- 8 Kasım 2019
- 20.579
- 35.832
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.821
Oruçluyken hiçbir iş yapmak istemiyorum markete gittim geldim kedilerimizi sevdim yemeği de yapsam iyi olacak daha ütü var ya
Yeşil benceyaa şu siyah olanın gözleri mavimii. Hepsi çok tatlıı amaa
Evet masmavi değişir mi bilmem gelecek ay sahiplenilecekler eşimin alerjisi var alamıyorum neyse annesi var çok şükür birbirinden ayırmak bile üzücüyaa şu siyah olanın gözleri mavimii. Hepsi çok tatlıı amaa
Kız mavi masmavi hem deYeşil bence
Renkler ile aram pek yokturKız mavi masmavi hem de
Bence deRenkler ile aram pek yoktur
Bitanesini bana da kargolayabilirsinEvet masmavi değişir mi bilmem gelecek ay sahiplenilecekler eşimin alerjisi var alamıyorum neyse annesi var çok şükür birbirinden ayırmak bile üzücü
Kızlar tarife bakın müthiş hem de kolay bişey ayy hergün tatlı istiyor canım kilolar gelecekHayırlı Ramazanlar
Çok çok lezzetli ve hafif bir tarif vereceğim mutlaka denemelisiniz.
~Malzemeler~
Çilekli kısım için:
Beyaz kısım için:
- 3 buçuk su bardağı süt
- 1 paket çilekli puding
Eki Görüntüle 2832382
- 1 litre süt
- 1 çay bardağı toz şeker
- Yarım çay bardağı irmik
- 3 yemek kaşığı dolusu nişasta
- 1 paket vanilya
- 1 tatlı kaşığı tereyağı veya margarin
- 1 tatlı kaşığı Pınar Labne
Çilekli kısım için süt ve çilekli puding tencereye alınır kaynayıp koyulaşana kadar pişirilir.
Uygun bir kek kalıbı güzelce ıslatılır
Hazırlanan puding kalıbın tabanına boşaltılır.
Eki Görüntüle 2832387
Beyaz kısım için; 1 litre süt, irmik, nişasta, toz şeker, Pınar Labne tencereye alınır, kaynayıp koyulaşana kadar pişirilir.
Ocaktan alınıp tereyağı ve vanilya eklenir. Karıştırarak erimesi sağlanır.
Bu sırada hafif ılımış olan çilekli pudingin üzerine yavaş yavaş dökülür.
Eki Görüntüle 2832391
Oda sıcaklığına gelen tatlı 4-5 saat dolapta dinlendirilir.Ben bir gece beklettim.
Güzelce soğuyan ve kıvam alan tatlı servis tabağına ters çevrilerek çıkartılır.
Birde çıkarmadan önce kenarları kaşıkla veya bıçakla hafif bastırılarak kalıptan ayrılır.
Üzerini istediğiniz gibi süsleyip servis edebilirsiniz. Afiyet olsun...
Sunum
Eki Görüntüle 2832723
Eki Görüntüle 2832725
Eki Görüntüle 2832727
Eki Görüntüle 2832728
Eki Görüntüle 2832729
Eki Görüntüle 2832731
Anneme tembihlemiş anne isterse verme lütfen burada gelip sevsinler huylanıyorum hem alerjim var demiş balkonda bakarız diyorum dinletemiyorumBitanesini bana da kargolayabilirsin
Bende çok istiyorum eşim istemiyo evde olmaz diyo. Bende şimdi üstelemiyorum çocuk olmazsa kedi alcam diyorum
evet yaa gercekten ayırmak üzücü
Ayy çok güzel evettKızlar tarife bakın müthiş hem de kolay bişey ayy hergün tatlı istiyor canım kilolar gelecek
Tüyden olmasa da alerji var mesela sabah uyandığı gibi hapşurmaya başlıyor kaç çeşit alerjisi var hak veriyorum tüye karşı da irkilme geliyor onaAyy çok güzel evetthafiftir birde bu
Ahh o kilolar
Anneme tembihlemiş anne isterse verme lütfen burada gelip sevsinler huylanıyorum hem alerjim var demiş balkonda bakarız diyorum dinletemiyorum
Alerjisi varsa cidden zordur canım ama ya nasıl tüyünden falan hapşurmamı geliyo
Ben de 1 cüz okudum.Selam arkadaşlar.
Oruç tutmayı namaz kılmayı özlemişim.
6 gündür aylık izindeydim
Bugün kaldığım yerden cüz okumaya devam ettim.13 sayfa okudum.
14. Cuzdeyim.
15 e geçmeye 7 sayfa kaldi onu da aksam namazından sonra okuyasim var.
Bugün çocuklarla puzzle oynadık.
Biraz uyuduk.
Şimdi de barbunya haşlanıyor aksama barbunya pilaki yapasım var.
Bulaşık hic biriktirmedim. Çıkanı makineye yerleştirdim.
Çamaşır da katladım .
Bugünlük bu kadar.
Kendimi nasıl hissettiğime gelince
Aynen böyleyim
Ben de 1 cüz okudum.
Daha bulaşık makinası boşaltılacak bekliyor ben yatıyorum
Kendini nasıl hissediyorsun emojiyi bilemedim
Uyu canım vakit geçsinKızım uyudu azcık ben de şekerleme yapayım 1 saat 44 kalaya alarm kurayımbugün tatlı yapmıcam belki iftardan sonra şekerpare yaparım kocama biraz kızgınım yapmıcam tatlı falan çok istiyorsa dışarıdan alsın azcık trip yapınca anlıyor hatasını
İkindimi kıldım geldin canım Allah senden de razı olsun