🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Bende işlere yetişemiyorum.
Ayrica bir taraftan kitap okuma sevdam ahh
Şu an bile iki ayri kitap kargosu bekliyorum.
2021de anca başlarım onları okumaya.
Ayy bende de bekliyorlaı sırada ya bi topik varmı veya açsak herkes okudugu kitabı ozet geçse almak isteyenler için bi iç sayfası ile kapak paylaşıp olmazmj? Açayımmı?

Ayy bende de bekliyorlaı sırada ya bi topik varmı veya açsak herkes okudugu kitabı ozet geçse almak isteyenler için bi iç sayfası ile kapak paylaşıp olmazmj? Açayımmı?
Kitap bölümünde var öyle topikler ama burada da yazabiliriz okuduğumuz kitaplari tâbi isterseniz.
Topik açılırsa katılırım da farketmez.

Bende işlere yetişemiyorum.
Ayrica bir taraftan kitap okuma sevdam ahh
Şu an bile iki ayri kitap kargosu bekliyorum.
2021de anca başlarım onları okumaya.
Ayy bendensin elimde kaç tane yarım kitap var şuan listem bile hazır alınacaklar ben burada da okuduğum kitapları yazıyorum canım sen de tavsiye edersin sevinirim beğendiklerin sen de iz bırakanları bu ay hedefim 3 kitap bitirmek günde 30 sayfa okumayı hedef edindim alışkanlık oldu çok şükür

Ben geldim, huhuu bugün yeni şeyler denedim..

Bebek yeleğine başladım, bide etamin öğrendim hemde bir kerede, havluya işliyorum su an yorucu ama çok güzel
Bebek yeleği, patiği yanında da etamin üçlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…