- 2 Mart 2021
- 6.812
- 34.249
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.781
Şimdilik yokAhaha dur yine bi şansımı denerim yarınsağolasın canım aminn, Rabbim sana da istediğin şekilde hayırlı bir evlilik nasip etsin Varmı düşüncen
Valla süper olmuş ben yapmadım yani yapabilirdim ama bilerek yapmadım benim koca öyle bi meyve alışverişi yapmışki şok oldum bukadarını çürütmeden bitirebilsek keske bide tatlı yaparsam herşey kalır dedim..İnşallah bulunur canım ya küçük yerse bulunma olasılığı daha çok aslında
Valla süper daha ne olsun
Ay gerçekten mi sağol tadı da çok güzeldi ben genelde bunu kafelerde yemeyi çok seviyorum bi deniyim dedim oldu
Meyveler ile tatlı,pasta falan yapabilirsinizValla süper olmuş ben yapmadım yani yapabilirdim ama bilerek yapmadım benim koca öyle bi meyve alışverişi yapmışki şok oldum bukadarını çürütmeden bitirebilsek keske bide tatlı yaparsam herşey kalır dedim..
Malzemeler hazır 4 5 gün sonra falan kesin denicem bende
gusülünü al sahurunu yap. sabah öğlene kadar niyet edebilirsin demisti hocamiz. o zamana kadar adetininde bitip bitmediginden tam emin olursun canımAksama doğru adetim bitti sanıyorum.
Leke dahil bir sey gelmedi.
Simdi size sorum
Gece sahur yapsam ama banyoyu sabah yapsam banyo yapsam gusül için oruç olur mu ?
Yoksa sahurda mi gusletmem gerek.?
Niloyatospikk
Z Zerre
Aktif Lora
Cookiie
Magnifiaque
Drderdimderin
athena
Migrenben
Hepinizi etiketledim çünkü acil cvp almam gerek bilen yazsın lütfen.
Normalde leke gelmediyse ve bugun normal bitis gununse sahurdan once gusul al ama eger 4-5 . Gununde leke gelir diye dusunuyorsan sabah al yerinde olsam sahurda alirdim borc birikmesinAksama doğru adetim bitti sanıyorum.
Simdi size sorum
Gece sahur yapsam ama banyoyu sabah yapsam banyo yapsam gusül için oruç olur mu ?
Niloyatospikk
Z Zerre
Aktif Lora
Cookiie
Magnifiaque
Drderdimderin
athena
Migrenben
Sahurda alim.Normalde leke gelmediyse ve bugun normal bitis gununse sahurdan once gusul al ama eger 4-5 . Gununde leke gelir diye dusunuyorsan sabah al yerinde olsam sahurda alirdim borc birikmesin
Tek uykucu ben degilmisim sukurSahurda alim.
Gidip uyuyayim 3 de kalkicam daha banyo yapicam oyy ki ne oyy.
Kocaya diyeyim de sahuru o hazırlarken insallah hazirlar.ben banyo yapayım o sayede 20 dakika fazla uyumuş olurum.
Canım yine yalnış bilgilendirmek istemem ama sanki sahurdan önce gusül alsan daha doğru olur gibi geldi bana. Sabah duruma göre niyetlersin.Aksama doğru adetim bitti sanıyorum.
Simdi size sorum
Niloyatospikk
Z Zerre
Aktif Lora
Cookiie
Magnifiaque
Drderdimderin
athena
Migrenben
Hayırlı zamanda inşsllah olsun hayırlısıyla canımŞimdilik yokama kaderde varsa bilemem
Ama gerçekten azmini tebrik etmek lazımKendimi Yemekteyiz programında gibi hissettim bu akşam bi tencerede çikolata sosu karıştırıyorum bi tencerede kremayı baya komiktim saf gibi gündüz gez sonra iki ayağı bir pabuca sokmak tam bir sündük işi
N Narinkimse arkadaşım din öğretmeni o doğru bilgi verir diye düşünüyorum ben bu konuda bişey diyemeyeceğim canım kendi yaptığımı söyleyeyim oruca başlamadan sahurda yahut akşamdan guslümü alıyorumAksama doğru adetim bitti sanıyorum.
Simdi size sorum
Niloyatospikk
Z Zerre
Aktif Lora
Cookiie
Magnifiaque
Drderdimderin
athena
Migrenben
Canım çok istedi Magnolia ondanAma gerçekten azmini tebrik etmek lazım
Ben olsam tatlıya asla girişmez hazıra kaçardım
Ramazanda nedense daha çok çeşit oluyor dimi bereket oluyor daha meyveler duruyor çilekler 1 günde yarısından çoğu çürüdü ziyan oldu aldığım gibi o akşam yemek gerekiyormuş sanırımValla süper olmuş ben yapmadım yani yapabilirdim ama bilerek yapmadım benim koca öyle bi meyve alışverişi yapmışki şok oldum bukadarını çürütmeden bitirebilsek keske bide tatlı yaparsam herşey kalır dedim..
Malzemeler hazır 4 5 gün sonra falan kesin denicem bende
Çileğin ömrü çok kısa dalından koptuktan kısa bir süre sonra çürümeye başlıyorRamazanda nedense daha çok çeşit oluyor dimi bereket oluyor daha meyveler duruyor çilekler 1 günde yarısından çoğu çürüdü ziyan oldu aldığım gibi o akşam yemek gerekiyormuş sanırım
Küçük porsiyon eşime ve oğluşa yapabilirim aslında çilek ve muz ile...Kendim meyveye devam erik çağla karpuzMeyveler ile tatlı,pasta falan yapabilirsiniz
Bin şükür canım bide tabi oruç olunca bol bol alınıyor Rabbime şükürRamazanda nedense daha çok çeşit oluyor dimi bereket oluyor daha meyveler duruyor çilekler 1 günde yarısından çoğu çürüdü ziyan oldu aldığım gibi o akşam yemek gerekiyormuş sanırım
Bizim köyde evin önündeki bahçede var sabah uyandığımız gibi bahçeye gidiyoruz kızaranları görüp sabah aç karına yemek o kadar zevkli ki ama orası soğuk olduğu için biraz geç oluyor benim kız çok seviyor çilek pazardan sık alıyoruz 1 günde yendi yendi çürüyorÇileğin ömrü çok kısa dalından koptuktan kısa bir süre sonra çürümeye başlıyor
Ay erik zamanı geliyor yaşasınKüçük porsiyon eşime ve oğluşa yapabilirim aslında çilek ve muz ile...Kendim meyveye devam erik çağla karpuzen sevdiklerim
Çıktı çıktı tam zamanı ekşi ekşi yiyorum benAy erik zamanı geliyor yaşasın
Küçüktü ben gördüm azcık daha büyüsünÇıktı çıktı tam zamanı ekşi ekşi yiyorum ben