- 23 Ocak 2016
- 32.503
- 48.871
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.681
Bak ben de derdimi yazdım aşağıda her zaman şen şakrak olamıyoruz ki hayat işte herkes birşeylerden çekiyorBuranin güzel enerjisini bozmak istemediğimi için bdv ye yazdımburası böyle güzel kalsin
Öyle tabi. Eş ailesi de daha beter ediyor insanıBak ben de derdimi yazdım aşağıda her zaman şen şakrak olamıyoruz ki hayat işte herkes birşeylerden çekiyor
Allah dertlerimizin devasıni bulmayı nasip etsin hepimizeBak ben de derdimi yazdım aşağıda her zaman şen şakrak olamıyoruz ki hayat işte herkes birşeylerden çekiyor
Benim eşimin ailesi ile değil tam tersi kendi ailemle ilgiliO
Öyle tabi. Eş ailesi de daha beter ediyor insanı
Amin aminAllah dertlerimizin devasıni bulmayı nasip etsin hepimize
Babamdan görmediklerimi kayınpederimden gördümO
Öyle tabi. Eş ailesi de daha beter ediyor insanı
En azından yaşadıklarınız karşısında alternatifiniz de var. Çocuğunu da var hiç bisey olmasa onunla ilgilenirsiniz. Benim ne çocuk var ne iş. İşe basliycaktim ama ameliyat yüzünden ertelendi şimdi de işveren vazgeçti galiba. Kenarında saatlerce oturabilecegim bi deniz de yokYa işe vericem kendimi ya da yazlığa gidicem kafamı dinlicem hiçbir iş yapmak istemiyorum. Saatlerce deniz kenarında oturayım
Amaaaann hayat işte bi öyle ağlatıyor bi böyle güldürüyor sonra da gecip gidiyorEn azından yaşadıklarınız karşısında alternatifiniz de var. Çocuğunu da var hiç bisey olmasa onunla ilgilenirsiniz. Benim ne çocuk var ne iş. İşe basliycaktim ama ameliyat yüzünden ertelendi şimdi de işveren vazgeçti galiba. Kenarında saatlerce oturabilecegim bi deniz de yok
Ona benziyor cnm evet, bende severim ama eşim bos seviyor.. Bu arada herkeisn derdi kendine ayrı cnm msjlarini okudum da biraz, benim de eşimin ailesi baya sıkıntılı, biz uzak durmakta bulduk çözümü ama cok üzdüler bizi gerçekten.. Elinde geldigince uzak durmaya çalış cnmBoş dediğin hani şu üçgen şeklinde olan dimi ben de patatesli ve kıymalı yapıyorum
Hesap detaylarındanİsminizin altındaki yazıyı nerden yaziyorsunuz
Olsun en azından sağlığına kavuştun zamanla diğerleri de olur inşallah zaman herşeyin ilacı bir deniz kenarına gidip otursan da yaşadıkların da seninle geliyorEn azından yaşadıklarınız karşısında alternatifiniz de var. Çocuğunu da var hiç bisey olmasa onunla ilgilenirsiniz. Benim ne çocuk var ne iş. İşe basliycaktim ama ameliyat yüzünden ertelendi şimdi de işveren vazgeçti galiba. Kenarında saatlerce oturabilecegim bi deniz de yok
Hayırdır niloya umarım çözülemeyecek bir sorun yokturBaba yuvamıza tam sahip çıksaydın böyle olmazdı herşey anlaşamayan insanların her zaman ayrılması taraftarıyım ne oldu işte ben yaşadığım sıkıntıları kısmen atlattım şimdi sıra kardeşimde bakalım o atlatabilecek mi öyle yorgunum ki öyle çok bazen alıp başımı başka şehire yerleşmek istiyorum kimseyle görüşmek istemiyorum.
Şuan için çözülemeyecek derecede karmaşık canım kız kardeşim biraz sorunluHayırdır niloya umarım çözülemeyecek bir sorun yoktur