- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.021
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah arı gibi çalışmışsınSelamlar
Bugün saat 11:00 da uyandım ,dolmalık iç hazırladım annem ile dolma yaptık .
Sonra, WC, lavabo,banyo Allah ne verdiyse hepsini yıkadım .
Sonra öğle namazını kıldım ,kuran okudum.
Sonra çamaşır astım ,kuruyunca topladım yatağımın üzerinde beni bekliyorlar şimdi de çay içiyorum ,namazımı kılıp Kur'an okuyup uyuyacağım inşallah
1 cam sildim
Balkon yikadim
Cicek suladim
Hayvanlara mama su koydum
Kizima kitap okudum
Kur'an okudum
Ortalık topladim
Esya toparladim
D.E.K. Dogdugun Ev Kaderindir izledim
Az sohbet dinledim. Cogu duruyor.
Çokta kolayİnternetten baktımda bak atıyorum çok kolay teşekkür ederim balım
Eki Görüntüle 2838409
ama orta büyüklükte yuvarlak borcama yaptım bu kalınlıkta oldu canım. Yaparsan eğer siz daha kalabalıksınız ya daha büyük bir kaba ölçüleri fazlalaştırarak yapabilirsin
Evet canım bende ilk defa denedim beğendik artık sık sık yaparımÇokta kolay
Bugün aklıma geldi ,ablam önce den sultan sarması mi ne yapıyordu hem çok pratik hemde çok lezzetli inşallah Birgün onu da yapacağımEvet canım bende ilk defa denedim beğendik artık sık sık yaparım
Evet canım bende ilk defa denedim beğendik artık sık sık yaparım
Sağolasın canım güllacı hiç yapmadım bende hiç yemedim de merak ediyorumEllerine saglik.
Canim gullac istiyor bir kac gune gullac yapayim ben de ❤
Sağolasın canım güllacı hiç yapmadım bende hiç yemedim de merak ediyorum
Aynen ramazan bitmden bi alırız. Birde soğuk baklava merak ediyorum bigğn onuda alıcam. Anca alıp yiyim zatenBen seviyorum ya hafif hafif cok guzel yeniyor.
Ama bayaaa buyuk oluyor 2 kisiyseniz hic yapma zaten :) 2 dilim alirsiniz yeter ❤
Günaydın.
Günaydınnn kızlarr.
bende 1di uyanndım
Çamaşır attım makineye
Etrafı topladım bi süpürge açtım
Şimdi kuran okucam
Herşey çok pahalı vallaa en temel ihtiyacları almak dünya para tutuyo hava da çok güzel evet bugün tam yazBugun uykucuyuz masallah :)
Biz de uyandik gün bitmis resmen. Namaz kildik.
Markete gittik acil ihtiyaclari aldik bugun yarin icin. 2 posetcik seye dünyanin parasini bayildik
Pazartesi icin alisveris listesi yaptim kim musait olursa gider, ben secemiyorum, tasiyamiyorum bosuna gitmeme gerek yok.
Hava isinmis geldim dus aldim, yemekler dunden hazir. Oglum da uyudu.
Oruclu degiliz de canim istemedi bisey yemedik. Kahve yapiym dizi izleyelim diyorum
Bugun tatil farzedelim
Herşey çok pahalı vallaa en temel ihtiyacları almak dünya para tutuyo hava da çok güzel evet bugün tam yaz
yap kahveni benim yerime de iç
bende şimdi 14 sayfa kuran okudum ikindiyi kıldım. Birkaç dua var dua grubundan yapmamm gereken onları yapıcam.
sonra da dünden yemek var ama eşim başka şeyler almış artık onlarımı ister yaparım bilmiyorum ya yemek yaparım yada kitap okurum sonra
niloşun ne zaaman bitcek bu gece gelirmi acepp