- 15 Temmuz 2013
- 4.363
- 5.595
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.321
Bana çok dokunmadi ya cok mu ruhsuzummBen anne olduktan sonra çok duygusallaştım Nur yalnız değilsin önceden bu kadar değildim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana çok dokunmadi ya cok mu ruhsuzummBen anne olduktan sonra çok duygusallaştım Nur yalnız değilsin önceden bu kadar değildim
İyi geceler canımSize doyamam gidemedim bir türlü.
Herkese hayırlı geceler .
Niloyam o kadar benziyor ki duygularımız.
❤
Ay bu sahneye çok gülmüştüm
Herkes bir olmak zorunda değil ki canım senin ruhsuz olduğunu göstermez kimimiz daha duygusalız kimimiz biraz duygusalBana çok dokunmadi ya cok mu ruhsuzumm
Ben de ama bu halimize şükür kuzum napalım
İyi gecelerİyi geceler hepinize
Bende bi 5 6 sayfa pdften okudum. Birazda siriye okuttum ama o karıştırıyo bu pdf tekinidd bitirmek istiyorum yarım kalsın istemiyorum çok zorlanırsam alıcam kitabı öyle okucam artıkKitabımı da okuyorum 30 sayfa hedefime ulaştım
Oturum ve kimlik başvurusu ne içinOturum ve kimlik icin basvurular yapilacak
Ortopediye gidilecek
Vakit kalirsa mutfak esyasi alacagim, sıfırdan ev düzüyoruz suan, tatli ama yorucu
Güzel dusunulecek, güzel muzikler dinlenecek.
10 bin adim
namazlar aksamayacak
yarin bi sinavim var online. Ama konulari yine de okumam lazim.
kitap okumaya vakit yok ama 15 sayfa da olsa okuyacagim
dizi sanirim izleyemem, trafik olursa yolda 1 bölüm
Temizligi yardimci abla yapacak, yemekleri annem. Bakalim ne kadarini yapabilicem hedeflerin :))
Oturum ve kimlik başvurusu ne için
AA çok geçmiş olsunCuma cüzdanimi kaybettim
Ben tc vatandasi degilim, yabanci subeden oturum belgesi almam lazim yeni
Günaydın evet canım başlayalım artık herkes okuduğu sayfayı söylesin ama senin kitaplar daha gelmediBende bi 5 6 sayfa pdften okudum. Birazda siriye okuttum ama o karıştırıyo bu pdf tekinidd bitirmek istiyorum yarım kalsın istemiyorum çok zorlanırsam alıcam kitabı öyle okucam artık
yarın yapacaklarım. Dışarı çıkıcam o yüzden eve erken gelebilirsem süpürge açarım
Yemek yapıcam
1 konu çalışıcam derste
Kitaplar gelirse başlıcam. Gelmezse madonnayı bitiricem. Yarın kitap okumaya başlıyoruz değilmi hep beraber
Aa nereye ait canım vatandaşlığınCuma cüzdanimi kaybettim
Ben tc vatandasi degilim, yabanci subeden oturum belgesi almam lazim yeni
Trafikte dizi izlemek ha haOturum ve kimlik icin basvurular yapilacak
Ortopediye gidilecek
Vakit kalirsa mutfak esyasi alacagim, sıfırdan ev düzüyoruz suan, tatli ama yorucu
Güzel dusunulecek, güzel muzikler dinlenecek.
10 bin adim
namazlar aksamayacak
yarin bi sinavim var online. Ama konulari yine de okumam lazim.
kitap okumaya vakit yok ama 15 sayfa da olsa okuyacagim
dizi sanirim izleyemem, trafik olursa yolda 1 bölüm
Temizligi yardimci abla yapacak, yemekleri annem. Bakalim ne kadarini yapabilicem hedeflerin :))
SelamSelammmm
Haftasonundan ciktik malum
Evler temizlenecekkkkk
Okadarrrrr