- 23 Ocak 2016
- 32.527
- 48.877
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.561
Paylaşırsam Mune Kazen pusuda bekler banı yapıştırırNe yayınlıyorsun bakım..
Paylaşırsam Mune Kazen pusuda bekler banı yapıştırır
Ne yaptın o kadar yorucu ben de sündük sündük yatıyorumOlabilir
Okadar yorgunumki gözlerim kayiyor
Ne yapmadimki valla anlatsam sende yorulursunNe yaptın o kadar yorucu ben de sündük sündük yatıyorum
Şarkıda diyor ki bam bam bam ban ban bannnn
Anlat anlat gaza gelirim belki şuan bi uyku bastırdı sündük sündük oturuyorumNe yapmadimki valla anlatsam sende yorulursun
Bu şarkı nasıl bişeydir böyle insanı oturduğu yerde bile oynatıyor tövbe YarabbimPaylaşırsam Mune Kazen pusuda bekler banı yapıştırır
Şuan dinleyemiyorum çok bitmiş haldeyimBu şarkı nasıl bişeydir böyle insanı oturduğu yerde bile oynatıyor tövbe Yarabbimtatilden kalma bir anı oldu bu şarkı bana ayy yaz gelsin
İyi diyelim iyi olalım sen nasılsın ne güzel işin var maşallahkizlar sizi ozledim .nasılsınız ben bugün işteydim yoğundu
evet çok şükür bende iyiyimİyi diyelim iyi olalım sen nasılsın ne güzel işin var maşallahiş olsun da varsın yoğun olsun canım
Koronadan dolayı gezmiyoruz pek iyi olalım da varsın evde oturalım napalımeve
evet çok şükür bende iyiyimAllah tüm iş arayanlara iş nasip etsin. iş ev arası öyle geçiyor zaten korona var dışarda vakit geciremiyorum geçen yıl eve girmezdim gezmekten
Afiyet olsun pişmaniyeye bayılırım. Ya ne satıyorsun çok merak ettim özelden yazar mısınHer seferinde toptancıdan çıkınca ayy çok mu aldım inşallah zarar etmem diyorum bugün yine o günlerden biritepsimde pişmaniye var pişmaniye yiyelim pişman olmayalım ama risk almadan da olmadığını anladım. Daha önce zarar etmediysem yine etmem inşallah ama insan bi o kadar dıkkıdık parayı harcayınca ödü kopmuyor değil. Aman bırak şu boş muhabbeti de iç kahvenin keyfine bak derken de toto iğne yeri acıyor. Hadi afiyet ola. Kafam da ne güzel şekerleme istiyor 10 dk uyusan ne iyi gelir diyor. Ne uyuması kalk ortalığı topla yemeğe giriş
Tamam canım yazarım sağol teşekkür ederim ben de severim pişmaniye Bursaya gelince söyle ısmarlayımAfiyet olsun pişmaniyeye bayılırım. Ya ne satıyorsun çok merak ettim özelden yazar mısın
Kaç gündür topiğe uğramayanlara söylememDıkkıdık ne demek
5 bin adım demişim ne 5 binibugün ama 5bin adım olmuş koşturmaktan