yazamadım canım:)
Tiko para yani.😅

İyidir benim cimcime ile uğraşıyorum.. 🙃
Sen iyisin inşallah.

Siz böyle yaramaz gördünüz mü koltukları süpürüyordum süpürgenin ucuyla olan oldu çıkmıyor içindeki bebek 😁bugün de temizlik yapacaktım kaldı

Eklentiler

• IMG_20201120_140514.jpg
    IMG_20201120_140514.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 40
Eşim süpürgeyi yapana kadar bekleyemedim ben de çıkaramadım halıları fırçaladım yerleri sildim mobilyaların tozu alınacak çamaşır asılacak şuan kayfemi içiyorum 😁canım hiç iş yapmak istemese de yapmam gerekiyordu daha ütü var püfff

Eklentiler

• IMG_20201120_173608.jpg
    IMG_20201120_173608.jpg
    226 KB · Görüntüleme: 48
Kitap okumadım diğerlerini hiç söylemeyeyim bile duş alıp cilt bakımı dışında hiçbir şey yapmadım verim bunun neresinde :110: az önce de çikolata kavanozundan 3 4 kaşık aldım :cry: terapistime de soracağım irademe nasıl sahip çıkmalıyım diye bu nedir böyle yani...
Sabah yürüyüşe çıkarım nolacak dedim he he çıkarsın yasak da geldi ay sonuna kaldı 10 gün tartıda 66 yı gör şuan 67.10 ay sonuna 10 gün kaldı derken de ne çok hoşuma gidiyor 30 Kasım doğum günüm ya 😁31 i doldurucağım inşallah 40 a merdiveni dayamış olacağız yaşlanıyor muyum ne 😁her yaşın ayrı güzelliği var dimi

15 dk lık egzersiz bitti şuan yerde serili yatıyorum :KK70: umarım Kasım ayı sonunda tartıda 66 yı görürüm. :KK68:

Eklentiler

• IMG_20201121_215319.jpg
    IMG_20201121_215319.jpg
    99,3 KB · Görüntüleme: 39
Şuan tok karına tartıda 66.70 görünüyorum. 11 Kasımda diyete girmiştim biraz kaçamaklı bir diyet olmuştu. Hedefim Kasım sonunda 66 yı görmek yalnız 65 bayadır olmadım 65 olsa ne müthiş olur geriye kalacak 10 kilo hedef ayda 3 kilo :KK68: yaza da göbeğim dümdüz olursa müthiş en azından kocamın çenesi de susar bari :ıslık:poğaça vb. herşey oldu adım:cry:ama haksız da değiller 38 beden ile 44 beden arasında ne kadar çok fark var

Değişik bir Pazar günü oldu eşim bugün yok İstanbul'a gitti kızımla evdeyiz bi yere gitmeyip evde oturuyoruz yatıyoruz yemek yapmam lazım çamaşırları toplayıp dürmem gerekiyor sadece evi süpürdüm kızımla oynadık şimdi uzandım. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor bugün modum düşük biraz

Ben de mutfaktaydım. Canım mercimek köftesi çekti onla uğraştım tam istediğim tatta olmadı sanki. Pilav köfte yaptım yedik. Beyazları katladım koydum yerine. Koyu renkler yıkandı asıldı toplandı. Duşa girmem rahatlamam lazım ama cimcimeden ne mümkün🙂
Emdikçe acıkıyorum. Çeşit çeşit yemekler geçiyor gözümün önünden😆
Şimdi kalktık sofradan. Yine acıkırım bir iki saate. Şimdi bunları toplucam çay koyarım o arada duşa gireyim bari babası var nasılsa🙃

Motivasyonunuzu neler sağlıyor acaba merak ediyorum.
Çeşit çeşit yemekler canım çekiyor dedim ya 1 2 çeşit anca çıkıyor. Vücut ağrılarım devam sırtım belim dizlerim, dizlerimin altından ayaklara kadar, bileklerim. Kollarım omuzlarım. Ellerim parmaklarım, el bileklerim; nere kaldı acaba 😁

Zaten vakit de çok kalmıyor boşluk bulduğum anda 1 2 çeşiti ancak koyuyorum.
Boş bulduğum anda da uzanmayı tercih ediyorum.

