- 23 Ocak 2016
- 32.493
- 48.870
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #15.601
Canım sen hamileydin dimi doğru hatırlıyorsamBen de merak ettim test yaptın mı?
Evet hamileyimCanım sen hamileydin dimi doğru hatırlıyorsam
Bu kaygıları hissetmen çok normal. Hayırlısı olsun biz beklemedeyiz lütfen gelişmelerden bizi de haberdar etEşim şuan pofuduk pofuduk uyurken ben dün geceden beri uyku sorunu yaşıyorumerkek olmak ne güzel ama yaa şimdi ya hamileysem diye kafamda bin türlü düşünceler sarıyor yok şu 5 6 tane doğuranlardan ders ve destek almam lazım diye hep söylüyorum hatta komşuma bir kez şakayla karışık söylemiştim yani kafamda bir yerlerde 2.çocuk belki olabilir ileride diye düşünüyordum kafamın kuytu köşelerinde biraz vardı ama başka doğurmamak planı daha ağır basıyordu benim kardeşlerimle vakit geçirdiğim gibi kızımın da kardeşleri ile vakit geçireceği zamanları olmasını her anne ister ama hayata karşı kaygılarım var ve bunu ne yaparsam yapayım geçiremiyorum düzgün, kaliteli, donanımlı bir evlat üstelik böylesine bir dünyada yetiştirebilmeyi istiyorum bir tane daha doğurduğumda ikisine birden yetebilecek miyim ikisine yetişmeye çalışırken kendime de yetebilecek miyim? Bunların yanı sıra bir de bebeklik dönemindeki boyutu var tabii uykusuz geceler, süt fışkıran memeler ayy o lohusa dönemi hele bir de benim kocam gibi lohusa sendromu yaşamış bir koca ile karışık kuruşuk duygulardayım hadi uyuyayım sabah ola hayrola
Dipnot : O lohusalık var ya lohusalık kaynanamdan kızımı kıskanmıştımkadın diyor ki sen azcık uyu ben bakarım benim iç ses de diyor ki ;
"Yok sonra beni annesi bilmez ona bağlanır onu anne bilir." Çok pardon kendime şuan "l*n saftiriko verseydin ya baksın kadın işte sen de uykunu al şimdiki kafam bunları diyor tabiicahillik çok kötü bir şey
Alt kısımdaki kilon güncel mi?Evet hamileyim
Ederim canım tabii kiBu kaygıları hissetmen çok normal. Hayırlısı olsun biz beklemedeyiz lütfen gelişmelerden bizi de haberdar et
Ne yazıyor bilmiyorum da şimdi ben 48 kiloyumAlt kısımdaki kilon güncel mi?
48 kilo musun gerçekten hiç kilo almadın mı hamilelikteNe yazıyor bilmiyorum da şimdi ben 48 kiloyum
Yok hiç alamadım 8 ay bitti ama hala aynıyım. Bebek alıyor çok şükür ama ben alamıyorum48 kilo musun gerçekten hiç kilo almadın mı hamilelikte
Hayırlısı olsun inşallah, onunla geçmiş olsun. Bence hem vücudunu hem kafanı biraz dinlendir. Belki de istiyorsunuzdur çocuk. Salim kafayla düşününEfenim 2 dk önce acilden geldim. Sabahtan beri yoğun kasık ağrımdan dolayı gittim kan idrar tahlili aldılar. Gebelik yokidrarımda iltihap varmış doktor reçete yazdı. Bu duruma eşim çok üzüldü tabii ben de sanki istemem yan cebime koy hesabı istiyor gibi hissettim kendimi pekii eve gelince gördüğüme ne demeli hafif adet başlangıcı kolumu deldirdikten sonra heee
Bebek almışsa sorun yok maşallahYok hiç alamadım 8 ay bitti ama hala aynıyım. Bebek alıyor çok şükür ama ben alamıyorum
Teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallah, onunla geçmiş olsun. Bence hem vücudunu hem kafanı biraz dinlendir. Belki de istiyorsunuzdur çocuk. Salim kafayla düşünün