- 20 Kasım 2017
- 1.831
- 3.107
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.381
Ahahah yaa ben kısa kollularlayım kaç gündürBursa soğuk inan ki içlik giyicem
Kaç gündür serin burası üşüyorum tayt giyicem kotun altına inan ki şimdi güneş açtı inşallah ısınır azcık yahuAhahah yaa ben kısa kollularlayım kaç gündür
Ayy bilmem mi o kokuyu Allah yardımcın olsunSlmmm napıyosunuz kızlar,
Bütün gün yattım yine ben
Şükürler olsun yemeklerimi koydum ocakta pişiyorlar ama çok fenayım çift maske takıp yemek yapabiliyorum kokular öldürücek beni
Bugün
Bamya yemeği
Makarna
Et sote
Var yemeklerde bin şükür Rabbime
İnşallah canım oructa serin olması güzel ama nisan ayında da braz sıcaklık istiyo insanKaç gündür serin burası üşüyorum tayt giyicem kotun altına inan ki şimdi güneş açtı inşallah ısınır azcık yahu
Evet canım oruçta serin olması iyi azcık sıcak olsun bir tutamcıkİnşallah canım oructa serin olması güzel ama nisan ayında da braz sıcaklık istiyo insan
Olsun Allahım aminEvet canım oruçta serin olması iyi azcık sıcak olsun bir tutamcık
Allah yardımcın olsun canım illa bir kaç haftaya biterSlmmm napıyosunuz kızlar,
Bütün gün yattım yine ben
Şükürler olsun yemeklerimi koydum ocakta pişiyorlar ama çok fenayım çift maske takıp yemek yapabiliyorum kokular öldürücek beni
Bugün
Bamya yemeği
Makarna
Et sote
Var yemeklerde bin şükür Rabbime
Aaa evlendiniz mi?Benim almam gereken seyler var kuzum, keyfi alisveris degil de ev esyasi vesaire, yeni ev duzuyoruz simdi :) her sey tamamlanana kadar sinir yok. Sonra harcama ve birikim hedefi de koyarim kendime.
Calismadigim icin artik daha kontrollu olmaliyim
Kira gelirim var, esim de eli cok acik biri ama maddi sıkısıklıgım yok sukurler olsun ama bilincli tuketici olmak iyi hissettiriyor.
Saol cnm geçer inş en kısa zamandaAllah yardımcın olsun canım illa bir kaç haftaya biter
benimde çorba
Patatesli börek yapıyorum bendeama tabi el açması değil
Salata
Ayran
kızlar patatesli böreğib ğzerine yoğurt sos olurmu ya saha yumuşak yumuşak olsun istiyorum
Evet olur canım yoğurt sürersen daha yumuşacık olur olsun yufkadan olsun önemli olan sağlıkla afiyetle yemekAllah yardımcın olsun canım illa bir kaç haftaya biter
benimde çorba
Patatesli börek yapıyorum bendeama tabi el açması değil
Salata
Ayran
kızlar patatesli böreğib ğzerine yoğurt sos olurmu ya saha yumuşak yumuşak olsun istiyorum
Bu evet demek mi oluyor
Neredesin kız koca gündürBu evet demek mi oluyor
Valla kk da dolanıyorumNeredesin kız koca gündür
Ben görmedim seni ben de dolandımValla kk da dolanıyorum
Farklı ortamlarda dolanmisiz demek kiBen görmedim seni ben de dolandım
Sen nerelerde geziyorsun bakiimmmFarklı ortamlarda dolanmisiz demek ki