- 23 Ocak 2016
- 32.538
- 48.877
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #13.401
Sağol canım sen de bir dinlenme kahvesi yap. Öyle tatlı uykum var ki anlatamam yolda gelirken biriyle anlaştım söz verdim toplu birşeyler alıcam şahıstan kardeşimin doğum günü bugün annemlere geçicem birazAfiyet olsunn işin acil değilse uyu. Ama kahve içince açılırsın bence
Yok kız ne yapması sadece mutfağı sildim o kadar derli toplu bıraktım hepsi buSende köye giderken yaptın kız bütün işleri
Bana da arada geliyor arada gidiyorEvet ama vileda veya mopla köşelerin hiç temizlenmediğini farkettim elle silerken
Ütü bende de var yaa yarına artık oda ev işim yok tvnin karşısına kurarım ütü masasını açarım bi diziYok kız ne yapması sadece mutfağı sildim o kadar derli toplu bıraktım hepsi bu3 makina çamaşır atılacak ütü yapılacak ev süpürülecek silinecek püüüğüüüü
Ben de yatak odasını süpürdüm kuaföre gittim inşallah korona olmamÜtü bende de var yaa yarına artık oda ev işim yok tvnin karşısına kurarım ütü masasını açarım bi dizi
Ay dur şiödi kötü düşünme Allah korusun bişey olmaz inşallah dikkat ettiysenBen de yatak odasını süpürdüm kuaföre gittim inşallah korona olmam
Çift maske taktım bıyık aldırmadımAy dur şiödi kötü düşünme Allah korusun bişey olmaz inşallah dikkat ettiysen
MeeeeAyrıntıyı ben bulamadım
Bişeycik olmaz inşallah o zamanÇift maske taktım bıyık aldırmadım
Ahaha gördüm kızz geçte olsa
Bugün evin dağınıklığını gördükçe senin yaptığın işler aklıma geliyor çantaları bile boşaltmadım daha az önce annemlerden geldim yarın artık öyle uykum var kiBişeycik olmaz inşallah o zaman
Ahaha gördüm kızz geçte olsa
Şimdi yorgunluğunu at bir güzel. Bide sende köyde birsürü iş yaptın. Şimdi güZelce dinlen niloşum bol enerji depola yarın bomba gibi kalkBugün evin dağınıklığını gördükçe senin yaptığın işler aklıma geliyor çantaları bile boşaltmadım daha az önce annemlerden geldim yarın artık öyle uykum var ki
GünaydınnnnGünaydın
O kadar dağınık ki ev anlatamam çantalar boşaltılacak çamaşır asılacak kahvaltı yapıldı mutfak toplanacak öyle böyle işim yok heee
Yok yok ne aktifligi yaadayim ben hep ya da gezmede. Gezmede dediğim de ailemin evine gidiyorum. Ama güzel olduğunu düşünürsem atarım resimBen okumuştum seni geçmişte baya aktif birisin örgü gibi birşeyler yaptığın aklımda kaldı fikir olarak yaptığın şeyleri paylaşırsan sevinirimetamin işliyordum yarım bıraktım
Tünaydın HoşgeldinGünaydın bize tünaydin olduoğlum erken kalkıyor günlük işleri bitirdim banyo ve balkon temizliğim var yapilacak
Afiyet olsun canım ben de ara verip kahvemi içtimGünaydınnnn
Çay içiyorum bende
Bende içtim bitirdim yemek yapmaya kalkcam şimdiAfiyet olsun canım ben de ara verip kahvemi içtimEki Görüntüle 2866762
Maşallah harikasın canımYataklar toplandı
Mutfak toplandı
1 makina çamaşır asıldı 1 makina daha atıldı
1 makina daha atılacak beyazlar kaldı
Bulaşık makinası çalıştırıldı
Çantalar boşaltıldı yerleştirildi
Çiçekler sulandı
Yemek ocağa kondu pilav cacık yapılacak
Saat 5 ten sonra evden çıkmam lazım biraz işlerim var dışarıda birinden halı almaya gideceğimbaşkasına satacağım
Sonra eve gelince kuruyan çamaşırlar dürülüp ütü yapılacak
Oturma odası dipköşe silinecek
2 tane geçmiş olsun telefon görüşmesi yapılacak bugün bunları yapmam lazım