- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.281
Açlığa dayanamıyorumsenin sütlacın tadı nasıl olmuş yedin miMiğdenden olabilir canım uzun açlığa dayanamıyo olabilirsin gastrit vs gibi basit şeyler bile rahatsız edici olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açlığa dayanamıyorumsenin sütlacın tadı nasıl olmuş yedin miMiğdenden olabilir canım uzun açlığa dayanamıyo olabilirsin gastrit vs gibi basit şeyler bile rahatsız edici olabilir
Ay şimdi yedim canım tam da bıraktım kaseyi sıvı olmuş yaa nişasta olmadığınaAçlığa dayanamıyorumsenin sütlacın tadı nasıl olmuş yedin mi
Nişasta önemli maalesef afiyet olsunAy şimdi yedim canım tam da bıraktım kaseyi sıvı olmuş yaa nişasta olmadığına
Ay bizde de bir kase sütlaç var hiç sevmem 1 kase kaynanam yollamış eşim yerse yer ben sevmiyorumAy şimdi yedim canım tam da bıraktım kaseyi sıvı olmuş yaa nişasta olmadığına
Üşüttün mü acaba mideni geçmiş olsun üzülme sağlık olsunİftara kalmış yarım saat benim oruç bozuldu galibamidem bulandı ve olanlar oldu
Din öğretmeni o arkadaşımız canım arkadaşımAllah razı olsun. İnşallah dediğiniz gibidir
Sen adetten sonra ilk oruca başladın ya ilk günü baş ağrısı olmuştur ondan istifra etmiş olabilirsin baş ağrısı yapmış olabilirMidem de bir sorun yok ama başım çok ağrıdı bugün, ağlaya ağlaya 1-2 kaşık yemek yedim ağrı kesici içtim ama hala başım ağrıyor midem biraz hafifledi. İnşallah kabul olmuştur
Evet yaa malesef çıkmak zor geldi. Un koysam olurmu bilemedim öyle böyle oldu. Sağol canımNişasta önemli maalesef afiyet olsun
Aa fırında ben çok severim canım. Normali o kadar aramamdaAy bizde de bir kase sütlaç var hiç sevmem 1 kase kaynanam yollamış eşim yerse yer ben sevmiyorum
Yok canım paylaşın helal olsun ne demek benim çok hoşuma gidiyor herkes izin verirse ben de paylaşırım dün mantıyı paylaşmadım canınız çeker diye pişmiş halini paylaşmadımEki Görüntüle 2829449
Hakkınızı helal edin kızlar
Un helvasını nasıl fırında yaptınki fırında oluyormu o
Fırında ben de seviyorum teyzem yapıyor çok beğeniyorum ama kasede sütü sevmediğim için yiyemiyorum fırında hiç denemedim ellerine sağlık harika gözüküyorEvet yaa malesef çıkmak zor geldi. Un koysam olurmu bilemedim öyle böyle oldu. Sağol canım
Aa fırında ben çok severim canım. Normali o kadar aramamda
Yok canım paylaşın benim çok hoşuma gidiyorYaptığım yemeği tatlıyı paylaşıp canınızı çektirmek değil amacım yanlışımı öğrenmek onun da açıklamasını yapmak istedim .
Benim için hiç bir sorun yok kuzum ben kendim giriyorum yemek sitelerine bakıyorum paylaş sende bende seviyorum dediğin gibiYok canım paylaşın helal olsun ne demek benim çok hoşuma gidiyor herkes izin verirse ben de paylaşırım dün mantıyı paylaşmadım canınız çeker diye pişmiş halini paylaşmadım
Senin dediğin siteden bakıyorum ben de tariflereBenim için hiç bir sorun yok kuzum ben kendim giriyorum yemek sitelerine bakıyorum paylaş sende bende seviyorum dediğin gibi
Sağolasın canım bende 2 veya 3.cü yapışım kolay oluyorFırında ben de seviyorum teyzem yapıyor çok beğeniyorum ama kasede sütü sevmediğim için yiyemiyorum fırında hiç denemedim ellerine sağlık harika gözüküyor
Evlenmeden önce hiç bilmezdim yemek yapmayı valla ordan neye baktıysam tuttu yemekler öğrendim kuzu ordanSenin dediğin siteden bakıyorum ben de tariflere
Fırında sütlü un helvası yapıyorum da sütlaç yapmadım hiç teyzem yapınca gittiğimde denk gelirse yiyorumSağolasın canım bende 2 veya 3.cü yapışım kolay oluyor
Ben de bilmezdim eşim yeni evliyken köfte tam pişmemiş çiğ çiğ yediydi yapa yapa öğrendim şimdi usta oldun diyorEvlenmeden önce hiç bilmezdim yemek yapmayı valla ordan neye baktıysam tuttu yemekler öğrendim kuzu ordan