🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Bizim burda sevgi market diye kıyafet kumbaraları var oraya atıyorum kıyafet uygulamalarında satıyorum. Kafamda şuan 2 3 adet daha gömlek var dolabımdan çıkarmayı planladığım onları da uygulamada satarım inşallah
Ben etrafimda ihtiyacı olan varmı diye sorguluyorum temizledi veriyorum çok eskimisleri çöpe atıyorum..
Düğünlerde giydiğim çok şeyi kermeslere verdim.
Ayiklaya ayiklaya bitti şükür.

Onu ne ara yaptın 2560 adım olmuş benim 😁
IMG_20201109_205914.jpg

Daha olmadı devamm 😁

Sen şuan nerede yürüyorsun dışarıda mı 😁yok şuan yürüyemem kış oldu mu buralarda herkes erkenden eve giriyor az önce markete gittim geldim yeter yürüyüş stadyumu var 10 a kadar açık ama kışın çok insan olmuyor korkarım tek başıma
Evde yuruyorum yarı dışarıda
Yarı da ev yürüyüş ayakkabimla evde

Kızlar Günaydın🎈
Bugün ne işler yapıyorsunuz bakalım planlarda neler var yoksa üff bugün de sündük takılayım nolacak ki sanki mi diyorsunuz hııı deyin bakayım bana? 😁
Benim canım hiç iş yapmak istemiyor püff bikaç avize silsem iyi olacak ayy camları hiç söylemiyim yağmur yağdı geçen izler nasıl belli oluyor görseniz 5 tane cam sil sil bitmiyor bea 1 makina çamaşır atmam gerekiyor çamaşır makinası ve buzdolabını çekip altını sileyim diyorum bayadır çekmedim

Ayyyh çok yoruldummm
2 cam sildim
Oturma odasının perdelerini yıkadım astım
Biraz bulaşık vardı elde yıkanacaklar onları yıkadım
Makinaya çamaşır attım asılacak
Aynaları sildim mobilyaların tozunu aldım
Birazdan mutfağa geçeyim yemek için bişeyler hazırlayım
1 adet avize de silebilirsem bir de kızımın parmak izi yaptığı TV yi silersem bugün çok şükür diyeceğim
📚30 sayfa okumam gereken kitap var
📚En az yarım saat İngilizce çalışmam gerekiyor
Yatmadan evvel cilt temizliği rutine girmiş durumda darısı kitaba dün kedimizi sevmekten okuyamadım.
Bu bizim yeni minnoşumuz marketin önünde sahipsiz geziniyordu ezilir çocukların eline oyuncak olur diye aldım annemlere getirdim. Biraz bitliydi 2 3 kez ilaçlama yaptık yıkadık oh misler gibi şimdi ama bi afacan bir görseniz akşam fıldır fıldır yaramazlık yapıyor gel buraya çabuk dedim aldım kucağıma otur şuraya kucağıma minnoş dedim tabii kızım da biraz kıskandı sen de gel kızım sen de gel dedim 😁seve seve seve bi hal oldum kucağımda uyudu insana terapi gibi oluyor gideyim bi koşu sevelim de gelelim diyor içim neyse çok uzattım şuan keyif kahvemi içtim yorulmuşum ya hiç halim kalmadı kalkmaya

Eklentiler

• IMG_20201110_162356.jpg
    IMG_20201110_162356.jpg
    117,2 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20201109_235221.jpg
    IMG_20201109_235221.jpg
    127,4 KB · Görüntüleme: 22
Bu gece yeni bir karar daha verdim.
Tarih 11.11.2020
Fazla kilolarımı da vermek hedeflerim arasında vermem gereken 13 kilo var. Bu geceden itibaren başlıyorum. Kasım ayı bitimine 20 gün var. Şuan 68 kiloyum hedefim 66 olmak ve 3 kitap bitirmiş olmak ilk hedeflerim arasında.
Yapabilirsin başarabilirsin aynadaki o eski halini gördüğünde daha mutlu olacaksın. En azından 40 bedene bari düş yap başar bunu 👍

🎈Tünaydın🎈
Güzel bir gün olsun inşallah. Dışarıda güneş gülümsüyor. Bizde şimdi kahvaltı zamanı ardından pazar yemek derken akşam olur...

• Komik
Reactions: H M
X