- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 26
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.541
Kitaaaplar aşktırBende işlere yetişemiyorum.
Ayrica bir taraftan kitap okuma sevdam ahh
Şu an bile iki ayri kitap kargosu bekliyorum.
2021de anca başlarım onları okumaya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kitaaaplar aşktırBende işlere yetişemiyorum.
Ayrica bir taraftan kitap okuma sevdam ahh
Şu an bile iki ayri kitap kargosu bekliyorum.
2021de anca başlarım onları okumaya.
Hoşgeldin canım ben bugün pek iyi değilim teyzem oğlu eniştem hepsi korona oldular hangi birini sayayım kaç tane yakınım korona olduannemlere yeniden gelecek diye korkuyorum burada çok vaka var Yarabbim sana da kolay gelsin canımbugün ne kitap okuyabildim ne spor yapabildimBen geldim, huhuu bugün yeni şeyler denedim..
Bebek yeleğine başladım, bide etamin öğrendim hemde bir kerede, havluya işliyorum su an yorucu ama çok güzel
Bebek yeleği, patiği yanında da etamin üçlü
Geçmis olsun canım ya üzülme geçer inşallah benim de kuzenimin pozitif çıktı karısı da hamile şükür ona bulaşmadiHoşgeldin canım ben bugün pek iyi değilim teyzem oğlu eniştem hepsi korona oldular hangi birini sayayım kaç tane yakınım korona olduannemlere yeniden gelecek diye korkuyorum burada çok vaka var Yarabbim sana da kolay gelsin canımbugün ne kitap okuyabildim ne spor yapabildim
Teşekkür ederim canım sağol etamin zevklidir seccade işledim ben deGeçmis olsun canım ya üzülme geçer inşallah benim de kuzenimin pozitif çıktı karısı da hamile şükür ona bulaşmadi
Allah razı olsun canım benim bende okuyamadım ya
Ay maşallah canım şuan çok tatlıdır tay tay durduğu anlar ellerine sağlık valla keton hakkında bi bilgim yok ürolojiye randevu alana kadar iğne yanında da pyhseptol ve buscopan yazdı doktor umarım kötü bişey değildir idrar yolu enfeksiyonunda olur genelde dedi sen yine de ultrasonla haktır böbreklere dedi iğne vurunmaya giderken de korona olmam inşallah buralarda çok vaka var gerçekten çok korkutuyorbugün motivasyonum düştü.Geçmiş olsun canım. Ketonu hamileyken duymuştum. Bebek sevmez demişti. Ama neden olurdu unuttum. İdrar yolu enf. muydu acaba?
Kitabın 85. Sayfasına geldim.
Küçüğün çamaşırlar yıkandı, kurudu toplandı, dürülecek:)
Yemek yaptım taze fasulye pilav çorba.
Klozeti temizledim.
Duş aldım.
Kuzu emekliyor bayadır. 2 3 saniye tay tay duruyor artık. Onla uğraşmaktan başka bişiyi vakit bulursam ne hoş:))
Kuzum korkma korktukça çeker içine. Önlemini alırsan Allahın izniyle bişiy olmadan gider gelirsin. Maske mesafe önemli gelince de ellerini yıkarsın bitti gitti.olmadı 2 maske tak.Ay maşallah canım şuan çok tatlıdır tay tay durduğu anlar ellerine sağlık valla keton hakkında bi bilgim yok ürolojiye randevu alana kadar iğne yanında da pyhseptol ve buscopan yazdı doktor umarım kötü bişey değildir idrar yolu enfeksiyonunda olur genelde dedi sen yine de ultrasonla haktır böbreklere dedi iğne vurunmaya giderken de korona olmam inşallah buralarda çok vaka var gerçekten çok korkutuyorbugün motivasyonum düştü.
O zamanlar çok az uyku uyuyorlar ayy diş de çok zor oluyor yavrum kolaylıkla çıkarsın inşallah ama çok tatlıdır kızımın ilk yürümeye başladığı gün ne mutluluktu o Yarabbim aşure gününden 1 gün sonra yürümüştü mutluluktan sokakta çocuklara gofret dağıtmıştımKuzum korkma korktukça çeker içine. Önlemini alırsan Allahın izniyle bişiy olmadan gider gelirsin. Maske mesafe önemli gelince de ellerini yıkarsın bitti gitti.olmadı 2 maske tak.
