- 23 Ocak 2016
- 32.503
- 48.869
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.621
Cumartesi randevum var ins iyidir bebeğim cnm, cok şükür benimde azalma var bulantilarimda, daha iyiyim ilk haftalara oranlaEvet şuan nasıl sıcak neyse Ağustos 15 yaz yarısı kış derlersen nasılsın bebiş nasıl
12 hafta doluyor gün gün azalır zaten canım sen hangi doktora gidiyorsun BursadaCumartesi randevum var ins iyidir bebeğim cnm, cok şükür benimde azalma var bulantilarimda, daha iyiyim ilk haftalara oranla
Doc dr mehmet aral atalaya cnm özel muayanesi var, eskiden jimerdeydi12 hafta doluyor gün gün azalır zaten canım sen hangi doktora gidiyorsun Bursada
Size de geçmiş olsun, sabah götürdüm boğaz enfeksiyonuymusAa geçmiş olsun canım çok bayramın 2.günü kızım öyleydi ateş karın ağrısı kusma götürdün mü doktora canım
dikkat et, çocuklarda el ayak ağız hastalığı ile boğaz enfeksiyonu karıştırılıyor.Size de geçmiş olsun, sabah götürdüm boğaz enfeksiyonuymus
Doğumu nerede yaptırıyor?Doc dr mehmet aral atalaya cnm özel muayanesi var, eskiden jimerdeydi
Üşüttü o zaman canım çok sıcak ya havalar anlamadan içmiştir soğuk su geçer canım inşallah ilaçları düzenli kullanınSize de geçmiş olsun, sabah götürdüm boğaz enfeksiyonuymus
Istedigimiz yere geliyomus cnm, benim için iyi oldu eskiden jimerdeydi sadece, ben orda bebeğimi kaybettim yolundan bile geçmek istemiyorumDoğumu nerede yaptırıyor?
Evet kötü oluyor ben de eski Bahar Hastanesinde kaybetmiştimIstedigimiz yere geliyomus cnm, benim için iyi oldu eskiden jimerdeydi sadece, ben orda bebeğimi kaybettim yolundan bile geçmek istemiyorum
Ben Yıldırımda oturuyorum ya oralarda düşünüyorum tabi gelirim der mi bilemem malum fsmde muayanesiEvet kötü oluyor ben de eski Bahar Hastanesinde kaybetmiştim
Arkadaşımın ikisi de Jimerde yapmıştı birinin hatta ikiz neyse ki senin doktorun istediğin hastaneye geliyormuş nereyi düşünüyorsun?
Yıldırımda Medicabil var oraya hiç gittiniz mi canım Nilüferdekine gittik hizmeti iyi ama orası nasıl acabaBen Yıldırımda oturuyorum ya oralarda düşünüyorum tabi gelirim der mi bilemem malum fsmde muayanesiolmazsa da Osmangazi falan olabilir yakın istiyorum cnm ama hic araştırmadim daha hastane
Teşekkür ederim, aklımda olsun inşallah öyle bir şey değildir.dikkat et, çocuklarda el ayak ağız hastalığı ile boğaz enfeksiyonu karıştırılıyor.
Takip et, ağız içi yarası veya vücudunda döküntü olacak mı diye.
Geçmiş olsun.
Dayimlar aynı mahallede oturuyor. Dışarda sebilleri var. Gidip gidip soğuk su içiyorMuş ordan, alışkın değil o etkiledi muhtemelenÜşüttü o zaman canım çok sıcak ya havalar anlamadan içmiştir soğuk su geçer canım inşallah ilaçları düzenli kullanın
Soğuk soğuk ne iyi gelmiştir ona içerken bizimki de öyle soğuk gazoz soda uçutturuyorDayimlar aynı mahallede oturuyor. Dışarda sebilleri var. Gidip gidip soğuk su içiyorMuş ordan, alışkın değil o etkiledi muhtemelen
Orası aklımda cnm hem bize yakın evet ama gitmedim hiç, Biraz daha zaman geçsin de tek tek sorarim hastaneleriYıldırımda Medicabil var oraya hiç gittiniz mi canım Nilüferdekine gittik hizmeti iyi ama orası nasıl acaba
Ben Reno karşısındaki Ceylan Hastanesinde yapmıştım hizmetinden çok memnun kaldımOrası aklımda cnm hem bize yakın evet ama gitmedim hiç, Biraz daha zaman geçsin de tek tek sorarim hastaneleri
Cok uzak cnm bize ya yakin olsun istiyorum, inan fsmye git gel zor geliyor ama tabi hastane şartları da önemliBen Reno karşısındaki Ceylan Hastanesinde yapmıştım hizmetinden çok memnun kaldım
Evet doğru haklısınCok uzak cnm bize ya yakin olsun istiyorum, inan fsmye git gel zor geliyor ama tabi hastane şartları da önemli