- 23 Ocak 2016
- 32.496
- 48.871
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.101
Ay hatimi bırakmasaydın mukabele olarak da takip edebilirdin grupta neler okuyorsunuz cüz mü alıyorsunuzBende kendi hatimimi okumuyorum canım baktım yetişmicek bıraktım onu artık yavaş yavaş okucam. Dua topiğinden arkadaşlra okuyorum bende
Ay inşallah bana da ağır gelmez canım okuyabilirim inşallahanne frankın hatıra defterine baktım bende onu kaydettim alırım diye
Evet canım ya 1 ay olcak 60 lı sayfalardayım daha hiç zevk almıyorum okurken e kitaptan zaten koca gün tel elimizde biraz kitap okurken telden uzak kalıyorum diye seviyorum o yüzden kitabıda telefona sığdıramıcam
bende anneme sorayım bi gidince bakalım neden miş
Sevmediğimi bilmiyo heralde genelde herkes sever ya ondan düşündü galiba
Neyse sevmem yan cebime koy oldu hepsini yiyivermişim
Nemini alsın diye peçete örtüyoruz bizE kitap zor oluyor canım ben de denedim de olmadı kitaba dokunmak da çok ayrı bir zevk elimde kaç tane yarım kitap var 3 tanelik bir liste daha hazırladım almamak için zor tutuyorum kendimi evdeki yarımlar bitsin önce
Ben hiçbir şey koymuyorum pilavın üstüne güzel oluyor ama eskilerin vardır bir bildiği nedeni nedir öğreniriz bakalım ben bi kaynanama sorayım ben gittiğimde koydurmuyorum sağlıksız diye kaynanamla azcık atışıyoruz
Şu sıralar diziler hep böyle,mesela kağıt ev diye bir dizi başladı az biraz izleyelim dedim çok daraldım,çok gerildim izlerken . 3 senedir dizi izlemiyorumRamazanda tansiyon seker de dusebilir adim zorlamamak daha iyi. Malum iftardan sonra yasak var.
Ramazandan sonra iyi bir uygulama olur adimlar
Kırmızı oda icimi karartmaya basladi
Masumlar apt ruhumu darlamaya
Camdaki kıza hic dayanamadim
Yasak Elma güzel, bir sey kazandiracak bir dizi degil ama gülmeye eglenmeye goygoya da ihtiyac var. Beni cok güldürüyor valla.
Havalar bayaa ısındı . Bugün burası 31 dereceydi. Kısa kollu ve ince pijama ile oturuyorum şuan ama hala serinlemiş değilim .Maşallah çalışanların hali başka ben bugün hep pinekledim ya
Aksam bulaşığını hallettigime seviniyorum.
Havalar ısındı benim çocuklarin yazdığını kişiliğini ayirmam gerek.
Bugün yapsam mi diyorum.
Namaz kılıp bir kahve içsem o gazla
Bir sürü iş yaparım aslında
Insanlar yaz mevsiminden korkuyor bu yilHavalar bayaa ısındı . Bugün burası 31 dereceydi. Kısa kollu ve ince pijama ile oturuyorum şuan ama hala serinlemiş değilim .
HaklılarInsanlar yaz mevsiminden korkuyor bu yil
Şu sıralar diziler hep böyle,mesela kağıt ev diye bir dizi başladı az biraz izleyelim dedim çok daraldım,çok gerildim izlerken . 3 senedir dizi izlemiyorumbir kırmızı oda güzeldi ama artık ondan da tat alamıyorum .
Nazlı ve recai den sonra izlemedim . Birde şöyle bir şey duydum,artık yeni olayları kendileri yazıyorlarmış.Boncuk ve kumru zamani güzeldi
Evden cikamayan yaslica bi kadin vardi.
Simdi sadi guzel
Turkiye guzeli kadini izleyemiyorum ruhum cekiliyor. Adini bile bilemedim bak simdi, o kadar izleyememisim.
Nazliyla recaide öyleydi.
Canım kadir gecesine yetiştiremem diye bıraktım şimdilik ama tamamlarım mutlaka yarım kalmaz öyle. Belki haftaiçleri mukabele olarak takip ederim yetişmeye çalışırım amaAy hatimi bırakmasaydın mukabele olarak da takip edebilirdin grupta neler okuyorsunuz cüz mü alıyorsunuz
Tamam sen de katıl kitap ısmarlamışsın hergün kitap sayfa sayımızı paylaşalım baız günler az okuyorum bana da teşvik olur
Bursa çok bozuldu canım beton oldu diyoruz ama diğer şehirler daha fena..Evet çok ferah oralar anneme baktık oradan daire ama bize baya uzak kalıyor inan buradaki binaların sıklığından hala sürekli bina yapmalarına sinir oluyorum yeşil Bursa oldu beton Bursa
Nazlı ve recai den sonra izlemedim . Birde şöyle bir şey duydum,artık yeni olayları kendileri yazıyorlarmış.
Kuzenim öyle söylemişti benim de hevesim kaçtı izlemedim. Camda ki kız güzel evet ama ben kaldıramıyorum çok ağır geliyorBen duymamistim ama dogrudur. Son hikayeler cok yuzeysel, cok kisa ve basit.
Kuzenim öyle söylemişti benim de hevesim kaçtı izlemedim. Camda ki kız güzel evet ama ben kaldıramıyorum çok ağır geliyor
Kesinlikle . Ama ülkece dramdan besleniyoruz,ajitasyonlu ağlamaklı dizileri çok seviyoruz o yüzden değişik kurgular izlenmiyor. Ve senaristler de hep bu tarz senaryolar yazıyor çünkü başka türlüsü izlenmiyorIcim daraldi
O korseyi ben giymisim gibi nefes alamadim ya
Keyif degil sorun yaratiyor bana bu diziler