🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Dinledigim youtube kanaallari

hatice kübra tongar
Tülay kök
Acik beyin
Dr zafer akinci
Saliha erdim
Hikmet anil öztekin
Rüya mira okan

Ve sessiz vlog izlemeyi cok severim motivasyon veriyor. Tam bu topige göre bence verimli rutin felan
Izlediigm bazi sessiz vlogcular

leyla
Zeytuni
Ezgiloji
Asya omras
Meravlog
Külpisisi
Portakal cicegi
HUZME
Uhre Istanbul
Merhaba :) Tülay hanım'ı ben de takip ediyorum, ders çalışır gibi videolarını dinliyorum bana çok faydası oldu gerçekten inanılmaz bir insan Tülay Hanım. Tıp öğrencisi bir oğlu var yani tahminen 22 yaşlarında olsa Tülay hanım da 40 ve üstü yaşındadır diye tahmin ediyorum. Dün kick boks turnuvasına katılıp Antalya'da 1.olmuş. Hayran kaldım azmine :) Kendi sayfanıza da yazmışsınız ücretli eğitimlerine katılmayı düşünüyorum diye. Ben yaklaşık 1-2 haftadır videoları hatmetmeye çalışıyorum :) sonrasında ben de mavi odaya katılacağım inşallah.

Bu arada sessiz vlog ne demek? :)

Bugün yaptığım şey bu bir de dışarı çıkıp market alışverişi dışında hiçbir iş yapmadım 😔

Eklentiler

• IMG_20201026_172551.jpg
    IMG_20201026_172551.jpg
    134,2 KB · Görüntüleme: 33

Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim. Atalarımız azı karar çoğu zarar diye boşuna söylememişler değil mi? Minimalizm hayat felsefesini 1 yıldır hayatıma geçirmeye çalıştığımdan beri evimde iş yaparken daha çok kolaylık olduğunun farkına vardım. Dolaplarım tıkış tıkış eşya ile dolu değil artık evet çeşit çeşit giymek hoşumuza gidebiliyor ama kıyafetlerimi bile aza indirgemek içime ferahlama katı günlük sade ve daha kolay kıyafet kombini yapacağım tarzda dengeledim. Kızıma kıyafet konusunda da sınır getirmeye çalışıyorum yapabildiğim kadar ayakkabı ve çantada da minimale geçmek hedeflerim arasında mutfakta da çok fazla tabak çanak var onların da bir kısmını azaltacağım. Dün oldukça eşyayı daha hayatımdan çıkardım yarın da çıkaracaklarımın listesi var. Böylece iş yapmak daha kolay oluyor evde

Merhaba :) Tülay hanım'ı ben de takip ediyorum, ders çalışır gibi videolarını dinliyorum bana çok faydası oldu gerçekten inanılmaz bir insan Tülay Hanım. Tıp öğrencisi bir oğlu var yani tahminen 22 yaşlarında olsa Tülay hanım da 40 ve üstü yaşındadır diye tahmin ediyorum. Dün kick boks turnuvasına katılıp Antalya'da 1.olmuş. Hayran kaldım azmine :) Kendi sayfanıza da yazmışsınız ücretli eğitimlerine katılmayı düşünüyorum diye. Ben yaklaşık 1-2 haftadır videoları hatmetmeye çalışıyorum :) sonrasında ben de mavi odaya katılacağım inşallah.

Bu arada sessiz vlog ne demek? :)
Merhaba:) evet cok etkili konusmalari ve bende fazlasiyla faydasini görüyorum tülay hanimin kendi hayatimda☺️ Bende mavi odaya katilmak istiyorum insallah

Sessiz vlog sormussunuz:) bu kisiler günlük hayatlarini videoya cekiyorlar fakat cogu kendini ön plana koymuyor yani daha fazla yaptiklari ise odaklaniyorlar. Konusmadan sessiz bir halde cekiyorlar .ve cogunluk alt yazi olarak bir konu hakkinda sohbet ediyorlar . Yani video boyunca kisa kisa alt yazilar oluyor bi konu hakkinda .
bana huzur veriyor sadece ev isleri ve etrafin seslerini duymak:) ve faydali buluyorum konustuklari konulari :-) daha dogrusu yazdiklari:))

bir bakin tavsiye ettiklerimden birine :) eminim ki bayilacaksiniz:)

Merhaba:) evet cok etkili konusmalari ve bende fazlasiyla faydasini görüyorum tülay hanimin kendi hayatimda☺️ Bende mavi odaya katilmak istiyorum insallah

