- 8 Kasım 2019
- 20.579
- 35.830
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.241
Aaa evde süt vardı bozulcak artık napsam diyordum dur bende sütlaç yapayımBugün ilk orucumu tutuyorumne tatlısı yapacaksın bende tatlı yapmak istiyorum ama aklıma birşey gelmiyor . Acaba diyorum sütlaç mı yapsam canım istiyor
Yok yok birşey olmuyor ben hep telliyorum yağları gidiyor tertemiz benim de mutfağı derli toplu bırakırken bir de avizelere çok dua ediyorum sana bir bilsenNiloyatospikk
Bende artık senin gibi ocagimin demirlerini telliyorum.
Çizilir diye korkmustum ama öyle bir şey olmadı şükür.
Hep aklıma sen geliyorsun o an
Kolay şekerpare be yaparsınŞekerpare istedi koca bey
Yarın kapılara giriselim seninle olur mu ben de yapicam da sıra gelmedi bir türlüYok yok birşey olmuyor ben hep telliyorum yağları gidiyor tertemiz benim de mutfağı derli toplu bırakırken bir de avizelere çok dua ediyorum sana bir bilsenbir gün de kapılar silinecek bakalım
Tamam canım inşallahYarın kapılara giriselim seninle olur mu ben de yapicam da sıra gelmedi bir türlü
Yarın da yesek sekerpare bayatlar mi acaba?Aaa evde süt vardı bozulcak artık napsam diyordum dur bende sütlaç yapayım
Hayır çok güzel olmuş
Dinleniyor daha iyi oluyorYarın da yesek sekerpare bayatlar mi acaba?
Bende 2 gün sonra sütlaç yapicam firinda üzerini de hafif yakasim var.
Üf müthiş biraz çatlamış ama olsun kötü değil geçen annem yapmış ona sorucam hiç çatlamamış bugün ki tatlıyı da kız kardeşim yapmış getirdi
En iyi püf noktayı anneler bilir bana da haber et canısıÜf müthiş biraz çatlamış ama olsun kötü değil geçen annem yapmış ona sorucam hiç çatlamamış bugün ki tatlıyı da kız kardeşim yapmış getirdi
Tamam canım ama seninki de çok güzel görünüyor ellerine sağlık afiyetle yiyin inşallahEn iyi püf noktayı anneler bilir bana da haber et canısı
Yaptığım yemeği tatlıyı paylaşıp canınızı çektirmek değil amacım yanlışımı öğrenmek onun da açıklamasını yapmak istedim .Tamam canım ama seninki de çok güzel görünüyor ellerine sağlık afiyetle yiyin inşallah
Ben yaktımdaYarın da yesek sekerpare bayatlar mi acaba?
Bence bayatlamaz daha güzel çekmiş olur şerbetiniYarın da yesek sekerpare bayatlar mi acaba?
Yok kız bugün bi motora bağladım valla normalde pinekliyordum öyleÇalışkan kadin ya vuvvv maşallah
Ahh ahh şu teknoloji bi yaprak saramadıMaşallah maşşalh erken kalkan yol alır dedikleri bu heraldebende hala etraf toplamakla uğraşıyorım
Keşke sarılsa cidden
Vardı saran bişeyler aslında ama oda yine kendin sarıyomuşsun gibi uğraştırıyorYok kız bugün bi motora bağladım valla normalde pinekliyordum öyle
Ahh ahh şu teknoloji bi yaprak saramadı
Aynen valla aldım bi de aman aman kendin sar daha iyiVardı saran bişeyler aslında ama oda yine kendin sarıyomuşsun gibi uğraştırıyor