- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.241
C ceycey0406 tarhanalar da satılık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman ceycey hiç zenginlikte gözüm yok dedem zengindi öldü gitti teyzem de çok zengindi o da bak koronadan öldü hayatımızı günlerimizi keyifle sağlıklı geçiriyorsak bundan büyük zenginlik yok canım inanBen de satış yapıyorum ama kendi kıyafet çanta ayakkabı vs. Leri ucuz ucuz. Alıp satmak hiç aklıma gelmezdi ben yapamam ama valla seni çok takdir ettim. Zengin olursun işi büyütsen
İn biraz honda ww yeterBi Range Rover ım olsa fena olmaz aslında
Yok benim gözüm Range de üf üf üf çok seviyorum beİn biraz honda ww yeter
Ellerine saglik, harika görünüyorannem de kaynanam da yapar her sene, sagolsunlar verirler, salca da yapıyor musunTarhanayı kopardım sonra ters düz yapıp kurumaya başlayınca robottan geçireceğim. Kuruma oranına dikkat etmek gerekiyor biraz fazla kurursa robottan geçmiyor
Eki Görüntüle 2885748
Sağol canımEllerine saglik, harika görünüyorannem de kaynanam da yapar her sene, sagolsunlar verirler, salca da yapıyor musun
Aynen cnm böyle yapıyor benim annem de. Ama kayinvalidem bursanin köyünden onlar değişik yapıyor. Tat olarak biraz farklı ama ikisi de güzel oluyor. Maş ya ben ilk evlendiğim yil annem ve kayinvalidemle salça yaptım yapis o yapis bidaha yapmamaya karar verdimcok zor gerçekten salca yapması, Allah razı olsun kaynanam yapıyor 2 senedirSağol canım
Evet canım salça da yapıyorum köyde bahçede yapıyoruz.
Siz de o taraflısınız tarhanamız aynıdır
Evet salça yapımı oldukça zahmetliAynen cnm böyle yapıyor benim annem de. Ama kayinvalidem bursanin köyünden onlar değişik yapıyor. Tat olarak biraz farklı ama ikisi de güzel oluyor. Maş ya ben ilk evlendiğim yil annem ve kayinvalidemle salça yaptım yapis o yapis bidaha yapmamaya karar verdimcok zor gerçekten salca yapması, Allah razı olsun kaynanam yapıyor 2 senedir
Bak nasıl da biliyosun manav tarhanası evet aslen baba tarafım da manav benim, annem macir ama mas annem tam manav olduEvet salça yapımı oldukça zahmetli
Bursanın köylerinden ise o tarhananın adına manav tarhanası diyorlar asıl biz de öyle yapıyoruz Bursanın yerlisi olduğumuz için ama ben vardığım yere uydum annem veriyor diğer tarhanadan bana ben yapmıyorum bu tarhana daha lezzetli ve vitamini bol ikisinin de tadı farklı
Görümcem manavlarda evli macır tarhanasını unutmuş ben de manav tarhanasını unuttum annem yapınca veriyor gittiğin yere uymak bu olsa gerekBak nasıl da biliyosun manav tarhanası evet aslen baba tarafım da manav benim, annem macir ama mas annem tam manav oldu