🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Hastalardi canim oksuruyordu annem de.. halsizlik vs vardı babamda vardi

Hastalardi canim oksuruyordu annem de.. halsizlik vs vardı babamda vardi
Temaslı kardeşim de öksürüyordu üşütmüş sanırım negatif çıktı evet halsizlik berlitiler arasında söyle canım bol bol c vitamini ve d vitamini de alsınlar kardeşime baya fayda etti şuan bi boğazında ve burnunda tuhaflık olduğunu söylüyor

Reactions: H M
Hadi insallah kuzum olmasınlar olsada hafif atlatsinlar bugün vericekelr test bakalim

Hadi insallah kuzum olmasınlar olsada hafif atlatsinlar bugün vericekelr test bakalim
İnşAllah negatif çıkarlar onlar da bazılarına geçmeyebiliyor nasıl birşey bilmem bu hastalık kimisi ayakta atlatıyor kimisi ağır olmayan kalmıcak gibi burada da çok var sokağımda 3 aile karantinada

İnşAllah negatif çıkarlar onlar da bazılarına geçmeyebiliyor nasıl birşey bilmem bu hastalık kimisi ayakta atlatıyor kimisi ağır olmayan kalmıcak gibi burada da çok var sokağımda 3 aile karantinada
Valla bende hicbirsey anlamadim
İnşallah güzelce atlatırız babamın gecirmemesi zordu Aten bisuru insanla gorusuyor dikkatte etmiyordu

Valla bende hicbirsey anlamadim
İnşallah güzelce atlatırız babamın gecirmemesi zordu Aten bisuru insanla gorusuyor dikkatte etmiyordu
Dikkat edene geçiyor ki kardeşimin nasıl kaptığını biz hala anlayamadık 4 günlük izinden döndü fabrikaya gelenlerin hepsi test yaptıranlar negatif çıkanlar sadece bilgisayarına elledi müdür çağırdı test olması için gitmesini söyledi sadece müdürü ile konuştu ve o gün çalışıp akşam test için gitti 4 gün içinde görüştüğü de kız arkadaşı bi kişi daha var en yakın arkadaşı o şuan test olmadı abisi bu hafta sonu evleniyor diye bakalım onun testi ne çıkacak eğer pozitifse vay düğündekilerin haline

Nabalim bilmiyorum ki sanırım bulaşan birine denk geldi mi iş bitiyor

Nabalim bilmiyorum ki sanırım bulaşan birine denk geldi mi iş bitiyor
Evet ama bol bol c vitamini d vitamini de yoksa eczaneyi arayıp istesinler eve getiriyorlar kardeşime gün aşırı mandalina limon sıktım bir bardağa ve d vitamini aldım kapılarına bıraktım söyle mutlaka c ve d vitamini canım

Yiyorlar canim annem sarımsak yutuyordu sürekli zaten.. babamın ilaçlarını getirmişler eve
Tesisat kuruyordu karantinaya alinirim diye yerinde duramayan adam bakalım karantinada nasi duracak

Yiyorlar canim annem sarımsak yutuyordu sürekli zaten.. babamın ilaçlarını getirmişler eve
Tesisat kuruyordu karantinaya alinirim diye yerinde duramayan adam bakalım karantinada nasi duracak
Sarımsakçı anne bende de var limon sarımsakbenim babam da evde zor duruyormarkete bile izin yok ya diyor AA annem karantinayı yıkıp yürüyüşe çıkmış hanımefendi kızdım sakın dedim çıkmak yok 3 bin de ceza var ye de gör dedim aaa o kadar mıymış diyor annem Ayasofyanın açılışına gitmiş insan nasıl dursun karantinada

Elde avucta duramiyoruz nolcak sonunuz bakalım

Bende dedim eşime tam zamanında gezdik eve tikarlar bizi gene diye
Oh mis yıkandın arkadaşım da gitmiş bi yere kaplıcaya story atmış oh mis dedim içimden burada vakalar bu kadar artmasa gidecektim ben hamama yakınımızda çok var arabamızla 10 dk mesafede korona yokken çok giderdik şaldır şaldır yıkan mis

Doğuyu gezdim kuzum eve dün geldim kaynanama da uğradım Yozgat'a
Evindeyim sukur

Doğuyu gezdim kuzum eve dün geldim kaynanama da uğradım Yozgat'a
Evindeyim sukur
Doğu'da çok güzelmiş ya hayalimde hep var oraları gezmek kardeşim Bingöl karakol üs bölgede yaptı askerlik ne manzaralar atıyordu hele kar yağdığı zaman gerçi onlar küreklemekten bıkmışlardı ama müthişti manzaralar

Daha bitmedi bile gez gez bitmiyor ki soraya kaldı bazı yerler.. aynen doğuya gelmişken gezmek lazm sora gelemeyiz daha..
İnşallah gidersin kuzum

Daha bitmedi bile gez gez bitmiyor ki soraya kaldı bazı yerler.. aynen doğuya gelmişken gezmek lazm sora gelemeyiz daha..
İnşallah gidersin kuzum
Çok doğru hazır oradayken gezin çok merak ettiğim yerler var benim de geçen kış Doğu Eksprese baktık hiç bilet yoktu isityoruz onu da yapalım ama nasıl bişeyse hiç bulunmuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…