- 8 Kasım 2019
- 20.579
- 35.832
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.161
Ah iç iç eritsin hemencik kilo olmadan gitsinlerAfiyet olsun canımben de soda içeyim diyorum yediğim tatlılar erisin
Ben de azalttım 1 litre anca içiyorumAh iç iç eritsin hemencik kilo olmadan gitsinlerbende 1.5 lt sürahiyi doldurdum sahıra kadar içiyim diyorum inşallah bu ara çok azalttım yine suyu
Bizde almıştık güzelyalıdan ama kalmak nasip olmadı 1 sene içinde sattı benim koca..Bizim denize yakın yazlık var o satılacak başka yerden almayı düşünüyoruz yine Mudanyada tabii her yaz gideriz özledim gerçekten sosyal aktiviteleri olan bir ilçe her akşam yürüyüşe çıkmak hele sabahın erken saatinde gün doğumunda yürüyüşe çıkmak bir harika yazın çok aktivite var harika bir ilçe
Hemen hemen aynı modelleri burdada görmüştük canım. Dedik şimdi tee ordan buraya gelicek bi sorun olsa nasıl uğraşıcaz falan. Sonra istanbuldan biyerden aldık orasıda bursadan alıyormuş zaten yine ordan almış gibi oldukAa neden almadınız çok merak ediyorum orayı ben ya ama oldukça büyük gerçekten gez gez bitmez hatta yetmedi herhalde ek bina da yaptılarbüyütüldü
Bende öyle canım ya 1 hafta dikkat etaem sonra hiçbişey kalmıyo yine başa sarıyorumBen de azalttım 1 litre anca içiyorum
Ne güzel vermiştim kilo geri aldım onları hadi yeniden sil baştan spor yapması zor ya
Güzelyalı da çok güzel neden sattı ya tühBizde almıştık güzelyalıdan ama kalmak nasip olmadı 1 sene içinde sattı benim koca..
Mudanyanın köyünde arsa aldık bıraktık öyle 9 sene oluyo
Doğru haklısınız çoğu mobilyalar buradan gidiyordur zatenHemen hemen aynı modelleri burdada görmüştük canım. Dedik şimdi tee ordan buraya gelicek bi sorun olsa nasıl uğraşıcaz falan. Sonra istanbuldan biyerden aldık orasıda bursadan alıyormuş zaten yine ordan almış gibi oldukçok büyüktüü gercekten yarım gün gezebildiğimiz kadarını gezdik ama gezemediğimi z çok kısmı olmuştur
Bi ara buna da el atmak lazım dicem ama yok yapamıyorum abur cubur tatlı kurabiye hep canım çekiyor hiç yapmasam çikolata kaşıklıyorumBende öyle canım ya 1 hafta dikkat etaem sonra hiçbişey kalmıyo yine başa sarıyorum
Canım bende osmangazideydim önceden biliyorum aşırı kalabalık ve karışık insan olarak yani..Aynen öyle bak bir de Nilüfer ilçesi ile Osmangazi çok farklı Mustafa Bozbey geçseydi başkanlığa ah ne güzel olurdu ama olmadı öteki de biliyorsundur zaten olanları Osmangazi beton sürekli bina yapılıyor Nilüfer öyle mi gerçi orası da hızla yapılaşmaya başladı işyeri çok oluyor oraya da ama burası gibi değil
Görükleye metro da gidiyor ulaşım kolay mesela
Evet birde hani adı duyulmuş kaliteli falan diye sanırım bazılarında uçuk fiyatlar vardı. Yol kenarında bi mağaza vardı oraya girdik bi yemek odasına 35bin demişti. Bi masa bi konsol. Ama tabi dıştan da belli baya lüks bi yerdi. Oldu hayorlı işler diyip çıkıverdikDoğru haklısınız çoğu mobilyalar buradan gidiyordur zaten
Türkiyede mobilya üretimi yoğunluğu en çok Ankara Bursa ve Kayseri var galiba yanılmıyorsam inan buradan alsanız daha pahalıya alırdınız belki de
Kan şekerimiZmi düşüyo nabıyo tatlı çok isteniyo. İftardan sonra saldırası geliyo insanın bişeyeBi ara buna da el atmak lazım dicem ama yok yapamıyorum abur cubur tatlı kurabiye hep canım çekiyor hiç yapmasam çikolata kaşıklıyorum
Aynen öyle kesinlikle Nilüfer çok farklı aradaki fark bariz belli adam kısıtlı bütçe ile yaptı yapacağını büyükşehir için zaten cumhurbaşkanı istifa etmesini istedi de etti ya şükür kurtulduk ben de konuşurum da korkuyorumCanım bende osmangazideydim önceden biliyorum aşırı kalabalık ve karışık insan olarak yani..
Nilüfer daha farklı birçok evin sitenin yeşillikleri bahçeleri otoparkları var sürekli etkinlikler oluyor yazarlar ne bilim tiyatrolar kahvaltılar kermesler, festival falan olmuştu korona gelmeden önce çocuklar nasıl eğlendi koca koca şişme parklar kuruldu anneler günü kutlandı falan...
Büyükşehir şehrimize iyi bakmadı malesef ama inş bundan sonra Rabbimin izniyle değişir herşey..
Bozbey demişsin adam heryere yetişmeye çalışıyordu ama adamın bütçe kısıtlıydı neyse fazla konuşmim buradatırsıyoz artık
Aynen öyle bir de tanıdık yoksa mobilyacı kazığın alası yeniyorEvet birde hani adı duyulmuş kaliteli falan diye sanırım bazılarında uçuk fiyatlar vardı. Yol kenarında bi mağaza vardı oraya girdik bi yemek odasına 35bin demişti. Bi masa bi konsol. Ama tabi dıştan da belli baya lüks bi yerdi. Oldu hayorlı işler diyip çıkıverdik
Kan şekerimiZmi düşüyo nabıyo tatlı çok isteniyo. İftardan sonra saldırası geliyo insanın bişeye
Ohh iyiki almamışız o zaman kız ahahAynen öyle bir de tanıdık yoksa mobilyacı kazığın alası yeniyor
Bende acaba neymiş amacım bilmiyroum ama gezmek olsun bana işteBen evlenirken bütün mobilyaları İnegöl’den almıştım.. yüzlerce mağaza içinde sadece 5 mağaza gezdim oraya gitmekteki amacım neydi acaba anlamadım
Valla 5 mağazayı bulunduğumuz yerlede buluruz nie gittikkiBende acaba neymiş amacım bilmiyroum ama gezmek olsun bana işte
Ciddi söylüyorum iyi ki almamışsınızOhh iyiki almamışız o zaman kız ahah
Ben hala gidip gezmek istiyorum yeni yapılan avm yi eşim ne işimiz var orada diyor kardeşlerim evlenecek artık onların peşine takılır gezerimBen evlenirken bütün mobilyaları İnegöl’den almıştım.. yüzlerce mağaza içinde sadece 5 mağaza gezdim oraya gitmekteki amacım neydi acaba anlamadım
Susadım acıktım bir de ç.. şim geldi diye ben kocama söyleyince bir dünya kızyor banaValla 5 mağazayı bulunduğumuz yerlede buluruz nie gittikki
Ciddi insanlar orada bıkmadan usanmadan geziyorlar, ben yaşlı nineler gibi belim ağrıdı bacağım ağrıdı susadım acıktım
Hangi şehirden gelmiştiniz pekiBende acaba neymiş amacım bilmiyroum ama gezmek olsun bana işte