🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Keşke devam etseydiniz, aslında kızın için tek de değil. Sizinde kola içmemeniz gerekirdi.
Beyazlık için sirke, karbonat limon işe yarıyor çaydanlıklar bardaklar mis gibi oluyor hiç de çamasır suyu kullanmam.
Wc falan da sıcak su karbonat sirke vs aynı etkiyi verir.
Zaten buzdolabı içi temizliği mutfak vs kimyasal kullanmamaya çalısıyorm yiyecekler ile direkt vücudumuza giriyor çünkü.
Kıyafetler için normal deterjan kullanıyorum ama boron marka önerdiler bakalım ama kokusuzmuş arkadas içine uçucu yağ katıyormuş bi deniyim bende dedm.
Yumuşatıcı olarak doğal marka kullanabilirsin.

Biobellinda, ersağ, moms Green,
İnstagram da rahikimakhtum, medarı sıhhat vs vs

Tercih edebileceğimiz doğal markalar çok ama fiyatları daha pahalı.
Olsun ya sağlıklı kalalım da.
Bende yavaş yavaş geçiyorum maddi açıdan ve nefsi açıdan ayak uyduramasam da :KK70:

Ayçiçek yağından tamamen kurtulmak istiyorum saf zeytinyağı takılmak istiyorum :KK70:

Kızartmaları bırakmak istiyorum ama eşim inat etti bıraktırtmıyo zorla yaptırıyor :KK70: :KK70:
Neyse sağlık olsun inşallah düzelir
Beyazlık için sirke karbonat demişsin 😁neyse sirke koydum bakalım ne etki edecek

badem yağı kirpikleri besler kaslarımaysa uygularım
gece yatmadan önce kulak çubuğuyla badem yağını kirpik diplerine ve kaslarıma sürüyorum
önceden vazelin sürerdim ama sonra göz kapağında şiştiğini fark edince bıraktım
saçlarda ise hint yağı kulairdim ama badem yağını denedim ben bir gece beklettin tatlı saçlarımı istersen banyo öncesi bir saat sur beklet
Amaneyyy vazelin göz bölgesine aman diyim

Keşke devam etseydiniz, aslında kızın için tek de değil. Sizinde kola içmemeniz gerekirdi.
Beyazlık için sirke, karbonat limon işe yarıyor çaydanlıklar bardaklar mis gibi oluyor hiç de çamasır suyu kullanmam.
Wc falan da sıcak su karbonat sirke vs aynı etkiyi verir.
Zaten buzdolabı içi temizliği mutfak vs kimyasal kullanmamaya çalısıyorm yiyecekler ile direkt vücudumuza giriyor çünkü.
Kıyafetler için normal deterjan kullanıyorum ama boron marka önerdiler bakalım ama kokusuzmuş arkadas içine uçucu yağ katıyormuş bi deniyim bende dedm.
Yumuşatıcı olarak doğal marka kullanabilirsin.

Biobellinda, ersağ, moms Green,
İnstagram da rahikimakhtum, medarı sıhhat vs vs

Tercih edebileceğimiz doğal markalar çok ama fiyatları daha pahalı.
Olsun ya sağlıklı kalalım da.
Bende yavaş yavaş geçiyorum maddi açıdan ve nefsi açıdan ayak uyduramasam da :KK70:

Ayçiçek yağından tamamen kurtulmak istiyorum saf zeytinyağı takılmak istiyorum :KK70:

Kızartmaları bırakmak istiyorum ama eşim inat etti bıraktırtmıyo zorla yaptırıyor :KK70: :KK70:
Neyse sağlık olsun inşallah düzelir
Bakkk hani nerde çamasır için sirke 🤣🤣

Aslinda calismiyorum uni bitince yazina hemen evlendik. Okuldayken daha duzenliydim evlendikten sonra ilk 1 yilda oyle nasil bebek oldu hayatim tersine dondu ve surekli bi halsizlik var uzerimde atamadigim ilk olarak buna yonelik bisey yapsam daha iyi olacak sanirim. Hani yazsamda yapacak halim yok gibi. Ben boyle degildin sonradan oldum :KK14:
Yazmak istedim :) ben de öyleydim. Ya bir yemek yapicam çocuğuma o bile zor gelirdi ama yapmayı cok istiyordum. Yeni doğum yaptım, emzirmek ve evde de abi olunca belki dedim vücudumda vitamin falan eksiktir. Takviye gıda vardı evde kullanmaya başladım ve bir hafta içinde enerjim geldi. Belki öyle bir şeydir sizinde. Takviye bitti yine aynı 🤭 şimdi bir tane alacağım kredi kartı kesim tarihini bekliyorum 😄

Yazmak istedim :) ben de öyleydim. Ya bir yemek yapicam çocuğuma o bile zor gelirdi ama yapmayı cok istiyordum. Yeni doğum yaptım, emzirmek ve evde de abi olunca belki dedim vücudumda vitamin falan eksiktir. Takviye gıda vardı evde kullanmaya başladım ve bir hafta içinde enerjim geldi. Belki öyle bir şeydir sizinde. Takviye bitti yine aynı 🤭 şimdi bir tane alacağım kredi kartı kesim tarihini bekliyorum 😄
Ne kullandin acaba aslinda bende duusnuyorum bi vitamin eksikligi vs. Oldugunu ama dr a da gidemiyorum ki boyle bisey icin. Uzun yillar once eczaneye gidip bende istemistim derdimi anlatip 1 haftada tazi gibi olmustum suan aklima cok yatti vitaminin fazlasindan bisey olmaz 😁

Ne kullandin acaba aslinda bende duusnuyorum bi vitamin eksikligi vs. Oldugunu ama dr a da gidemiyorum ki boyle bisey icin. Uzun yillar once eczaneye gidip bende istemistim derdimi anlatip 1 haftada tazi gibi olmustum suan aklima cok yatti vitaminin fazlasindan bisey olmaz 😁
Canım bol bol C vitamini mandalina limon sık enerji veriyor ben çok halsizdim öyle geçti

Dinledigim youtube kanaallari

hatice kübra tongar
Tülay kök
Acik beyin
Dr zafer akinci
Saliha erdim
Hikmet anil öztekin
Rüya mira okan

Ve sessiz vlog izlemeyi cok severim motivasyon veriyor. Tam bu topige göre bence verimli rutin felan
Izlediigm bazi sessiz vlogcular

leyla
Zeytuni
Ezgiloji
Asya omras
Meravlog
Külpisisi
Portakal cicegi
HUZME
Uhre Istanbul

Niloyatospikk Niloyatospikk babamda korona olmus büyük ihtimal annemde kardesimde.. sanırım olmayan kalmayacak sanada geçmiş olsun inşallah hafif atlatirlar 🤲
Size de çok geçmiş olsun canım hafif atlatırlar inşallah canım ama geçmeyene geçmeyebiliyor annen kardeşin olmamış da olabilir kız kardeşim erkek kardeşim ile temaslı test negatif çıktı onun kız arkadaşının testi de negatif çıktı canım

X