- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.421
Oturum ve kimlik icin basvurular yapilacak
Ortopediye gidilecek
Vakit kalirsa mutfak esyasi alacagim, sıfırdan ev düzüyoruz suan, tatli ama yorucu
Güzel dusunulecek, güzel muzikler dinlenecek.
10 bin adim
namazlar aksamayacak
yarin bi sinavim var online. Ama konulari yine de okumam lazim.
kitap okumaya vakit yok ama 15 sayfa da olsa okuyacagim
dizi sanirim izleyemem, trafik olursa yolda 1 bölüm
Temizligi yardimci abla yapacak, yemekleri annem. Bakalim ne kadarini yapabilicem hedeflerin :))
Kapanmayı duyduğumdan beri içime daral geldiBen olabileceğini düşünüyodum canım yaa. Keşke işe yarasada kapansak. Ama yaramayacak. Bayramdan sonra turizm sezonu iyice açılır otomatikman düğünlerde açılır. Yine başa döneriz
Çok içtensin niloşummValla güldürdü mü bazen benim böyle saçma sapan esprilerim vardır inan ki
Hani bir ara birlikte yapacaktık
Valla çok bunaldık inanılmaz daraldık artık eski hayatımıza hiç kavuşamıcaz gibi geliyo banaKapanmayı duyduğumdan beri içime daral geldi
Aynen öyle başa sarır yine
Vaka sayıları gün gün azalıyor diyorlardı olmaz sanıyordum
Turizm mevsimi yaklaştı.Kapanmayı duyduğumdan beri içime daral geldi
Aynen öyle başa sarır yine
Vaka sayıları gün gün azalıyor diyorlardı olmaz sanıyordum
Valla harikasın alkışlıyorumGecici oturum ve kimlik alindi. Asillari evime gelicek.
Hastaneye gidildi kolum iyiye gidiyormus, alcim degisti.
Mutfak esyasi sectim ama kartim gelmedigi icin alamadim. Ayirdilar paketlediler kartim ne zaman gelirse ödeme yapip alicam.
10357 adim atildi
Namazlar aksamadi
Sinava calismadim, uyudum. Gece calisicam
20 sayfa okuma yapildi
Trafikte 2 bolum dizi izlendi
Bir de markete gidildi alisverisler de tamammm
Verimli bir gün
İçin rahat olsun ben gülmedimValla güldürdü mü bazen benim böyle saçma sapan esprilerim vardır inan ki
Ben de öyle düşünüyorum kapanmayı duyunca koronadan önceki hayatımızda çok şükretmediğim için suratıma tüküresim geldiValla çok bunaldık inanılmaz daraldık artık eski hayatımıza hiç kavuşamıcaz gibi geliyo bana
Sana i na na mı yo rum hemen gülİçin rahat olsun ben gülmedim
Evet kapanma kalkınca haftasonu yasağı 1 2 hafta daha devam eder sonra ver coşkuyu açılsın sezon denizler mıç mıç insan doluTurizm mevsimi yaklaştı.
Ülkeye para lazım ee virüs de bitmek bilmiyor en azindan az gösterilecek maksat bu aslinda
Zorla mı yaa gülmüyomSana i na na mı yo rum hemen gül
Oruçluyken çok zor oluyor Nurcum inan akşamları 2 şer tane yapsak nasıl olur ne dersinHani bir ara birlikte yapacaktık
Ben de daha yapamadım.
Turkiyeye rus lazım alman lazım vs...Evet kapanma kalkınca haftasonu yasağı 1 2 hafta daha devam eder sonra ver coşkuyu açılsın sezon denizler mıç mıç insan dolu
Seni sabah erken kalkmaya bir alistirsam ne güzel olurOruçluyken çok zor oluyor Nurcum inan akşamları 2 şer tane yapsak nasıl olur ne dersin
Zaten şuan yurt dışı seyahatleri serbest ee niye bitsin virüsTurkiyeye rus lazım alman lazım vs...
Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin canım kolay bir doğumu olsun inşallahAblamın sancısı başlamışama doğum için henüz gerekli sıklıkta değil . Yarına falan doğurur inşallah
Tahmin edebiliyorum Ramazan dışında erken kalkıyorum kuzum da Ramazanda nedense sabah zor kalkıyorumSeni sabah erken kalkmaya bir alistirsam ne güzel olur
Aksam ben baya bir parti oluyorum
Aminn inşallahAllah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin canım kolay bir doğumu olsun inşallah