- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.081
yarın hangi avm ye gitsem acaba acaba hangisine gitsem? koca şehirde gezecek yer yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mevsimler kaydı galiba niloya eylül ekimde de yaz olacak galibaCamları ben de silmiyorum daha 2 gündür yağmıyor ama yağmur havası bu nasıl sıcak var durduğun yerde terliyorsun Ankara aslında tam en sıcak zamanları neden ısınmadı ki
Gerçekten çok değişik mevsimler alakası yok haziran ayında üşüdük kışın yaz gibi günler oluyor Allahım korusun da havalar çok değişikmevsimler kaydı galiba niloya eylül ekimde de yaz olacak galiba
kafama şimşek düşer diye markete gidemedim bugün. önünden döndüm yağmur bastırmadan.kızım arabada anneee arabaya da şimşek düşer mi anneee araba kayar mı anne bizi sel alır mı dedikçe iyice sinir oldumGerçekten çok değişik mevsimler alakası yok haziran ayında üşüdük kışın yaz gibi günler oluyor Allahım korusun da havalar çok değişik
Bizim komşu da arabayı öyle bir sarmış ki sanırsın kargo paketikafama şimşek düşer diye markete gidemedim bugün. önünden döndüm yağmur bastırmadan.kızım arabada anneee arabaya da şimşek düşer mi anneee araba kayar mı anne bizi sel alır mı dedikçe iyice sinir oldum
Düğüne Gitmemeye mi karar verdin Niloya. Uzak mı düğün yeri?Çok sıcak dışarısı markete gittim geldim evde oturma kararı aldım kocam balıktan gelecek yemek yaparım kitap okurum
Ütü var yapılacak 1 makina çamaşır dürülecek
Komşunun düğünü var gidemicem çok sıcak hava hediyesini burada veririm napayım
Çok sıcak canım dışarısı gitmeme kararı aldım hediyesini burada veririm napayımDüğüne Gitmemeye mi karar verdin Niloya. Uzak mı düğün yeri?
Anaaa yeni isim süperrrrrKızlar ben eski mimariye ismimi değiştirdim
Pek yakışmış canım. Tam senin iç dünyanı yansıtıyor Haber verdiğin iyi oldu. İsim ve foto değişince zorlanıyor insan kimdi diye bulmakta.Kızlar ben eski mimariye ismimi değiştirdim
Ay beğenmenize çok sevindim yaaAnaaa yeni isim süperrrrr
Yaa gercekten öylemi nihalimm bende çok beğenerek koydumPek yakışmış canım. Tam senin iç dünyanı yansıtıyor Haber verdiğin iyi oldu. İsim ve foto değişince zorlanıyor insan kimdi diye bulmakta.
Kesinlikle harika canım diğeri baya zorduAy beğenmenize çok sevindim yaa
Yaa gercekten öylemi nihalimm bende çok beğenerek koydum
Evet değişti hemen kendimi tanıtmaya çıktım topik topik
Gün sayıyordum değiştirmek içinKesinlikle harika canım diğeri baya zordu
Günaydın canımGün sayıyordum değiştirmek için
Günaydınn
Ay niloşum şimdi gördüm mesajını. Dün kendimi yemek yapmaya verdim yemek ibadet geçirdim tüm günümü. Bir de bu aralar üzerimde öyle bir halsizlik var ki anlatamam. Havalardan mı nedir anlamadım.N Narinkimse cim sen neler yaptın canım bugün?