- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #13.381
Kız dinlenmeye gidiyosun yorulupmu geliyosunEvet canım çok iş yaptık biz buraya gelince hep böyle durmadan iş yapıyoruz genelde böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız dinlenmeye gidiyosun yorulupmu geliyosunEvet canım çok iş yaptık biz buraya gelince hep böyle durmadan iş yapıyoruz genelde böyle
Ha ha aynen öyle biz buraya gelirken şöyle keyif yapıcaz böyle keyif yapıcaz diyoruz sonra bir bakmışız kahveyi elimize alıp çıkmaya fırsat bulamıyoruzKız dinlenmeye gidiyosun yorulupmu geliyosun
Kız fatura iptali yaptıktan sonra tekrar paket yapmadım ki.
İyiyim Internetim yoktu ondan giremedim .
Bahçe işleri falanmı yapıyorsunuzHa ha aynen öyle biz buraya gelirken şöyle keyif yapıcaz böyle keyif yapıcaz diyoruz sonra bir bakmışız kahveyi elimize alıp çıkmaya fırsat bulamıyoruz
Özletme kendini zerremİyiyim Internetim yoktu ondan giremedim .
Evet canım geçen ben de girmediğimde kendime bol bol vakit ayırmıştımKız fatura iptali yaptıktan sonra tekrar paket yapmadım ki.
Ama annemin internetini bitirdim ilk bir kaç gün zorlandım ama internet olmadan hayat ne kadar güzelmiş yaa valla bak çok hoşuma gitti böylesi
Günayyyydııınnnnben de 9a gelirken kalktımGünaydınn
ben uyanalı 1 buçuk saat oldu
Her iş var canım ne ararsan bahçe de var ekili dün baca yaktık temizledikBahçe işleri falanmı yapıyorsunuz
Özletme kendini zerrem
Ay bikere annem bacayı tutuşturmuştu böyle bunu görünce o aklıma geldiHer iş var canım ne ararsan bahçe de var ekili dün baca yaktık temizledikEki Görüntüle 2865684
Ayrıntıyı ben bulamadımYola çıktık dönüyoruz veda güzel doğal yaşam küçük ayrıntıya dikkat
Eki Görüntüle 2865853 Eki Görüntüle 2865854
Küçümencik kuzuyu görmedin mi 1 haftalıkmış dahaAyrıntıyı ben bulamadım
Hee gördümm minnoşş ama o kadar küçük gelmemişti gözümeKüçümencik kuzuyu görmedin mi 1 haftalıkmış daha
Afiyet olsunn işin acil değilse uyu. Ama kahve içince açılırsın benceEve geldik eşime kızartma yaptım ben kahvemi içiyorum 1 saat sonra evden çıkıcam dışarıda işlerim var ama öyle uyku bastırdı ki yatıp uyuyasım var
Eki Görüntüle 2866021
Aman Allahım bu işler ne böyle maşallah üf azcık bana da üfle elle silince iyi temiz olmuştur boşverBugün neler yaptım;
5 sayfa kuran okudum.
Akşamdan evi derli toplu tutup yatmıştım.
Böyle olunca ertesi gün inanılmaz işin çabuk bitiyor.
Akşam için dolma doldurdum pişirdim,
Mısır kaynattım,
Koltukları yerleri süpürdüm.
Süpürgeyle mobilyaların tozunu çektirdim baitan.
Sonra toz alma deterjanım bitmiş işimin arasında çıkamam dedim. Fısfıs uclu şişeye su, sirke, gül suyu koydum. Mis gibide oldu temizledi
Yerleri sildim. Tam silmeye yeni başlamışken mop kırıldı mecbur elle sildim.
Duşa kabin klozet lavabo çanaşır suyuyla yıkandı
Banyo yerlerini sildim.
Havluları değiştirdim.
Şimdi akşam için milföy börek yapıcam
Bulaşık makinesini boşaltıcam
Tezgah üzerini temizlicem.
Sende köye giderken yaptın kız bütün işleriAman Allahım bu işler ne böyle maşallah üf azcık bana da üfle elle silince iyi temiz olmuştur boşver