Ben de mutfaktaydım. Canım mercimek köftesi çekti onla uğraştım tam istediğim tatta olmadı sanki. Pilav köfte yaptım yedik. Beyazları katladım koydum yerine. Koyu renkler yıkandı asıldı toplandı. Duşa girmem rahatlamam lazım ama cimcimeden ne mümkün🙂
Emdikçe acıkıyorum. Çeşit çeşit yemekler geçiyor gözümün önünden😆
Şimdi kalktık sofradan. Yine acıkırım bir iki saate. Şimdi bunları toplucam çay koyarım o arada duşa gireyim bari babası var nasılsa🙃
Ben de yatıyorum yazmıştım ama kalktım sonra 😁kemik çorbası yaptım bulaşık makinasını boşalttım şimdi çamaşır dürcem inşallah

Motivasyonunuzu neler sağlıyor acaba merak ediyorum.
Çeşit çeşit yemekler canım çekiyor dedim ya 1 2 çeşit anca çıkıyor. Vücut ağrılarım devam sırtım belim dizlerim, dizlerimin altından ayaklara kadar, bileklerim. Kollarım omuzlarım. Ellerim parmaklarım, el bileklerim; nere kaldı acaba 😁

Zaten vakit de çok kalmıyor boşluk bulduğum anda 1 2 çeşiti ancak koyuyorum.
Boş bulduğum anda da uzanmayı tercih ediyorum.
Benim motivasyonumu mu ah ne motivasyon ne motivasyon sorma 😊düne kadar videolar izliyordum onlar iyi geliyordu ama bugün hiçbir şey yapmadım desem yeridir

Ah yalan dünya ne kırmaya ne kırılmaya değiyorsun...
Covid gelene kadar sevdiklerimizin kıymetini, onlarla geçirdiğimiz mutluluk dolu dakikaların değerini, sarılmalarımız öpmelerimiz, birlikte şen kahkahalarla bir sofrada buluşmalarımız hiçbirinin idrakine yeterince varamamışız ne denli değerli olduklarının farkına varamamışız...
Ne güzel de günlerimizmiş oysa hatırlıyorum da şimdi aynı sofrada toplanmak bir yana yüzyüze yan yana oturamaz olduk. Az mı şükrettik Allahım nerede yanlış yaptık böylesine bir bela başımıza geldi diye sorguluyorum bazen kendimi..
Kaç gündür teyzem ve ailesinin yaşadığı zorlu günlere çok üzülüyorum özellikle bugün
Allahım bu gece, bugün ettiğimiz dualar hürmetine şifa ver Yarabbi nerede şifa bekleyen kulların varsa hepsine şifa ver sana göre güçlük yok Allahım sevdiklerimizi koru bizleri bu hastalıktan sağlıklı bir şekilde kurtar dünyayı yaşanabilir kıl Allahım her yer kötülüklerle dolu bazen umudumu kaybediyorum. Yeni güne umutlarımızı sen yeşert Allahım hani bazen kimse anlamaz sizi secdede ettiğiniz dualarla rahatlarsınız. Sanki yazarken de kağıt, kalem, kelimeler, cümleler, yazdığınız satırlar da bir dert ortağı olup sizi anlıyormuş hissi verir. Umutsuz düşüncelere kapılsam da bazen yine içimin ücra kuytu köşelerinde bir umut her daim oluyor onu sen veriyorsun Allahım yine sen yeşert Allahım🤲🏻
Bu akşam kumbarama para atsam mı atmasam mı dedim sonra dedim gelecekte iyi günler bekliyor mu ki bizi diye düşündüm her an sevdiklerimize bişey olma korkusuyla ya da kendimize bişey olup onlardan ayrılma korkusu bunu nasıl yenerim bilemiyorum. Sevdiklerimize doyasıya sarıldığımız günler gelsin Allahım yalvarıyorum gelsin 🤲🏻

Masumlar Apartmanı akşamı bu akşam..
Yine buram buram Aşk kokan bölüm aşk ne güzel şey değil mi insanın içinde umudunu yeşerten, içinde kelebekler uçuran bişey :KK68:
Yalnız Esat'ın evinin dekoru da neydi öyle vauuv dedim mimar elinin dokunduğu nasıl da belli müthiş...

Eklentiler

• IMG_20201124_214810.jpg
    IMG_20201124_214810.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 23
X