- 18 Kasım 2020
- 20.481
- 49.368
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.181
maşallahhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallahhhh
Kapalı olduğumu nereden biliyorsunaaaaa tamam sen kapalısın tabi biliyorum bunları
kendin söylemiştin öyle hatırlıyorum benKapalı olduğumu nereden biliyorsun
Kimseye açık ya da kapalı olduğumu söylediğimi hatırlamıyorum genelde bu tarz konuşmalar yapmam ben muhabbetini dahi açmamkendin söylemiştin öyle hatırlıyorum ben
emin misin peki çünkü ben hatırlıyorum spora başladığında havu gibi bir yerde bana resim atmıştın bak buraya vs diye o gün sordum sana evet dedinKimseye açık ya da kapalı olduğumu söylediğimi hatırlamıyorum genelde bu tarz konuşmalar yapmam ben muhabbetini dahi açmam
Kendimi attığımı hiç hatırlamıyorum sadece size grupta birbirimizi merak ettiğimiz için kızımla resim atmıştımemin misin peki çünkü ben hatırlıyorum spora başladığında havu gibi bir yerde bana resim atmıştın bak buraya vs diye o gün sordum sana evet dedin
kendini atmadın ortamı attın havuzlu bir yerdi neyse uzatmayalımKendimi attığımı hiç hatırlamıyorum sadece size grupta birbirimizi merak ettiğimiz için kızımla resim atmıştım
Eli boş gelmemiş evet tuttuğu balıkları koca Bursa duydu telefon susmuyor