- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.141
Senden de canımAllah çokca razı olsun canım sendenn
Bende bir süpürge tuttum eve terlemedik yerim kalmadı
Evet çok sıcak ben de dışarıdayım akşam yapıyorum bu sıcaklarda süpürgeyi ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senden de canımAllah çokca razı olsun canım sendenn
Bende bir süpürge tuttum eve terlemedik yerim kalmadı
Oyy gece hiçbirşey yapamam valla oturur kalırım benSenden de canım
Evet çok sıcak ben de dışarıdayım akşam yapıyorum bu sıcaklarda süpürgeyi ben
Afiyet olsunn niloşummArkadaşım seansta ben de kahvemi yudumluyorum ilk defa dışarıda bekleyen biri oldum
Eki Görüntüle 2879661
Gündüz sündükleşip iş yapmayınca akşam yapıyorum napayımOyy gece hiçbirşey yapamam valla oturur kalırım ben
Afiyet olsunn niloşumm
Akşam adam dicek bana kastınmı var ondan hiç kıpırdamıyorum yerimdenGündüz sündükleşip iş yapmayınca akşam yapıyorum napayım
Sağol canım
Benimki de arada balkona sigara içmeye çıkıyor o zaman yapıyorum hiç sevmiyor süpürgeyi alerjisi de var yaAkşam adam dicek bana kastınmı var ondan hiç kıpırdamıyorum yerimden
Alerji olunca zor olur ama tozundan doğruBenimki de arada balkona sigara içmeye çıkıyor o zaman yapıyorum hiç sevmiyor süpürgeyi alerjisi de var ya
GünaydınnnAlerji olunca zor olur ama tozundan doğru
Çıktım niloşumm şimdi geldim eveGünaydınnn
Doktordan çıkınca yaz canım kaçta randevu
HarikaaaAllahım kucağına sağlıkla aldığınız günleri de görürüz canımm çok sevindimÇıktım niloşumm şimdi geldim eve
Çok şükür keseyi gördükk içinde bebekte vardı haftaya kalp atışı için çağırdı
Sabaha süper bir haberÇıktım niloşumm şimdi geldim eve
Çok şükür keseyi gördükk içinde bebekte vardı haftaya kalp atışı için çağırdı
İnşallah biricik niloşum Allah senden razı olsun duaların kabul oldu benim için ağzına yüreğine sağlıkHarikaaaAllahım kucağına sağlıkla aldığınız günleri de görürüz canımm çok sevindim
Sen de ettin ki edelim inşallah kabul olsun ben isteyen herkese benim kızım gibi cadı bir kızı olsun diyorumİnşallah biricik niloşum Allah senden razı olsun duaların kabul oldu benim için ağzına yüreğine sağlık
Olsında o zaman da derim niloyaa neden cadı olsun dedin gönderirim sana al azcık sen uğraş diyeSen de ettin ki edelim inşallah kabul olsun ben isteyen herkese benim kızım gibi cadı bir kızı olsun diyorum
Cadı ama seviliyor kerataOlsında o zaman da derim niloyaa neden cadı olsun dedin gönderirim sana al azcık sen uğraş diye
SevilmezmiiCadı ama seviliyor kerata