- 23 Ocak 2016
- 32.503
- 48.871
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.341
GünaydınGünaydınnnnnnnn herkese
Tabi sahur olunca sabahta geç uyanıyor herkes ben gece 1.00 de bayılmışım 9.00 uyandım şükür
Gelmezse elimde yarım kürk mantolu madonna bar canım onu okurum hem bitmiş olur bugünGünaydınevet canım başlayalım artık herkes okuduğu sayfayı söylesin ama senin kitaplar daha gelmedi
Siri kitap da mı okuyormuş hay Allah kardeşlerim ayfoncu da benim hiç ayfonum olmadı bilmiyorum
Aminİyi uykular canlarımm, çok güzel bir güne uyanalım hepimiz
Aman Allahım ne güzel mutfakta yemek yaparken sana kitabı okuyor vay Siri vayGelmezse elimde yarım kürk mantolu madonna bar canım onu okurum hem bitmiş olur bugün
Kız sayfayı tümünü secip seslendir yaptım ordan okuttum dinledim öyleama bittiğinde telefonda bi dondu diğer sayfaya geçemedim
Trafikte dizi izlemek ha ha
Azmine hayranım 10bin adım Ramazandan sonra eşlik edicem inşallah sana
Sınavın varsa kitabı zorlama istersen ne sınavına giriyorsun sanırım üniversite okuyorsun
Başarılar dilerim harika bir bölüm okuyorsun şuan bizde de 5 tane patili varAciktan 2 yillik veteriner önlisansa kaydoldum kuzum. Evde patililer var, onlara faydali olurum diye
Uzun yillar calisinca trafigi bile degerlendiriyorsun, ben 2 hafta önce isten ciktim. Alismisim kendime vakit ayirabilmek icin her firsati degerlendirmeyeyol da 1 saat 45 dk sürdü aman yanlis anlasilmasin arabayi ben kullanmadim zaten nasil kullancam bu kolla bu da kamu spotu olsun
Türksün ama dimi ne güzel ülkene dönmüşsünFransa❤
Türksün ama dimi ne güzel ülkene dönmüşsün
Ama Türkçen çok güzelTürk hissediyorum diyelim
Başarılar dilerim harika bir bölüm okuyorsun şuan bizde de 5 tane patili var
Yol oldukça uzun sürüyormuş Allah kolaylık versin
İyi belgeni halletmişsin süperAslinda yakin ama köprü trafigi felctineyse halloldu 14 gun icinde adrese gelecekmis. Gecici belge de aldim.
Banka kartlarim gelse de netten alisveris yapsam eheheheh :))
İyi belgeni halletmişsin süper
İstanbuldaysan Allah daha çok kolaylık versin diyeyim o zaman
Alışveriş demişken kendime kısıtlama koyucam bu konuda son zamanda aşırı para harcadığımı farkettim bugün bile şeytan dürtüyor şunu al bunu al diye
Evet ev düzme ise tabii ki alınacaklar alınacakBenim almam gereken seyler var kuzum, keyfi alisveris degil de ev esyasi vesaire, yeni ev duzuyoruz simdi :) her sey tamamlanana kadar sinir yok. Sonra harcama ve birikim hedefi de koyarim kendime.
Calismadigim icin artik daha kontrollu olmaliyim
Kira gelirim var, esim de eli cok acik biri ama maddi sıkısıklıgım yok sukurler olsun ama bilincli tuketici olmak iyi hissettiriyor.
Bugün tembel takilicam dün bir çok isi yaptım ya rahatlığı çöktü üzerime.i p e k cuğumm uyanmış Günaydın canım gözünü seveyim bir sürü iş yapma senin yaptığın işleri görünce inanılmaz tembel hissediyorum kendimi oruçlusun dinlen tamam mı aşko
Bu ay kişisel harcamam sadece şarjlı diş fırçasıEvet ev düzme ise tabii ki alınacaklar alınacak
Eşin eli açık olması bir yönde iyi benim eşimin de eli açıktır ama ben bazen fazla aşırıya kaçtığımı düşünüyorum sözde minimale geçmiştim az önce hesap yaptım bu ay sadece kıyafet harcamam 402 tl tutmuş
Kız siridenmidir dersinAman Allahım ne güzel mutfakta yemek yaparken sana kitabı okuyor vay Siri vayeşime diyorum ben IOS istiyorum en iyi tlfları alıyorum gene yaranamıyorum diye söyleniyor geçen dedim ben IOS istiyorum 2 kardeşim de ondan başka tlf kullanmaz niye olduğu belli oldu Siriye bak hele