- 23 Ocak 2016
- 32.503
- 48.871
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.641
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh süper cnm benim yerime de serinle yinEvet doğru haklısın
Şimdi kıza hırka giydiriyorum nasıl serin hee
Tamam canımOh süper cnm benim yerime de serinle yin
Çok teşekkür ederim niloya, dün iğneden sonra baya rahatladı çok şükür bugün daha da iyiMikan cım yavrun nasıl oldu çıkmadan sorayım dedim canım
Maşallah canım Allah daha iyi etsin inşallahÇok teşekkür ederim niloya, dün iğneden sonra baya rahatladı çok şükür bugün daha da iyi
Ben de dün gece 20 sayfa hedefime ulaştım. Şimdiki kitap roman olduğu için daha hızlı ilerliyor. Hedefim elimdeki yarım kitapları bitirmekdünkü sayfa sayısı: 35
bugün şimdiye kadar: 15
kitabı daha çok serviste gelip giderken okuyorum. Boş vaktimi değerlendirmek adına.
-Gelibolu kitabımı bitirmiştim. Güzel kitaptı.
-Şimdi, Selma ve Gölgesi (Peyami Safa) adlı polisiye bir roman okuyorum.
ben de almıştım bi ara bir sürü kitap. onları okumayı hedefliyorum.Ben de dün gece 20 sayfa hedefime ulaştım. Şimdiki kitap roman olduğu için daha hızlı ilerliyor. Hedefim elimdeki yarım kitapları bitirmek
Benim 10 tane kadar yarım varben de almıştım bi ara bir sürü kitap. onları okumayı hedefliyorum.
O kadar üzülüyorum ki çocuklarimiza nasıl bir dünya bırakacağız insanlıkdışı bir sey bu aklım almıyorÜlkemizdeki yangınları gördükçe ağlamaktan kendimi alamıyorum. Ülkemiz ne hala geldi karış karış yanıyor her yer internette görüntüleri görünce kitap okuyacaktım kaldım öyle
Niloya enerjin çok iyi geliyor bana maşallah sanaKızım uyudu ben de ufak bir kahve keyfi
Ben de çok üzülüyorum Mikancım geleceğe umutla bakamıyorum ben yavrumu özene bezene yetiştirmeye çalıştıkça dünya kirleniyor korkuyorum vatanımızın her yeri yanıyorO kadar üzülüyorum ki çocuklarimiza nasıl bir dünya bırakacağız insanlıkdışı bir sey bu aklım almıyor
Sağol canım inan enerjimi sizden alıyorum senin motivasyonun da çok iyi geliyor bana hedefleri olup kendini geliştirmeye çalışan sizleri gördükçe ben de çok hevesleniyorum birşeyler yapmak içinNiloya enerjin çok iyi geliyor bana maşallah sana
olsun. hatırlıyorsan başını kaldığın yerden devam et. yapacak bi şey yok.Benim 10 tane kadar yarım var
Evet kimilerinin hatırlıyorum devam ediyorum ama yine kitap listesi oluşturdum bile dayanamayıp alıcam sanırımolsun. hatırlıyorsan başını kaldığın yerden devam et. yapacak bi şey yok.
Bu topiğimde de okuduğum kitapları yazıyorum. 1 yılda okumuş olduğum kitap sayısı da ortaya çıkmış olacak ama mühim olan hergün 1 sayfa dahi olsa kitap okumakOkuduğum kitapları ve beğendiğim, dikkatimi çeken yerleri not alacağım, okuduğum kitaplar hakkındaki düşüncelerimi not alacağım bir alan olarak oluşturuyorum. Amacım hergün belli bir sayfa okumak ve hayat yolculuğumda kendimi geliştirmem için hedefler belirlemek
Genelde kişisel gelişim kitapları ilgimi daha çok çekiyor eskiden romanlara yönelmişken bir müddet sonra hayatımda yaşadığım birtakım sorunlar dolayısıyla kendimi geliştirebileceğim uzmanları, yazarları tercih ederek hayat yolculuğumda kendimi geliştirmek...
Okuduğum kitaplar (geçmişte okuduklarımı hatırlamıyorum bunlar yeni başladıklarım)
Evlenmeden-Boşanmadan Önce İyi Düşün (5)
Bütün Aşklar Tatlı Başlar (3 )
Panik Ataklardan Kurtulmanın Yolları (5)
Kendine İyi Davran Güzel İnsan(5)
Şeker Portakalı (5)
Simyacı (4)
Özgüven Boşluğu (5)
Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama
Sanatı (3)
Yavaşla (5)
Senin Suçun Değil (5)
Yaşamak Sakinlik İster (5 ) az bile