- 17 Mart 2021
- 7.423
- 24.549
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.661
Afiyetle yiyin canım şifa olsun inşallah bebeğe sizeNiloyatospikk niloyacım canım arkadaşım ne kadar teşekkür etsem azdır. Annem o kadar mutlu oldu ki. "Rengi çok güzel maşallah arkadaşına" dedi. Bugün yapacağız hemen. Eline, emeğine sağlık. ❤
Allah razı olsun canım. Eline sağlık ❤Afiyetle yiyin canım şifa olsun inşallah bebeğe size
Ellerinize sağlık afiyetle yiyin canımNiloyatospikk bugün anneme mantı yaparken yardım ettim, is sayılır mi buda eğer sayılırsa aylardan sonra is yaptım
MerhabaHerkese merhabalarrr
Yaklaşık bir buçuk ayın sonunda ameliyat olup iyileştim de geldim
Çok şükür başımdaki kitleden kurtuldum sonuçlar da iyi.
Valla oturduğum yerden dinlene dinlene yaptık, bilirsin manavlar bos mantı sever, benim eşim de Bursanın köyünden manav, ona biraz bos, bize patatesli yaptık, gecen gece rüyama girdi ya tam yicektim UyandımEllerinize sağlık afiyetle yiyin canım
İş sayılmaz mı hiç bir de anneye yardım etmek daha ne olsun bundan iyi iş mi olur
Boş dediğin hani şu üçgen şeklinde olan dimi ben de patatesli ve kıymalı yapıyorumValla oturduğum yerden dinlene dinlene yaptık, bilirsin manavlar bos mantı sever, benim eşim de Bursanın köyünden manav, ona biraz bos, bize patatesli yaptık, gecen gece rüyama girdi ya tam yicektim Uyandım
Huzursuz bacak sendromu yaşayan arkadaşım geceleri uyuyamıyordu maşallah diyeyim 2 seansta erkenden verim sağladı artık geceleri uyuyor12 de eve geldik geldiğimiz gibi terapistime gittik doktorumla bir konu hakkında 20 dk görüşme sağladım az önce eve geldim burası çok sıcakmış yatıp uyuyasım var
Çok sağol. Evet belli değildi. Ama şimdi tüm bilinmezlikler bitti gitti çok şükür hemen şu kontroller bitsin de çocuk yapayım istiyorumMerhaba
Çok geçmiş olsun sevindim olacağın tam belli değildi dimi bak olmuş kurtulmuşsun bile Allah bir daha yaşatmasın inşallahsonuçlar da iyiymiş ooo süper
İnşAllah canım inşallah o da olurÇok sağol. Evet belli değildi. Ama şimdi tüm bilinmezlikler bitti gitti çok şükür hemen şu kontroller bitsin de çocuk yapayım istiyorum
Bence de en zor kısmı şanslı bi şekilde iyi atlattımİnşAllah canım inşallah o da olurzoru atlatmışsın
Hayır canım öyle şey olur mu lütfen hastalık da sağlık da biz insanlar için canım paylaşabilirsinBu arada buraya böyle bisey yazmak istemiyorum ama size anlatmayi da çok istiyorum.
Bence de en zor kısmı şanslı bi şekilde iyi atlattım
Buranin güzel enerjisini bozmak istemediğimi için bdv ye yazdımHayır canım öyle şey olur mu lütfen hastalık da sağlık da biz insanlar için canım paylaşabilirsinbenim de dün herşey çok güzeldi dün gece 12.30 da telefon geldi köyde geçirdiğim topladığım tüm güzel enerjimi çekti