- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.101
Neler yapıyorsun niloşumGünaydın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neler yapıyorsun niloşumGünaydın canım
Evet havalardan canım ben de öyleyimAy niloşum şimdi gördüm mesajını. Dün kendimi yemek yapmaya verdim yemek ibadet geçirdim tüm günümü. Bir de bu aralar üzerimde öyle bir halsizlik var ki anlatamam. Havalardan mı nedir anlamadım.
İyiym canım sen nasılsınNeler yapıyorsun niloşum
Bende iyiyim canımİyiym canım sen nasılsın
Çarşamba günü dimi canım randevun ben dua ediyorum namazlarımda canım inşallah kabul olsunBende iyiyim canım
Ah canım benim Allah razı olsun yaa ne kadar mutlu ettin beni şuan çok tteşekkür ederimm çarşamba günü evet inşalalh bakalım güzel şeylerle karşılaşırımÇarşamba günü dimi canım randevun ben dua ediyorum namazlarımda canım inşallah kabul olsun
Ediyorum canım inan topiğimizin iki bebeği de sağlıkla doğsun Allahım diyorum @Nihal Shibuya için de ediyorum inşallah sağlıkla alın kucağınıza aminnnAh canım benim Allah razı olsun yaa ne kadar mutlu ettin beni şuan çok tteşekkür ederimm çarşamba günü evet inşalalh bakalım güzel şeylerle karşılaşırım
Benim kız gibi biraz cadı bir kızınız olsun inşallahAh canım benim Allah razı olsun yaa ne kadar mutlu ettin beni şuan çok tteşekkür ederimm çarşamba günü evet inşalalh bakalım güzel şeylerle karşılaşırım
Allah razı olsun canımmmm amin inşAllahEdiyorum canım inan topiğimizin iki bebeği de sağlıkla doğsun Allahım diyorum @Nihal Shibuya için de ediyorum inşallah sağlıkla alın kucağınıza aminnn
Aminn niloşumm Allah razı olsunEdiyorum canım inan topiğimizin iki bebeği de sağlıkla doğsun Allahım diyorum @Nihal Shibuya için de ediyorum inşallah sağlıkla alın kucağınıza aminnn
Rabbim senin kızınada çok güzel bir ömür versin bitanemm inşallaj bizimkilerde hayırlı sağlıklı evlatlar olsunBenim kız gibi biraz cadı bir kızınız olsun inşallah
Aminn canım sağol Allah razı olsunAminn niloşumm Allah razı olsun
Rabbim senin kızınada çok güzel bir ömür versin bitanemm inşallaj bizimkilerde hayırlı sağlıklı evlatlar olsun
Yok canım benim olmadı doktora bir danış kan sulandırıcı iğne yapar mı diyeAllah razı olsun canımmmm amin inşAllah
niloya benim 2 gündür burnum kanıyor. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. O yapar dediler. Senin hamileliğinde olmuş muydu burun kanaman?
Tamam Niloyacım soracağım.Yok canım benim olmadı doktora bir danış kan sulandırıcı iğne yapar mı diye
Ama aşırı sıcaktan kaynaklı burunla alakalı kanama da olabilir devam ediyorsa acile git canım bazen eşimin de kanıyor
MaşAllah, iradelisin Niloya. Ben 15 dk anca dayanabilirimBugün dijital detoks yaptım telefonu 6 8 saat arası kapalı tuttum sadece sabah 1 kez öğleden sonra 1 kez akşam da 1 kez girmiş oldum
Daha çok kitap okumaya vakit ayırmaya çalışacağım.
Kızımı akülü arabasıyla gezdirmeye çıkardım hazır da araba yoğunluğu ve trafik yokken rahatça sürdü kızım
Vee eşim balıktan geldi dün akşam bugün ona vakit ayırdım
4 tane yakalamışlar ama bu sefer eve getirmedi 3 kişi gittiler diğerlerine gitti balık sıraylaTamam Niloyacım soracağım.
MaşAllah, iradelisin Niloya. Ben 15 dk anca dayanabilirim
enişte bu sefer ne yakalamış
İyiyiz canım sen nasılsın ban yedin döndünşuraya bir selam vereyimm.herkes iyidir umarım görüşmeyeli
Allahım ne güzel çiçekler yazın şu çiçekleri doğayı görmek o kadar mutlu ediyor ki beni sağol canım biz de oyun parkına geldik kahve içiyoruzGünaydın Niloyatospikk azmini takdir ediyorum. Ne ben ne eşim 15 dk fazla telefonsuz dayanamayız. uzvumuz gibi olmuş.