- 8 Kasım 2019
- 20.579
- 35.832
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.161
En güzeli köy bu havalrda daha serin şehirlere göre yaa. Daha sabahın 8inde nasıl yakıcı bir güneş vardıBugün şuan için bir planım yok yarın köye gideceğiz valiz hazırlayacağım. Pazar var gidip gitmeme konusunda kararsızım. Şimdi kahvaltı yapıp ardından yakındaki bir kafenin oyun parkına götüreceğim kızımı ben de kitap okurum o da oynar.
Nihalimm çok teşekkür ederimm Allah razı olsun inşallahh sağlııkla gelir bebişlerimizz
Evet kuzum. Fetal dna diye bir test yaptırdım ben. Onun sonucunu bekliyorum bu hafta gelecek. Cinsiyeti de söyleyeceklermiş.Nihalimm çok teşekkür ederimm Allah razı olsun inşallahh sağlııkla gelir bebişlerimizzsenin cinsiyet yakındır
Yaşından dolayımu yaptırdın canımm. Yengemde 39 40 yaşlarında hamile kalmıştı sanki ondan da istemişlerdi öyle bir test. Güzel sonuçlar çıksınEvet kuzum. Fetal dna diye bir test yaptırdım ben. Onun sonucunu bekliyorum bu hafta gelecek. Cinsiyeti de söyleyeceklermiş.
Evet canım yaşımdan dolayı. İnşAllah bunu da atlatırsam rahata kavuşacağım.Yaşından dolayımu yaptırdın canımm. Yengemde 39 40 yaşlarında hamile kalmıştı sanki ondan da istemişlerdi öyle bir test. Güzel sonuçlar çıksın
Atlatıcaksın canım sorunsuz çıkıcak sonucun yengem 40 yaşında aldı bebesini kucağına şimdi 1 yaşını geçti bile kuzeycikEvet canım yaşımdan dolayı. İnşAllah bunu da atlatırsam rahata kavuşacağım.
Amin canım. Hep beraber sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz inşAllahAtlatıcaksın canım sorunsuz çıkıcak sonucun yengem 40 yaşında aldı bebesini kucağına şimdi 1 yaşını geçti bile kuzeycik
İnşallahh canımAmin canım. Hep beraber sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz inşAllah
Evet canım çok sıcak zamanı ama şimdi Temmuza giriyoruzEn güzeli köy bu havalrda daha serin şehirlere göre yaa. Daha sabahın 8inde nasıl yakıcı bir güneş vardı
Evet canım doğruuEvet canım çok sıcak zamanı ama şimdi Temmuza giriyoruz
picamandan bende var he
Pijama değil ama canım bu pantolon beyaz spor ayakkabıyla kombinliyyorumpicamandan bende var he
Bak böyle pijamayla kafeye gitmem yanipicamandan bende var he
açılmadı kız resimBak böyle pijamayla kafeye gitmem yani
açılmadı kız resim
aaaaa tamam sen kapalısın tabi biliyorum bunları