🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Sporumu da iliştirivereyim şuraya 😁

Eklentiler

• Screenshot_20201115_162243_com.huawei.health.jpg
    Screenshot_20201115_162243_com.huawei.health.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 24
Dün gece burada güzel dilekler yazarak günü kapattım. Evet bugün güzel ve özeldi. Genelde her haftasonu dışarı çıkardık ama bugün evdeydik. Geç kalkmamıza rağmen gün çok bereketli geçti. Yürüyüşe çıktım, evi topladım, yemeğimi yaptım, 15 dk'lık video egzersizimi yaptım, 30 sayfa kitabımı okudum. Duş alıp cildimi temizledim. Diyetimi bozmadım. Ailecek aktivite yaptık. Bugün çok keyifliydi. Yalnız şunu farkettim spor yapmak serotonin hormonu salgılıyor diye uzmanlar söylüyor sanırım gerçekten de öyle. Şuan ev halkım uyudu :KK68: yarım saat İngilizcemi çalışıp yatacağım. Hedeflediğim rutinlerimin bazıları oturdu bazıları da oturmak üzere. Hergün cildimi sabah akşam temizliyorum. 30 sayfa kitap hedefim de oturmak üzere darısı spora inşallah. Korkmasam spor salonuna yazılacağım da vakalar oldukça fazla şuan riske atmayalım. Video egzersiz ile yetinelim. Umarım bir gün korona biter, bitene kadar ki süreçte unuttuğum İngilizcemi ilerletmek hedeflerim arasında. Kendimi ifade edebilecek kadar olsa yetecek :KK64: profesyonel bir İngilizce'ye şuan ihtiyacım yok. Kızıma da yavaş yavaş renkleri öğretiyorum. Çok uzattım yine yarım saat daha çalışma sonrası günü kapatıyorum. Hadi güzel dilekleri sıralayalım. Güzel çok güzel bir güne huzurla, mutlulukla, sağlıkla uyanalım. :KK68:Gece yattığında yıldızları görüyorsan, yıldızlar yoksa bulutları görüyorsan hadi bahane üretiyorsun gökyüzüne bakıp bulut da yok dedin değil mi görüyorsun en azından buna şükrederek uyu olur mu? Şükredelim ki daim olsun. :KK68:

Eklentiler

• Screenshot_20201116_001002.jpg
    Screenshot_20201116_001002.jpg
    94,3 KB · Görüntüleme: 18
Günaydın sağlıklı bir hafta olmasını diliyorum. 😔
Haftaya doktorla açılış yaptım :KK42:idrarımın pembe gelmesi ve yanma şikayetiyle doktora göründüm. İdrarımda keton meton bir sürü şey varmış:mapus:Safiye'nin deyimiyle mikrop yuvası :110:iğnemi vurundum geldim. Ben bugün kızımla dışarı çıkacaktım :KK42: neyse sağlık olsun herşeyde vardır bir hayır haftaya böyle başlangıç yapmakla biraz üzüldüm ama hergün her vakit güzel geçmeyebilir. Motivasyonumum düştüğü sırada eve dönerken incir ağaçları arasında 2 tane pembe gül içime mutluluk kattı. Ne kadar da güzeller :KK200:erken uyandım kızım da uyurken biraz şekerleme zamanı :uykucu:sonrası iyi olursam işler beni bekler. :KK68:He bir de ufak not ertesi günü için plan yaparak uyuma fikri de iyi değilmiş yeni güne sağlıkla uyanınca yapma fikri daha iyi gibi sanki :KK64:

Eklentiler

• IMG_20201116_090601.jpg
    IMG_20201116_090601.jpg
    229,7 KB · Görüntüleme: 14
Günaydın sağlıklı bir hafta olmasını diliyorum. 😔
Haftaya doktorla açılış yaptım :KK42:idrarımın pembe gelmesi ve yanma şikayetiyle doktora göründüm. İdrarımda keton meton bir sürü şey varmış:mapus:Safiye'nin deyimiyle mikrop yuvası :110:iğnemi vurundum geldim. Ben bugün kızımla dışarı çıkacaktım :KK42: neyse sağlık olsun herşeyde vardır bir hayır haftaya böyle başlangıç yapmakla biraz üzüldüm ama hergün her vakit güzel geçmeyebilir. Motivasyonumum düştüğü sırada eve dönerken incir ağaçları arasında 2 tane pembe gül içime mutluluk kattı. Ne kadar da güzeller :KK200:erken uyandım kızım da uyurken biraz şekerleme zamanı :uykucu:sonrası iyi olursam işler beni bekler. :KK68:He bir de ufak not ertesi günü için plan yaparak uyuma fikri de iyi değilmiş yeni güne sağlıkla uyanınca yapma fikri daha iyi gibi sanki :KK64:
Çok geçmiş olsun canım. 💕💕

X