- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #13.941
8 kolum var benim bir de başım var benimAhtapot anne sen de 3 çocuk var tembellik yapman ne mümkün
Dersler bitti seminer falan mı var?8 kolum var benim bir de başım var benimutu yaptım temizlik yaptim yemek yaptim az bi isim kaldi malum yarin pazartesi..
Yok cnm.programa gore bu onumuzdeki 2 hafta aynen yuzyuze devam gelmek isteyen ogrencilerleDersler bitti seminer falan mı var?
Ders olmayacak spor şu bu etkinlik olacak dendi bize. Zaten gitmiyorduk okula şimdi hiç gitmeyizzYok cnm.programa gore bu onumuzdeki 2 hafta aynen yuzyuze devam gelmek isteyen ogrencilerle
Evet hem.akademik hem de sosyal etkinlikDers olmayacak spor şu bu etkinlik olacak dendi bize. Zaten gitmiyorduk okula şimdi hiç gitmeyizz
Hoşbuldum canımHoşgeldiniz NiloyaGüzel değişiklik oldu size.
Şampuan, duş jeli, vücut kremi, verdilerse diş seti, ayakkabı parlatıcısıHoşbuldum canımevet güzel bir değişiklik oldu
Bir otelci olarak sence gelirken otelden çantama ne atmışımdırhani şu kişilere özel verilenlerden
Yastık televizyon kumandası çatal kaşık götürenler yok mu?Şampuan, duş jeli, vücut kremi, verdilerse diş seti, ayakkabı parlatıcısı
Şampuan ve dul jeli minik şişeler kalkmış yerine makina ve içinde doldurulmuş bir şekildeydi yoksa her gittiğim yerden o şişelerden 2 tane alıyordumŞampuan, duş jeli, vücut kremi, verdilerse diş seti, ayakkabı parlatıcısı
Yastığı valizine sığdırması zor olur Ceycey. Belki kaz tüyü filan olsa tenezzül eden olurdu. Çatal kaşık, bardak, tabak ve kumanda stokta o kadar çok var ki, kaybolmuş olsa da yerine koymuşlardı. Odaları her çıkışında kontrol ediyoruz. Ödemelerin çoğu kredi kartıyla ödeniyor. Odaya ait eşyalarda oluşan hasar müşterinin ardından tahsis edilir. Bana rapor edilen bir şey olmadı. Sadece önceden bir Arap müşteri kettle’da süt kaynattığı için kettle’ı bozdu. Onun ücretini almıştık.Yastık televizyon kumandası çatal kaşık götürenler yok mu?
İnternette en çok götürülenler listesini okumuştuk geçen sene gülmekten çatladık hatta bazı lüks ünlü oteller kül tablalarının altına yazı bile yazmışlar almasınlar diyeYastık televizyon kumandası çatal kaşık götürenler yok mu?
Kettle her otelde olmuyor neden acabaYastığı valizine sığdırması zor olur Ceycey. Belki kaz tüyü filan olsa tenezzül eden olurdu. Çatal kaşık, bardak, tabak ve kumanda stokta o kadar çok var ki, kaybolmuş olsa da yerine koymuşlardı. Odaları her çıkışında kontrol ediyoruz. Ödemelerin çoğu kredi kartıyla ödeniyor. Odaya ait eşyalarda oluşan hasar müşterinin ardından tahsis edilir. Bana rapor edilen bir şey olmadı. Sadece önceden bir Arap müşteri kettle’da süt kaynattığı için kettle’ı bozdu. Onun ücretini almıştık.
Ben sana buklet ürünlerden yollarım Niloya. Biz bu kış aldık.Şampuan ve dul jeli minik şişeler kalkmış yerine makina ve içinde doldurulmuş bir şekildeydi yoksa her gittiğim yerden o şişelerden 2 tane alıyordumen sevdiğim dikiş seti her çantamda mevcut evde kenarda kullanılmamış 3 adet daha sıfır
Odaları kontrol eden kişi bendim işteYastığı valizine sığdırması zor olur Ceycey. Belki kaz tüyü filan olsa tenezzül eden olurdu. Çatal kaşık, bardak, tabak ve kumanda stokta o kadar çok var ki, kaybolmuş olsa da yerine koymuşlardı. Odaları her çıkışında kontrol ediyoruz. Ödemelerin çoğu kredi kartıyla ödeniyor. Odaya ait eşyalarda oluşan hasar müşterinin ardından tahsis edilir. Bana rapor edilen bir şey olmadı. Sadece önceden bir Arap müşteri kettle’da süt kaynattığı için kettle’ı bozdu. Onun ücretini almıştık.
Buklet ürünler derken nasıl birşeyBen sana buklet ürünlerden yollarım Niloya. Biz bu kış aldık.
Odadaki tek kullanımlıklar size ait zaten. Güle güle kullan.
Bu yaz başka tatile çıkacak mısınız?
Alanlara ne söversin heOdaları kontrol eden kişi bendim işte
Kız niye söveyim otel benim mi?Alanlara ne söversin he