- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.401
YaaaHayırlı uğurlu olsun çok sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen dua topiğinde ,dutluk larin topiğindeSen nerelerde geziyorsun bakiimmm
Ahh canım pardon seni tiksindirmek istemezdimm yPtım kuzu içinin katlarına da sürdümSaol cnm geçer inş en kısa zamanda
Ellerine sağlık geçen hafta patatesli börek yapmıştım ama şuan adını yazarken bile suratımı ekşitiyorum tiksindim ondan
Yoğurtla yağ karıştırıp sürüyorum ben üzerine hep
Yaptım canım ama nasıl yedik ne sen sor ne ben söyliyim iftara az bi zaman kalmıştı piştiğinde yana yaana oflaya oflaya yedikEvet olur canım yoğurt sürersen daha yumuşacık olur olsun yufkadan olsun önemli olan sağlıkla afiyetle yemek
Yoo ben bekarım ,22 yaşındayımTesekkur ederim kuzummm ❤
Isteyen herkesin basina insallah
Sen evli miydin
Teşekkür ederim sanırım öyleyimBebesin daha bebe
Masallah
Çok mu sıcaktıAhh canım pardon seni tiksindirmek istemezdimm yPtım kuzu içinin katlarına da sürdüm
Yaptım canım ama nasıl yedik ne sen sor ne ben söyliyim iftara az bi zaman kalmıştı piştiğinde yana yaana oflaya oflaya yedik
Evet canım öyleymiş hayırlısı olsun artık evde kendimize meşgale birşeyler buluruz evi siler süpürürüzKızlarrr 19 gün yasak olmuş
O ne kız ben zaten hep evdeyim sen evde değilmiydin meşgale arıyosun kendine..Evet canım öyleymiş hayırlısı olsun artık evde kendimize meşgale birşeyler buluruz evi siler süpürürüz
Amin canım ya ben evdeyim de kendim dışarıdan letgoda satış yapıyorum gidiyorum alıyorum gelip alıyorlar zaten az iş vardı şimdi satış yapamamO ne kız ben zaten hep evdeyim sen evde değilmiydin meşgale arıyosun kendine..
Rabbim inş bizi bu beladan tez vakitte kurtarır
Çookk bide patatesin sıcağı çok fena oluyorÇok mu sıcaktı
Patatesten ağzı yanan püresini üfleyerek yermiş espriye gel heleÇookk bide patatesin sıcağı çok fena oluyor
Ahahaaha yaaaa ne güldümmPatatesten ağzı yanan püresini üfleyerek yermiş espriye gel hele
Ben olabileceğini düşünüyodum canım yaa. Keşke işe yarasada kapansak. Ama yaramayacak. Bayramdan sonra turizm sezonu iyice açılır otomatikman düğünlerde açılır. Yine başa dönerizHiç tam kapanma beklemiyordum ya
Valla güldürdü mü bazen benim böyle saçma sapan esprilerim vardır inan kiAhahaaha yaaaa ne güldümm