- 23 Ocak 2016
- 32.533
- 48.872
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.121
Ay keşke benimki de bir yerlere gitse. Tam bu yaz Bodrum’dan iş teklifi geldi. “Sen hamilesin, aklım kalır” dedi@Nihal Shibuya kocam yeni balıktan geldiydi şuan yine hazırlıklara başladı 2 güne gidiyor yolcu Balıkesir'e bu sefer
Afiyet olsun Niloya. Bugün Antalya o kadar sıcaktı ki, yürümek filan hayal burda.Yeni spor ayakkabı aldım yürüyüş stadyumuna yürüyüşe giderek bi açılışı yapayım barrriiii
Ben de akşamüstü yürüyorum zaten gündüz burası da çok sıcaktıAfiyet olsun Niloya. Bugün Antalya o kadar sıcaktı ki, yürümek filan hayal burda.
Aa ne kadar güzel pist. Bursa mı burası?
Evet canım BursaAa ne kadar güzel pist. Bursa mı burası?
Çok güzel yeni hedeflerin niloşumGünaydın güzel bir gün diliyorum.
Birazdan bulaşık makinasını boşaltıp mutfağı toplayacağım kahvaltı yapıldı
1 makina çamaşır düreceğim
Bugün kendi terapistime yakın bir arkadaşımı götüreceğim ona eşlik edeceğim. Aynı zamanda da 2 ay süreye uzattığımız terapi seansımıza randevu alacağım.
Şuanlık başka bir işim yok
Telefon günlük kullanım süresini 3 saat olarak belirleyerek dün kurala uydum sabah 9.00 akşam 22.00 ekranımı otomatik karartma moduna aldım ve saat sınırlamasına uyuyorum ve daha verimli geçirmek istiyorum günlerimi dün gece yatmadan evvel kitap okudum ve saat 1 olmadan yattım. Belirli hedefler belirledim umarım bunları alışkanlık haline getirebilirim. Ama para harcama konusunda ve sağlıklı beslenme konusunda hala yol katedemiyorum
Sağol canım sen nasılsın yarına senle birlikte ben de bekliyorumÇok güzel yeni hedeflerin niloşum
İyiyim niloşumm sıcaklardan bunala bunala gün geçirmeye çalışıyorum ne iş yapmak istiyor xanım ne bişeySağol canım sen nasılsın yarına senle birlikte ben de bekliyorum
İnşAllah olmaz canım dua edelim bol bol dün akşam yine adını söyledim inan ki namaz sonrası duamdaİyiyim niloşumm sıcaklardan bunala bunala gün geçirmeye çalışıyorum ne iş yapmak istiyor xanım ne bişey
Ay canım ya inşallah hayal kırıklığımız olmaz
Niloşum bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Dışarıdan eve geldim yatıyorum. Başka bir gün mutlaka yapalım ama bunu
Allah çokca razı olsun canım sendennİnşAllah olmaz canım dua edelim bol bol dün akşam yine adını söyledim inan ki namaz sonrası duamda
Evet çok sıcak yatıp uyuyasım var ama öğleden sonra çıkmam lazım evden