- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.201
Slmmm sabah 6 gibi uyudum midem ağrıdı gece hiç kendimde değilim valla
Gecmiş olsun canım. Hamilelikten kaynaklı bişey olabilirmi. Oruc tutmuyorsun değilmiSlmmm sabah 6 gibi uyudum midem ağrıdı gece hiç kendimde değilim valla
Yok kuzum takmıyorum mübarek gün napiiimÜzülme nilooş benim dr hiiiç planım yooğ
Ben ilk defa sahura kadar bekledim zor oluyormuş az da olsa uyuyunca iyi oluyorGüna.. ay pardonn tünaydınnn
Bu saat olmuş ya sahuru uyumadan bekleyince öğlene kadar uyuyoruz haftasonlRı bu gece düzene girer inşallah
Egzama varsa hiç kullanma canım sen onu zaten yanma yapmış yan etki hiç kullanma benceBende başka markanın kullanuyodum niloşum onda böyle bişey olmamıştı. Markette görünce alayım dedim kokusu falan çok hoşuma gitti aslında ama duştan sonra bi 10 dk falan yanma oldu saç diplerimde. Bakalım bidaha olcakmı. Egzama var saç diplerimde benim bide belki ondan dır
Allah korusun dikkat et çok iş yapma zaten hamilesin ilk 12 hafta bari biraz dikkatli ol canım lütfenSlmmm sabah 6 gibi uyudum midem ağrıdı gece hiç kendimde değilim valla
Kızla ilgilendim biraz şimdi babası aldı anca oldu nezleyim hapşırıp duruyorum
Geçmiş olsun canımYok kuzum takmıyorum mübarek gün napiiim
Ben ilk defa sahura kadar bekledim zor oluyormuş az da olsa uyuyunca iyi oluyor
Egzama varsa hiç kullanma canım sen onu zaten yanma yapmış yan etki hiç kullanma bence
Allah korusun dikkat et çok iş yapma zaten hamilesin ilk 12 hafta bari biraz dikkatli ol canım lütfen
Kızla ilgilendim biraz şimdi babası aldı anca oldu nezleyim hapşırıp duruyorumKuran okudum kitap okudum daha hiçbir iş yapmadım
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Yok kuzum takmıyorum mübarek gün napiiim
Ben ilk defa sahura kadar bekledim zor oluyormuş az da olsa uyuyunca iyi oluyor
Egzama varsa hiç kullanma canım sen onu zaten yanma yapmış yan etki hiç kullanma bence
Allah korusun dikkat et çok iş yapma zaten hamilesin ilk 12 hafta bari biraz dikkatli ol canım lütfen
Kızla ilgilendim biraz şimdi babası aldı anca oldu nezleyim hapşırıp duruyorumKuran okudum kitap okudum daha hiçbir iş yapmadım
Sende sağol kuzumSağol canımkız 2 cüz dedin ya hep aklıma sen geliyorsun gayret ediyorum okumaya namazlarda sonra parça parça sağolasın kuzum
Sağol canım ekstra vitamin alıyorum bitki çayı ıhlamurdan hamilelikte çok içmiştim inan bıktım içesim gelmiyorevet zor oluyor gercekten bu akşam uyurum artık bende
öyle yapıcam canım artık onun için olan şampuanlardan alıcam
geçmiş olsun canım akşamları bitki çayları falan iç belki bi faydası olur
Bende hiç bi iş yapmadım valla bi toparladım etrafı bi lavaboları temizledim o kadar
Ay inşallah canım yaSende sağol kuzumben dün 1 tane okuyabildim malesef... bir haftada zorunlu ara verdim ama inşallah kadir gecesine tamamlarım
Yarıladım çok şükür de içim gidiyo bi bilsenAy inşallah canım ya
Şifa olsun vitamin inşallah.Sağol canım ekstra vitamin alıyorum bitki çayı ıhlamurdan hamilelikte çok içmiştim inan bıktım içesim gelmiyor
Sahura kadar azcık uyuyunca iyi oluyor
Ütü akşama yapayım hiç yapasım yok
Yemek de ıspanak yapayım diyorum kolay olsunhiçbir iş yapmadım ortalığı topladım tmm
Çok güzel canım Allah kabul etsin inşallah canım yetiştiririz arefe gününün akşamı da oluyormuş çok sevap diyorlar bayram akşamı bir senesinde öyle yapmıştım benYarıladım çok şükür de içim gidiyo bi bilsen
Yaaa öylemiiiÇok güzel canım Allah kabul etsin inşallah canım yetiştiririz arefe gününün akşamı da oluyormuş çok sevap diyorlar bayram akşamı bir senesinde öyle yapmıştım ben
Aynen canım inan şu sıralar iş yapmak gelmiyor içimden belli başlı yerleri temiz tutuyorum çok dipköşe girmiyorum eşim börek yapmıyorum diye kızdıŞifa olsun vitamin inşallah.
boşver canım hergün iş yap yap nereye kadar arada bi durmak gerek
Evet canım orucun son günü bayram akşamı oluyormuş o gün de çok sevapmış ben öyle de yaptım bu sene de öyle olacağa benziyorYaaa öylemiiiinşallah canım geçen sene yetiştiremedim bi üzüldüm ki inşallah bu sene yetişir
İnşallah canım olmadı öyle yaparımEvet canım orucun son günü bayram akşamı oluyormuş o gün de çok sevapmış ben öyle de yaptım bu sene de öyle olacağa benziyor
Akşama senin topikte kahve yapalım huuuİnşallah canım olmadı öyle yaparım
Oooouuuuvvv oluurrAkşama senin topikte kahve yapalım huuu