- 23 Ocak 2016
- 32.493
- 48.870
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #15.741
1 litrelik pet şişe için yarım litrelik kavanoza su 2 yemek kaşığı tuz 1 fincan sirkeyi karıştırıp şişeye suyu döküyoruz birkaç diş de sarımsak atıp ağzını kapatıyoruz.Buraya da yazar mısın canım tarifi ?
Cok sağol canım. Hemen kaydettim1 litrelik pet şişe için yarım litrelik kavanoza su 2 yemek kaşığı tuz 1 fincan sirkeyi karıştırıp şişeye suyu döküyoruz birkaç diş de sarımsak atıp ağzını kapatıyoruz.
İyiyim ya senNiloya naber nasılsın?Hiç göremiyorum seni eskisi gibi akışta yorumlarda nerelerdesin
Iyilik sağlık işte aynı.Eskiden aktiftin şu aralar görmeyince bir aramadı değil seni gözlerimİyiyim ya senbilmem değişik hep nickler tanıdığım yok gibi yabancı geliyor
Teşekkür ederimIyilik sağlık işte aynı.Eskiden aktiftin şu aralar görmeyince bir aramadı değil seni gözlerim
Hedeflerini bende uygulamaya calisicamÖzlü bir söz: Kusurlarla dolu bir varlık olan insanı başarıya götüren şey; eksikliklerinin farkına varması ve kendini geliştirmesidir.
Buraya bir gün içinde verimli geçirmek adına neler yaptığımı yazacağım.
Şuanki hedeflerim:
1. Günde en az 10 sayfa Kuran-ı Kerim okumak
2. Her gün en az 5 sayfa Mealli Kuran-ı Kerim okumak
3.Her gün İngilizce çalışmayı rutine dönüştürmek
4. Günde en az 25 sayfa kitap okumak
Rutine dönüştürülenler
Haftada en az 2 gün spor yapmak
Cildimi düzenli olarak temizlemek
Sokak hayvanlarını düzenli beslemek
Bir ayda en az 1 kitap bitirmek
Kitap okumayı da günde 1 sayfa bile okumak alışkanlık kazanmak için yeterliHedeflerini bende uygulamaya calisicam
Yürüyüş yapmayı alışkanlık haline getirdim diyebilirim
Kitap okuma ise bir hevesleniyirum belli bir süre sonra bırakıyorum
Çok isterimKitap okumayı da günde 1 sayfa bile okumak alışkanlık kazanmak için yeterli
Bak nickin kitap kurdu 1 sayfa azÇok isterim