Sessiz vlog sormussunuz:) bu kisiler günlük hayatlarini videoya cekiyorlar fakat cogu kendini ön plana koymuyor yani daha fazla yaptiklari ise odaklaniyorlar. Konusmadan sessiz bir halde cekiyorlar .ve cogunluk alt yazi olarak bir konu hakkinda sohbet ediyorlar . Yani video boyunca kisa kisa alt yazilar oluyor bi konu hakkinda .
bana huzur veriyor sadece ev isleri ve etrafin seslerini duymak:) ve faydali buluyorum konustuklari konulari :-) daha dogrusu yazdiklari:))

Verdiğin isim listesi çok güzel canım ben de bakıyorum you tube videolarını hepsini tanımıyorum ama çok faydalı mutfakta iyi oluyor dinlemek 😊teşekkür ederim ben de

Ama Hatice Kübra Tongarın kitabını okudum ben dediği gibi yapmak pek de kolay değil çocuk yetiştirirken kendisi yapıyorsa tebrikler

Evet bende okudum bagirmayan anneler kitabini. Gercekten zor ... ve vicdan azabi cekiyorum sesimi yükseltince. Adim
Adim da olsa bagirmayan anne olmaya gayret ediyorum🥰
Evet ben de bağırmayim diyorum bazen dinlemiyor 😁bağırınca üzülüyorum vicdan azabı çekiyorum annem bizi çimdiklerdi bir daha şımarıklık yapmazdık😁

Günaydınnn
Bugün kandil kandilimiz mübarek olsun 🌹
Verimli bir gün olsun inşallah
Bugün çok erken kalktım inanamıyorum😁
Verimli bir gün olur umarım💪
Birazdan simit almaya çıkacağım tahinli simiti çok severim malum o da saat 11 de gitsen kalmıyor bu saatlerde de pek kalkamıyorum kalkmışken bi koşu alıp geleyim😁
Black Light Black Light banlısın ama eminim yine erkenden uyanmışsındır 🤗bak ben de erken kalktım okuyorsan bugün dualarında bizi de unutma🤗
N Narinkimse senden öğrendim böyle seslenmeyi iyi ki seslenmişsin sen de bana🤗

Günaydınnn
Bugün kandil kandilimiz mübarek olsun 🌹
Verimli bir gün olsun inşallah
Bugün çok erken kalktım inanamıyorum😁
Verimli bir gün olur umarım💪
Birazdan simit almaya çıkacağım tahinli simiti çok severim malum o da saat 11 de gitsen kalmıyor bu saatlerde de pek kalkamıyorum kalkmışken bi koşu alıp geleyim😁
Black Light Black Light banlısın ama eminim yine erkenden uyanmışsındır 🤗bak ben de erken kalktım okuyorsan bugün dualarında bizi de unutma🤗
N Narinkimse senden öğrendim böyle seslenmeyi iyi ki seslenmişsin sen de bana🤗
Sensiz çekilmiyordu buralar ne yapayım 😁

Selaam.
Baya yazmışsınız ancak bitirdim.
Canım beni sormuşsun fena değilim. 2. Adetimi bekliyorum gelmedi daha. Ağrılarım devam. Geçen ay 25inde olmuştum. Ne zaman düzene biner acaba 28 günde oluyordum.
Yorgun ve ağrılarla olunca tahammülün azalıyor evet çocuklara ben de sesimi yükseltebiliyorum.
Bazen vicdan yaptırdıkları doğrudur:))
Ne yaptım?
Düşünüyorumm bulamadım. 🙄 Bi karnımızı doyurduk. Makine yerleşti çalıştı. Beyazları attım ama çalıştırmadım daha dolsun diye.
Öyle işte.

Selaam.
Baya yazmışsınız ancak bitirdim.
Canım beni sormuşsun fena değilim. 2. Adetimi bekliyorum gelmedi daha. Ağrılarım devam. Geçen ay 25inde olmuştum. Ne zaman düzene biner acaba 28 günde oluyordum.
Yorgun ve ağrılarla olunca tahammülün azalıyor evet çocuklara ben de sesimi yükseltebiliyorum.
Bazen vicdan yaptırdıkları doğrudur:))
Ne yaptım?
Düşünüyorumm bulamadım. 🙄 Bi karnımızı doyurduk. Makine yerleşti çalıştı. Beyazları attım ama çalıştırmadım daha dolsun diye.
Öyle işte.
Doktora gitmiş miydin?

X