- 23 Ocak 2016
- 32.527
- 48.877
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.521
Günaydın canım bugün yürüyüşüm kalacakgünaydın nilosum bugün ben 5 binle sabah erkenden güne başladım..
Çayımı içip kitabıma koyuluyorum hemen.
Sağolun canım teşekkür ederim
Sağol canım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım.
Merhaba hoşgeldinSelâm kızlar
Bana da bir düzen lâzım, araniza katilmak isterim.
HoşbuldumMerhaba hoşgeldin
Ben rutine oturttuysam sen de oturtursunHoşbuldum
Kitap okuyordum ayak kırıkken ama şimdi nerdee ev işi yemek ütü nasıl ayarladın niloyaBen rutine oturttuysam sen de oturtursunşuan cilt bakımı ev temizliği kitap rutine oturmuş durumda darısı spora inşallah
Bende işlere yetişemiyorum.
Ayrica bir taraftan kitap okuma sevdam ahh
Şu an bile iki ayri kitap kargosu bekliyorum.
2021de anca başlarım onları okumaya.
Kitap bölümünde var öyle topikler ama burada da yazabiliriz okuduğumuz kitaplari tâbi isterseniz.Ayy bende de bekliyorlaı sırada ya bi topik varmı veya açsak herkes okudugu kitabı ozet geçse almak isteyenler için bi iç sayfası ile kapak paylaşıp olmazmj? Açayımmı?
Aa bakim yani kitap tavsiye topiği öylemi?Kitap bölümünde var öyle topikler ama burada da yazabiliriz okuduğumuz kitaplari tâbi isterseniz.
Topik açılırsa katılırım da farketmez.
Yok hayir, okuduğumuz kitabin ismini yazıyoruz yillik hedefimiz var gibi.Aa bakim yani kitap tavsiye topiği öylemi?
Hmm onu biliyorum..Yok hayir, okuduğumuz kitabin ismini yazıyoruz yillik hedefimiz var gibi.
Ay iyileşti ya ayağın şükür canım oturtursun zamanla iş bölümü yap hergün belli miktar iş yap ben bir güne hepsini yüklemiyorum o zaman zor oluyorKitap okuyordum ayak kırıkken ama şimdi nerdee ev işi yemek ütü nasıl ayarladın niloya
Ayy bendensin elimde kaç tane yarım kitap var şuan listem bile hazır alınacaklar ben burada da okuduğum kitapları yazıyorum canım sen de tavsiye edersin sevinirim beğendiklerin sen de iz bırakanları bu ay hedefim 3 kitap bitirmek günde 30 sayfa okumayı hedef edindim alışkanlık oldu çok şükürBende işlere yetişemiyorum.
Ayrica bir taraftan kitap okuma sevdam ahh
Şu an bile iki ayri kitap kargosu bekliyorum.
2021de anca başlarım onları okumaya.
Hm bende tez canlı hemen hepsini yapım bitsin istiyorum ama bitmiyor bitmiyor evin işiAy iyileşti ya ayağın şükür canım oturtursun zamanla iş bölümü yap hergün belli miktar iş yap ben bir güne hepsini yüklemiyorum o zaman zor oluyor
Kitap okuma günlüğü topiği mi canım gördüm ben de onuYok hayir, okuduğumuz kitabin ismini yazıyoruz yillik hedefimiz var gibi.
Ben de katılım yaparım açılırsaKitap bölümünde var öyle topikler ama burada da yazabiliriz okuduğumuz kitaplari tâbi isterseniz.
Topik açılırsa katılırım da farketmez.