- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #13.921
öyle oluyor hem eğlenceli hem de çok yorucu.eve dönünce 2 gün kendime gelemem ben.tonla da çamaşır yıkanacak olur valizleri boşalt şu bu.dönmesen mi ne?Ben de özlemişim ama inan tatil de yorgunluk ya ben anlamadım gitti
Yok kız şimdiden evimi özledim inan kiöyle oluyor hem eğlenceli hem de çok yorucu.eve dönünce 2 gün kendime gelemem ben.tonla da çamaşır yıkanacak olur valizleri boşalt şu bu.dönmesen mi ne?
ben bu sene ilk kez mersinde evde tatil yapacağım.istediğim zaman kalkar yer içer dışarı çıkarım.ama otelde koştur koştur oluyor .uhd olursa hele çok para verdim diye her aktiviteye her yemeğe saaat saat katılıyorum deli gibi.otelin dışına gezmeye çıkıp dışardan yesem tühh diyorum gitti otelde ki bedava yemeklar ha ha ha.kendi mesleğim ama müşteri olarak paramın hakkını sonuna dek isterimmYok kız şimdiden evimi özledim inan kiye iç havuza gir gene yıkan süslen yemeğe in püf evimi gidince süpürge yapmak istiyorum
Harika canım sevindim adınıza evet evde tatil bir kez biz de niyet etmiştik sonra yine otele karar vermiştik ama otelde de koştur koştur meselesi sabah kahvaltısında oluyor bi o erken bitiyor çünküben bu sene ilk kez mersinde evde tatil yapacağım.istediğim zaman kalkar yer içer dışarı çıkarım.ama otelde koştur koştur oluyor .uhd olursa hele çok para verdim diye her aktiviteye her yemeğe saaat saat katılıyorum deli gibi.otelin dışına gezmeye çdışardan yesem tühh diyorum gitti otelde ki bedava yemeklar ha ha ha.kendi mesleğim ama müşteri olarak paramın hakkını sonuna dek isterimm
Bende onu diyorum biz girdik kripto düştü bizim neyimize bu işlero hisseden bu hisseye alıp satıyorum ortada hiç bir şey yok.altın da düştü zaten gene.yatırım bizim neyimize
Döndünüzmü niloşum gerçek hayat merhaba oldu dimi
Döndük canım mutfağa girdimDöndünüzmü niloşum gerçek hayat merhaba oldu dimi
Kolay gelsin canımDöndük canım mutfağa girdimsen napıyorsun canım nasılsın
Allah daha iyi etsin canımKolay gelsin canımben napayım işte oturdum uzattım ayaklarımı öyle bakınıyorum iyiyim çok şükür sen nasılsın
Çok zor oluyor öyle yaa insan alışıyor hazıraAllah daha iyi etsin canım
İyiyim çok şükür ben de azcık uyudum sündükleştimsonra mutfağa girdim aperatif birşeyler hazırladım yemek için şimdi çay içicez demledim biraz zor geldi inan ki mutfakta birşeyler yapmak
Eşyalara hiç ellemedim daha salonda öylece hepsi duruyorÇok zor oluyor öyle yaa insan alışıyor hazırahele birde bavul yerleştirmesi hepten işkence
Sağol canım
Yarında yaparsın çok yorma kendini canım yol geldinizEşyalara hiç ellemedim daha salonda öylece hepsi duruyorkirlileri temizleri zaten otelde düzenlemiştim akşama da onlara girişicem inşallah
Ahaha kimi insan sevmez gündüz uykusunu ben mesela sevmiyorum uyuyamıyorum gündüz pek fazlaSağol canım
Ben yatarken eşime dedim ki gel azcık şekerleme yapalım yok ben uyumucam dedi AA yol geldin araba kullandın ya uyusana ben uyucam inan kiuyumuşum o da gidip salata malzemeleri almış gelmiş
Eşim de uyurdu arada gündüz uykusu ama yok yatıramadım bugünYarında yaparsın çok yorma kendini canım yol geldiniz
Ahaha kimi insan sevmez gündüz uykusunu ben mesela sevmiyorum uyuyamıyorum gündüz pek fazla