- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.761
Yine de tutturmuşum
Bir uye mersine mi atanmisti
Mersine yerlesmeyi mi dusunuyordu
Bi konu vardi baya konusmustuk :))
Belki ordan aklinizda kalmistir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine de tutturmuşum
Hiç hatırlamıyorum desem. Neyse sorun yok.Bir uye mersine mi atanmisti
Mersine yerlesmeyi mi dusunuyordu
Bi konu vardi baya konusmustuk :))
Belki ordan aklinizda kalmistir
Hiç hatırlamıyorum desem. Neyse sorun yok.
Bir üye daha vardı ,siz tanışıyordunuz hatta,en son birlikte Ban yemiştiniz siz döndünüz ama onu göremedim
Tamam sormadımAyy cok karisik konular sorma :)
İyi bari kzuum diğerleri içinde inşallah bulunur. Eşim bikere düşürmüştü cebinden hemde evin önünde arabadan inerken düşürmüş tam o anda motorsikletle birisi geçiyomuş o adam almış. Eşim direk polise gitmişti orda aramıştı adam cüzdanı düşürmüşsünüz diye inşallah iyi birisi bulurda içinde numaran falan varsa eğer ararYazlari giderdik mersine, pandemiden evvel :))
Istanbulda yasiyorum devamli olarak
Pek param yoktu
Aaa fakirligin guzel yani hahahah :)
Tamam kuzum çok teşekkür ederimmEvet öyle yapacaksın
Evet canım miğde sorunu oluyor. Şey dondurma için demiştim biraz bekletip yemek gerek sanki hemen dolaptan cıktığı givi yemeyelim diyeYok korkma Ramazana girince çok kimsede oluyor rezeneyi dene geçmezse doktora gidersin
Şifa olsun inşallahTamam kuzum çok teşekkür ederimm
Amin bitanem Allah razı olsunŞifa olsun inşallah
Çok iyi oluravizlerini falanda sildirYarın hazır eşimde evdeyken salonun camını silmeye niyetlensemmi diyorum ona itelerim belki
Birde azcık koltukların yerini falan değişirim teklileri camın önüne çekerim içim açılsın otururken
Kız yapsa keşke çok yeltenmiyo öyle ev işlerine ama cam konusunda bikere ben silerken karşı apartmanda da bi adam siliyodu. Onu görünce bırak ben silerim dedi o gün bugündür evdeyse kendi yapıyor camlarda yardımcı oluyor. Bende evdeyken bunu değerlendireyimÇok iyi oluravizlerini falanda dildir
Evet bekletmek gerekiyor öbür türlü buz gibi oluyorİyi bari kzuum diğerleri içinde inşallah bulunur. Eşim bikere düşürmüştü cebinden hemde evin önünde arabadan inerken düşürmüş tam o anda motorsikletle birisi geçiyomuş o adam almış. Eşim direk polise gitmişti orda aramıştı adam cüzdanı düşürmüşsünüz diye inşallah iyi birisi bulurda içinde numaran falan varsa eğer arar
Tamam kuzum çok teşekkür ederimm
Evet canım miğde sorunu oluyor. Şey dondurma için demiştim biraz bekletip yemek gerek sanki hemen dolaptan cıktığı givi yemeyelim diye
Evet canımm ders olsun bizeEvet bekletmek gerekiyor öbür türlü buz gibi oluyor
Geçen diş etlerim sızladıktan sonra dedim bir daha yemem öyleEvet canımm ders olsun bize
Keşke karşı apartmanda ki adam avize de silseKız yapsa keşke çok yeltenmiyo öyle ev işlerine ama cam konusunda bikere ben silerken karşı apartmanda da bi adam siliyodu. Onu görünce bırak ben silerim dedi o gün bugündür evdeyse kendi yapıyor camlarda yardımcı oluyor. Bende evdeyken bunu değerlendireyim
Dondurmayı dolaptan çıktığı zaman hemen yeyince dişlerim yerinden çıkacak gibi ağrıyorGeçen diş etlerim sızladıktan sonra dedim bir daha yemem öyle
Bende aynı dedimGeçen diş etlerim sızladıktan sonra dedim bir daha yemem öyle
Ahh keşke keşkeeKeşke karşı apartmanda ki adam avize de silse
Sende şey de ,karşı apartman da ki adam da avize siliyor de belki gaza gelip silersonra eşin de şey der "sen nerden biliyon".derAhh keşke keşkee
He dicek sen orayamı bakıyosun nerden biliyosun valla hiç çekilmez sonra kız dediğime pişman eder beni ben gururumla silerim Avizeyi otururumSende şey de ,karşı apartman da ki adam da avize siliyor de belki gaza gelip silersonra eşin de şey der "sen nerden biliyon".der
Zerre söyledi dersinşaka şaka Allah korusun Rabbim huzurunuzu bozmasın inşallahHe dicek sen orayamı bakıyosun nerden biliyosun valla hiç çekilmez sonra kız dediğime pişman eder beni ben gururumla silerim Avizeyi otururum
Ahaha dur yine bi şansımı denerim yarın sağolasın canım aminn, Rabbim sana da istediğin şekilde hayırlı bir evlilik nasip etsin Varmı düşüncenZerre söyledi dersinşaka şaka Allah korusun Rabbim huzurunuzu bozmasın inşallah