Evett çok tatlı canım yaa. 4 nala koşacak nerdeyse ama dişi daha çıkaramadı
Bugün nerdeyse yarımşar saatten 1 saat uykuyla duruyor.
Evet o topik morvampirellanin Topigi.Kitap okuma günlüğü topiği mi canım gördüm ben de onu
Burada da yazabiliriz kimse açmazsaBen de katılım yaparım açılırsa
Ben ay sonu okuduğum kitapları ve değerlendirmesi ile yapacağım inşallah tavsiye edip etmediğimi de sen de yaz kitap tavsiyesi güzel oluyor yeni kitap listesi hazır ama elimdekiler bitsin dedim ne çok yarım kitap var almışım hep yarım düzene oturtmaya çalışıyorum dün okuyamadım bugün ceza 2 katı hangi kitapları sipariş verdin ne tür okumayı seviyorsun?Evet o topik morvampirellanin Topigi.
Burada da yazabiliriz kimse açmazsa
Okudukça yap yorumunu bizeBen ay sonu okuduğum kitapları ve değerlendirmesi ile yapacağım inşallah tavsiye edip etmediğimi de sen de yaz kitap tavsiyesi güzel oluyor yeni kitap listesi hazır ama elimdekiler bitsin dedim ne çok yarım kitap var almışım hep yarım düzene oturtmaya çalışıyorum dün okuyamadım bugün ceza 2 katı hangi kitapları sipariş verdin ne tür okumayı seviyorsun?
Ben genelde kişisel gelişim arada roman da okuyorum Şeker Portakalını bitirdim Savaşçı var şuan elimde Doğan Cüceloğlu Gülseren Budayıcıoğlu kitapları diziden dolayı çok satanlardaOkudukça yap yorumunu bize
Bende yazarim.
Hem satin aliyorum hem kütüphaneden ödünç aliyorum
Son siparişimde G. Budayicioglunun 2 kitabi var,bir romantik komedi tarzi Sahte Balayi kitabi var.
Sarah jio, Kristin Hannah,Sinan Akyüz kitaplari bu ara çok okudum bana keyif veriyor.
Şu an okuduğum kitap Ayşe kulin/Adi Aylin gayet güzel ilerliyor 4. evliliğini yapti
Sen neler okuyorsun?
Ben bugün doğa yuruyusumu yapacağım. Okuyacaklarimi okudum kitabım kaldı..Bugün kitap okumadım İngilizce çalışmadım püf çok boş bir gün geçti yemek yaptım ve çamaşır dürdüm kızımı parka götürdüm başka da hiçbir şey yapmadım. Sündükkk yatmadan evvel sporu yapıp, cildimi temizleyip yatarım. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Korona var evde oturmaya devam ediyoruz. Bi yere gitsek korkuyoruz.
Maşallah canım benim bugün pazar var doğruu pazara bulutlar da geliyor yağmur da yağarsa yandıkBen bugün doğa yuruyusumu yapacağım. Okuyacaklarimi okudum kitabım kaldı..
İnşallah
Ne yayınlıyorsun bakım..Bugün geç kalktım pek bir iş yapmadım iğnemi vurunmaya gittim ardından da pazara 110 TL den cüzdanımda kalan 3 TL yok artık dedim. Eve geldim pazarlıkları yerleştirdim elde yıkanacak bulaşıklar vardı yıkadım. Şuan ayaklarım üşüyor yattım uyku da çöktürdü kitap okumam lazım sporumu yapmam lazım çay demlemem lazım hani enerji nerede yok diyetimi bozmadım ekstradan sadece Nescafemin yanında bitter çikolata yiyorum. Bozmak yok yola devam yarın da dışarıda işlerim var toptancıya gidicem yalnız şöyle bişey var ben minimal yaşamı uygulamaya çalışırken insanlara almaları için yeni modeller yayınlıyorum bu ne perhiz bu ne lahana sanırım göre göre gözüm doymuş