- 23 Ocak 2016
- 32.527
- 48.877
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.641
Bu büyük değil tahminimce boyutundan anladığım 4 ya da 5 aylık ben de yavru daha çok seviyorumBen hayvanların yavru halini daha çok seviyorum . En azından dokunabiliyorum büyük hallerini sevmek gelmiyor içimden
Sizin yavru kediler ideal o boyutta ki yavruları çok seviyorum .Bu büyük değil tahminimce boyutundan anladığım 4 ya da 5 aylık ben de yavru daha çok seviyorum
Kız ideal boyut neSizin yavru kediler ideal o boyutta ki yavruları çok seviyorum .
Ama sen beni anlamamışsın kiKız ideal boyut nedaha büyücek onlar sen büyüdün diye annen sen büyüdün ben seni küçükken daha çok seviyordum mu desin hiii
He anladım canım evet ben de büyükleri dokunarak çok değilAma sen beni anlamamışsın kibüyükleri seviyorum ama öyle dokunarak değil .
Dün gece kaynanacığım beni sahura çağırmadıAllah iyilik versin canım sahurda girmedin özledim inan ki seni
Cam güzelide var bende canım ama benimki çok düzensiz büyüyo ya onu nasıl düzelticem bilmiyorum aşağı yamuluyo hep bağlı sopaya da amaBen de pazardan 2 tane cam güzeli aldım daha ekmeden parka geldik kızçemle
Evett kuzum ben yemekleri yapıyom okucam birazdanHarika o zaman kitap sayfa sayısı bildiriyoruz inşallah
Oda seni bekliyomuş demekki seni görünce koştura koştura gelmişEvimin yakınına gelen kişiden ürün alındı
Pazarlık düzüldü dolaba yerleştirildi
Parktaki kedilere su kabı ve içine su koyuldu
Kediyi aradı durdu gözlerim yok yok bir baktım geliyor koştura koştura yakaladım sonuç bu
Ayyy çok tatlıı yaaaBi kedi daha geldi çok tatlıııı
Kolay gelsin canım ben de parktan eve dönmek istiyorum kız biraz daha oynasınDün gece kaynanacığım beni sahura çağırmadıbilmiyorum belkide benim direk gitmem gerekti ama hiç sahur muhabbeti olmadı kalkıyomusun falanndemedi. Bende çekindim onlar yapmış sahurlarını biz eşimle uyumuşuz bi güzel sonuc iftarla oruc tutuyorum kuzum
Cam güzelide var bende canım ama benimki çok düzensiz büyüyo ya onu nasıl düzelticem bilmiyorum aşağı yamuluyo hep bağlı sopaya da amaçok güzel ama onlarda ekersin kuzum bugün dünkilerin yanına 2 tanede petunya mı he varya onlardan ektim
Evett kuzum ben yemekleri yapıyom okucam birazdan
Oda seni bekliyomuş demekki seni görünce koştura koştura gelmiş
Ayyy çok tatlıı yaaa
Tutmayacağımımı düşündü tutmadığımı mı düşündü bilmiyorum canım. Bu konularda biraz şey zatenKolay gelsin canım ben de parktan eve dönmek istiyorum kız biraz daha oynasın
Aa kayınvaliden neden kaldırmadı ki Allah Allah
Hedeflerimmm;
10 bin adim
1 online sinav
6 bölüm dizi
perdeciye gidip secim yapmak, ölcü almasi icin vakti olursa esim, olmazsa kardesim goturcek ben sadece renk model secicem
ev icin diger mefrusat urunleri. Bornoz yastik yorgan carsaf masa örtüleri, burda linens ve taç var, begenirsem ordan, kalanlari internetten alicam begenmediklerimi iade ederim napiym
namazlar aksamayacak
Yemek var
Temizlik isi de yok kardesimi ikna etsem oglumu yikasa
Aslında tamda açıktan bölüm okunacak zamanAra raporla geldim :))
Sinav guzeldi 17 tanesini bilerek yaptim 8 tanesini salladim.
Perdeciye gittim, sectim. Ölcüleri alip fiyati hesaplayacak. 4200 adimdayim aksama tamamlarim 10 bine
Netflixten fatmayi izlemeye basladim, 6 bölümcük zaten 3. Bölümdeyim. Asil dizime baslamadim, sinavlar bitsin öyle odaklanayim diyorum :))
Kitap okumadim, okumam da. Vakit ve istek olursa yarinki sinavin konularina bakarim.
Köpecigim hamile, onun kontrolü var bugun ❤ insallah her sey yolundadir. sonra uyumak istiyorum.
Mefrusat isi yalan olucak gibi.
Aslında tamda açıktan bölüm okunacak zamankaldı geçti derdi de yok.
Önemli olan yeterli puanı almakAynen iki bilgisayari aciyorum.
Birinden dersin e kitabi
Birinden sinav
Sonra ctrl+f
Bazi seyleri yine de bulamadim, hangisi yanlistir tarzi sorularin sıklari uzun ve farkli konulardan olursa zor oluyor, ama emin olduklarim yeter de artar
Herkesin görüşü farklı işte ama sana sorsaydı olurdu kalkacak mısın sahura kızım falan diye sonuçta misafirsin onun evindeTutmayacağımımı düşündü tutmadığımı mı düşündü bilmiyorum canım. Bu konularda biraz şey zatenkendi tutar ama çocuklarına tut demez kaldırmaz. Olsun boşver fitresini veririz flan der. Ben geçenlerde de eşime kızmıştım ya ondan kızmıştım aslında. Onun çocuklarına tutmaya teşvik etmesi gerekmezmi
İşte bende öyle bişey bekledim hiç lafı bile açılmayınca kalkamadımdaHerkesin görüşü farklı işte ama sana sorsaydı olurdu kalkacak mısın sahura kızım falan diye sonuçta misafirsin onun evinde
Doğru canım haklısın olsun bir dahakine tembihlersin ben de yeni evliyken çok çekinirdimİşte bende öyle bişey bekledim hiç lafı bile açılmayınca kalkamadımda
Artık öyle yapcam kuzum yaşaya yaşaya öğrenicem huyunuDoğru canım haklısın olsun bir dahakine tembihlersin ben de yeni evliyken çok çekinirdim
Bizden biraz uzak İznik ilçesi İznik Gölü falan var çok güzel haftasonu yasakları gelmeden evvel giderdik gezmeye oraya lokma zaten iyice meşhur oldu lokmacı kafeler falan açıldı hayır olarak hamur kamyonu geliyor dağıtıyorlar falan
Ne kadarlık evlisiniz canımArtık öyle yapcam kuzum yaşaya yaşaya öğrenicem huyunu