- 17 Mart 2021
- 7.423
- 24.549
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.201
Afiyet olsunÖyle yorgunum ki 1 saattir oturuyorum kocama dedim yemeği hallet yapacak halim kalmadı mangal yakıyorher seferinde gelirken buraya bu kadar iş yapmayacağız diyoruz her seferinde kösülene kadar çalışıyoruz.
Muhteşem gene enişte ocak başında
Evet Niloyacım. Ben hamile kalalıdan beri hep çalışıyorMuhteşem gene enişte ocak başında
Size de afiyet olsun
Sağol canım et yaptık eşim etçil benimEvet Niloyacım. Ben hamile kalalıdan beri hep çalışıyor
Yemekten sonra da bir ağırlık çöktü uyuyakalmışım
sağol canım. Size de afiyet şeker olsun. Tavuk mu yaptınız et mi yaptınız?
Mis gibidir kurşunlu cilekleri ohhÇileğin merkezi konumuna gelmiş olan Kurşunlu köyünden 1 sandık çilek aldık. Bu sene çilek reçelim çabuk bitti küçüklerini ayıklayıp reçel yapacağım. Kendi çileklerimiz var ama az reçel yapacak kadar olmuyor onlar doğal minik minik bu çilekler ise kızımın deyimiyle komacan
Eki Görüntüle 2882472
Bak sen de biliyorsun büyükler ama çok tatlı pazarda böylesini bulmak çok zorMis gibidir kurşunlu cilekleri ohh
Tabi cnm bulmak cok zor buralarda, bizde her geçerken alırız ordan meyve. Mis gibi organikBak sen de biliyorsun büyükler ama çok tatlı pazarda böylesini bulmak çok zor
Biz her zaman o yolu tercih etmiyoruz Ankara yolu üzerinden başka bir sapadan giriyoruz bu sefer o yoldan döndükTabi cnm bulmak cok zor buralarda, bizde her geçerken alırız ordan meyve. Mis gibi organik
Yol olarak kötü gerçekten bilmiyorum ne kadar zamandır evlisin oraya gidip geliyorsun ama ben çocukluğumu hatırlıyorum da daha kötüydü yol, o zamanlar arabamizda yoktu, kışın otobus yolda kalırdı, şimdi yine genislettilerBiz her zaman o yolu tercih etmiyoruz Ankara yolu üzerinden başka bir sapadan giriyoruz bu sefer o yoldan döndük
Evet öyleymiş şuan yol çok güzel asfalt yepyeni 11 yıldır evliyim ama genelde Ankara yolu istikametini kullanıyoruz o yola alışmamışız sanırım ondanYol olarak kötü gerçekten bilmiyorum ne kadar zamandır evlisin oraya gidip geliyorsun ama ben çocukluğumu hatırlıyorum da daha kötüydü yol, o zamanlar arabamizda yoktu, kışın otobus yolda kalırdı, şimdi yine genislettiler
Valla bende ne zamandır gidemedim ya özledim valla, İnş şu bulantilarim hafifler de bayramda giderim, babamin mezarı da orda benim inanılmaz güçlü bi bagim var orayla..Evet öyleymiş şuan yol çok güzel asfalt yepyeni 11 yıldır evliyim ama genelde Ankara yolu istikametini kullanıyoruz o yola alışmamışız sanırım ondan
Başın sağolsun Allah sabır versinValla bende ne zamandır gidemedim ya özledim valla, İnş şu bulantilarim hafifler de bayramda giderim, babamin mezarı da orda benim inanılmaz güçlü bi bagim var orayla..
Amin ins sağol. Amin bu kez güzel olur ins herşeyBaşın sağolsun Allah sabır versin
Hafifler daha yeni Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah
Olur canım inşallah bol bol dua etAmin ins sağol. Amin bu kez güzel olur ins herşey