- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.221
Ben her akşam Nescafe içiyorum beraber güzel oluyor kız sen paylaşım yap hep beraber içelimOooouuuuvvv oluurr beklerim niloş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben her akşam Nescafe içiyorum beraber güzel oluyor kız sen paylaşım yap hep beraber içelimOooouuuuvvv oluurr beklerim niloş
Aç olması dışında iyi çok şükür
Bende öyle canım valla cam silmeye niyetlendim kaldı sadece niyette. Oructan bence biraz enerjisizlik oluyorAynen canım inan şu sıralar iş yapmak gelmiyor içimden belli başlı yerleri temiz tutuyorum çok dipköşe girmiyorum eşim börek yapmıyorum diye kızdı yahu burnum şıp şıp ha bire mendille silip nasıl yapayım
Maşallah canım Allah tamamlamayı nasip etsin yat dinlen pek iş yapmaAç olması dışında iyi çok şükür
Kız 2 tane cam silmiştim geçen gün diğerlerini silemeden o 2 tane de yağmurdan çamur oldu silmiyorum cam falan iyice bi güneş açsın öyle inşallahBende öyle canım valla cam silmeye niyetlendim kaldı sadece niyette. Oructan bence biraz enerjisizlik oluyor
Ahaha yaa yanında beklesin aktıkca silsin sen aç
Kız beni beklemeyin benim işim geç bitiyo bazen siz kahvenizi alın gelin yapın etiket ben gelirim tanıdık tanımadık kim varsa çağırımBen her akşam Nescafe içiyorum beraber güzel oluyor kız sen paylaşım yap hep beraber içelim
Evet evet belli olmuyo o aralar aniden yağmur yağabiliyor valla bende bıraktım ramazandan sonrayaKız 2 tane cam silmiştim geçen gün diğerlerini silemeden o 2 tane de yağmurdan çamur oldu silmiyorum cam falan iyice bi güneş açsın öyle inşallah
Yok yok börek kalsın
Tamam canımKız beni beklemeyin benim işim geç bitiyo bazen siz kahvenizi alın gelin yapın etiket ben gelirim tanıdık tanımadık kim varsa çağırım
Aa yufkadan istemez hiç yapma daha iyi diyorEvet evet belli olmuyo o aralar aniden yağmur yağabiliyor valla bende bıraktım ramazandan sonraya
el açmasımı olcak illa kuzum yufkadan yapıver çok isterse
aaa ne çokta bilirler bu erkekler yaaAa yufkadan istemez hiç yapma daha iyi diyor
Aman Ramazanda senelik izne çıktık varsayalımbacaklarımı uzattım oturuyorum mendil hapşuruk işte çok şükür bu halimize
Aynen öyle işte uzattım bacakları oturuyorumaaa ne çokta bilirler bu erkekler yaa
Aynen öyle yaa amaann boşver canım zaten gelen gidende yok yat gitsin bende öyle valla
Aa yufkadan istemez hiç yapma daha iyi diyor
Sen o kolla iş bile çok yapma dicem ama maşallahın var inan ki yazdıklarını okurken takdir ediyorum ben şimdiki gibi uzatır bacaklarımı otururdumAaa ne kadar da tanidik bir model illa elde açılacak, her gün taze börek olacak
Ama bu kolla hazir yufkadan bile yapamam anam sagolsun, canim anam yapiyor
Saol cnm gastrit var 10 şeyden 7 si dokunuyor zaten..Ooo gecmis olsun
Gebelik mi etkiliyor, bir sey mi dokundu?
Bende de bulanti cok var 24 saatin 23ünde midem bulaniyor. Genel yasam formum bu
Saol cnm yok zaten mide normaldede sorunlu gastrit var oruç tutmuyorum cnmGecmiş olsun canım. Hamilelikten kaynaklı bişey olabilirmi. Oruc tutmuyorsun değilmi
Saol cnm gastrit var 10 şeyden 7 si dokunuyor zaten..
Neden bulantı oluyor baktırdınmı hiç
Çok zor gastrit bende de vAr biraz hafif şeyler ye bugün canımSaol cnm yok zaten mide normaldede sorunlu gastrit var oruç tutmuyorum cnm
Zaten mideyi psikoloji çok etkiliyor ailemle aynı şehirde değilim ben bi ara aynı şehirde yakın yaşıyorduk ozaman mide sorunlarım bitmiş gibiydi şimdi uzak ve benim tekrar başlıyorSinir, stres benimki
Şuan iyi canım bişey yok benim hep gece başlar gündüz çok nadir değişiğimÇok zor gastrit bende de vAr biraz hafif şeyler ye bugün canım