🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
İlk defa trileçe yapıyorum hep dışarıda yiyorduk kızım çok seviyor alnımın akıyla bu işin içinden çıkarım inşallah 2 paket krema aldım bu kadar krema bana da girse ben de tatlı olurum yani

Normalde ben bu trileçeyi dışarıdan sipariş verir bu kadar uğraşmazdım hem 1 dilimcik olur diyetim de alt üst olmazdı ama motorlu kuryelere kızdığım için artık mecbura kalmadıkça motorlu kurye ile sipariş vermiyorum geçen kırmızı ışıklarda araçla en öndeyim sağa sinyalimi vermişim yanımdan bir motorsikletli hızla geçti tamam meğer arkadan ikincisi de geliyormuş ben tam dönüyorum önüme lappp diye atladı zengin de değilim ki arabanın yan aynalarında kör nokta ışığı yansın beni uyarsın neyse ki frene basarak aniden durdum trafikte aşırı sayıları arttı kurallara uymuyorlar ee noldu şimdi olan benim diyete oldu burada kim suçlu motorlu kurye mi yoksa boğazını tutamayıp 4 dilimi mideye indiren ben mihadi şimdi yarım saatlik spor beni bekler hiç de yapasım yok oysa ki

1.5 dilim trileçe yakıldı ee 2.5 dilim nerede löpcük yağğneyse bu haftanın hedefine ulaşıldı haftada 2 gün spor tamamlandı bu akşamki yoğundu kafam su içinde kaldı duşa giriyorum ardından en sevdiğim maden suyum

Tam bir Eylül sabahı

Sabah kızımı okula gitmek için hazırlarken yağmur botu, mont, şemsiye tam teşekküllü olarak evden çıkardım çıkarmasına ama yağmur da sanki hızlanmaya başladı arabayla okula gitsem diye içimden geçiriyorum bir yandan da geçen yıla göre bu yıl okulda inanılmaz bir araba trafiğinin olduğu aklıma geliyor cayıyorum. Ne de güzel bu yağmurda yürünür diyerek çıkıyoruz efenim yağmur artmasın mı şakır şakır şakır kızımın pantolonu biraz ıslanıyor ben okul çantası ıslanmasın derken atletime kadar su oluyorum pantolonum baldırlardan paçalara kadar su botlarımın içi vıcık vıcık su çoktandır böyle fıştıkı fıştıkı ayaklarla yürümemiştimokula varıyoruz çocuğu ıslanan anneler olarak yeniden eve dönüp kıyafet alanlar sürüsü sabahı coşkuyla selamlıyor elinde saç kurutma makinesi ile gelen mi botlarla gelen mi ararsın uzun süredir böyle yağmur yağmayınca afet yönetimi sıfıryine de ıslanmak
güzeldi...

Vaktim az olduğu için bugünlük bu kadar yeterli hiç yapmamaktan iyidir sporu günlere ayırdım ;
Pazartesi - Çarşamba - Cuma

Eklentiler

• 1000026805.jpg
    174,6 KB · Görüntüleme: 17
Ekim geldi hoşgeldi

Bu sabah ne soğuktu öyle dışarısı eve geldim tek başıma kahvaltı yaptım bi hüzünlendim nedense işine giden okuluna giden evden herkes gidince arada iyi oluyor işini yapıyorsun da hava kapalı sanırım ondan bi hüzünlendim niyeyse bugün evde duracağım dün yoğun gündü bugün ayaklarım sızlıyor kargom gelecek kızımın bornazı küçük gelmeye başlamıştı Özdilekten aldık pembiş pembiş o kadar hızlı büyüyorlar ki...

Bazı rutinlerimi plana tam oturtamadım sporu haftada 2 gün yapsam da günleri belli olmayınca hiç iyi olmuyor.

Elimdeki kitabı hâlâ bitiremedim kalmış 40 sayfa bugün bitireceğim onu yeni kitap siparişi verdim gelecek inşallah ayda 1 kitap bitirmeye gayret ediyorum.

Her gün Kuran okumak için kendimi zorluyorum en az 5 sayfa okuyorum.

Kedileri düzenli besliyorum bu rayına oturdu. Onların karnı doymayınca bizim de doymuyor.

İngilizceye gelince bundan sonra hedef koydum günde 30 kelime ezberi yapacağım. O kadar saldım ki uzun süredir okuma yapmıyorum.

Eklentiler

• 1000026925.jpg
    106,6 KB · Görüntüleme: 21
Ehliyeti yenileme randevusu sonunda bu akşam alabildim günlerdir uğraşıyordum. Oysa ki ne kadar sevindim alınca hayat öyle bir şey ki bir şeye üzülürken bir şey de seni mutlu ediyor hayat hayran olunacak denge üzerine kurulu

Nüfus Müdürlüğüne geldim önümde 20 kişi beklerken dayanamayıp tahinli pide ve tahinli simitle bir an yaşıyorum bugün hiç diyet havam yok maalesef çayı şekersiz içiyorum evet ha ha

Sabah sıra beklerken dedim 20 kişi sırayı beklemeyim çıkayım da dışarıda çay içilecek yer bulayım ayy buldum da tahinli pide simit ikisi de güzeldi mekan da temiz güzeldi ben de daha sonra gittiğim her yeri Google haritalarda yorumlarım şunu da oylayım diye Google haritalara girdim 2 ay önce kadın yediğinden zehirlenmiş Allah'ım şükürler olsun iyiyim bundan sonra girmeden önce bir yere yorumlara bakacağım.

Günlerdir tartıda 60.7 takılı kalmıştı ben de bastım trileçeyi bastım gelin pastasını ve sonuç 400 gr gitmiş bile işin şakası tartıya hemen yansımıyor neyse ki son 2 gündür yediklerim artı gözükmüyor 59 ları görmeye ramak kaldı aylardır 59dan uzağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…