- 2 Mart 2021
- 6.812
- 34.248
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.221
Hadi bakem şarkımız da hazır bu şarkıyla güzel temizlik yapılır.
Ultra motive
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz dur birazdan kalkiyorum Allah seni neetmeye ok molada falan yazarikNiloyatospikk
@buralardutluuugdu
Hanimlar sizi tüm bu ev işi dertlerinden kurtaricam çekilin bakem kenara hepsi bitecek.
Elimde benzin bidonum ve bir de kibrit
Neyse bunlar işin esprisi kollari sivayin derin bir nefes ve ya Allah bismillah
Diyerek kurdele falan kesmeye gerek yok. O kadar merasim fazla olur.
Islere başlıyoruz .
Hadi bakem.
Ben önce buzdolabimi sonra baharatligimi bir elden geçireyim.
İsteyen gelir.
athena
Özellikle sen
Hadi ben kaçar 1 saat süre .
Sonra dinlenip mola verip az da burada yazisip
Kaldığımız yerden devam edelim
Hadi saat 1 e kadar olsun kosturmaca.Kiz dur birazdan kalkiyorum Allah seni neetmeye ok molada falan yazarik
1 e kadar hallederik be bacim ne var sanki ahir pisligi miHadi saat 1 e kadar olsun kosturmaca.
mola ondan sonra.
Molaya kadar devamkeee
normalde çok şeytmemde canım. Biraz bu sefer kızdım bi sinir geldi ğsyüme. Onun kararı tabi evet ne isterse onu yapcakOlsun çok da üzerine gitme güzelce teşvik et tutup tutmamak ona kalmış birşey
Severim tabii hamur işi yemek için doğmuşum büyük ihtimalEvde yapanlar var, gecen forumda yarismada bi arkadas bu tarifle katılmıştı. Kiyma, hamur isi severim dersen dene.
Günaydınnnn canım
Ahaa bunların aynıları benim yapcaklarımdaa. He birde dışarı cıkmam lazım ya. Bizim merdivenci baya bi gelmedi kapının önü baya bi pisti bende eğilip silmek zor geldi gittim moopla sildim apartman arasını mopuda kullanamaz oldum çıkayımda ucuna bi paspas alayımBugün yapılacak çoook iş var. 2 gün yattım evi götürüyor. Çamaşır bulaşık süpürge silgi nevresimler. Sütçü gelecek Niloyatospikk mutfağı da götürüyo orayı da temizlemeliyim 2 cüz okumam lazım yemek yapmam lazım öff en iyi si arkamı dönüp yatim
Çalışkan kadin ya vuvvv maşallahGünaydınnn kızlar ben sabah erken kalktım markete gittim geldim
Sonra pazara gittim geldim
Lavaboyu yıkadım şimdi evi süpürüp silmeye başlıcam
Ardından da salamura yaprak çıkardım onu sarcam bi kısmını dondurucuya kaldırıp bi kısmını da yarın pişirmek için
Arada uğrarım
Herkese kolay gelsin boll verimli birgün dileğiyle tabikiii boldaaa enercik, gülüşler, mutluluklar ile dolu olsun
Şeyy bide keşke yapraklar kendiliğinden sarılsa
Ben buzdolabimi sildim baharatligimi da hallettim.Annem geldi bisiycik yapamadimsimdi kalkiom islere..
Intihar edecem ne guzel is yapmisinBen buzdolabimi sildim baharatligimi da hallettim.
Simdi çocuklar kalem kağıt karalamaca oynamak istediler sağı solu da boyamasınlar diye bende yanlarında bekliyorum az da dinleniyorum.
Dün çok detaylı temizlik yaptığım için bugün dünden yapamadığım işleri yapıyorum.
Bulaşık makinesi de çalışıyor.
Bugüne başka isim kalmadı.
Saat 3 gibi bir tatlı yapasım var .
Dün yapamamistim bugün yapayım bari.
Adam sabah tartildi 90 küsür geldi.
Kilo almışım zayıflamak gerek dedi.
Sonra evden çıkmadan önce de diyor ki aksama bir tatlı yap da yiyelim diyor.
Daha çok zayiflar o bi istahla.
Maşallah maşşalh erken kalkan yol alır dedikleri bu heralde bende hala etraf toplamakla uğraşıyorımGünaydınnn kızlar ben sabah erken kalktım markete gittim geldim
Sonra pazara gittim geldim
Lavaboyu yıkadım şimdi evi süpürüp silmeye başlıcam
Ardından da salamura yaprak çıkardım onu sarcam bi kısmını dondurucuya kaldırıp bi kısmını da yarın pişirmek için
Arada uğrarım
Herkese kolay gelsin boll verimli birgün dileğiyle tabikiii boldaaa enercik, gülüşler, mutluluklar ile dolu olsun
Şeyy bide keşke yapraklar kendiliğinden sarılsa
Hadi Ya Allah Bismillah de benim yaptığımin 10 mislini yaparsın sen.Intihar edecem ne guzel is yapmisin
Masallah
Esim de der bazen niye sabah koru is yapiosun sanki bi uere gittigin mi var? Yok insan istioki hemen bitsinHadi Ya Allah Bismillah de benim yaptığımin 10 mislini yaparsın sen.
Valla ben sabah yapamazsam öğleden sonra eringeclik geliyor.
En verimli saatlerim sabah saatleri 13 ye kadar kamyonu sirtla deseniz sirtlarim ( mübalağa kurbağa gibi mincigim çıkar inanmayın)
Ama öğleden sonra dümdüz yatasım geliyor tavanı izlemek üzere
Bugün ilk orucumu tutuyorumne tatlısı yapacaksın bende tatlı yapmak istiyorum ama aklıma birşey gelmiyor . Acaba diyorum sütlaç mı yapsam canım istiyorBen buzdolabimi sildim baharatligimi da hallettim.
Simdi çocuklar kalem kağıt karalamaca oynamak istediler sağı solu da boyamasınlar diye bende yanlarında bekliyorum az da dinleniyorum.
Dün çok detaylı temizlik yaptığım için bugün dünden yapamadığım işleri yapıyorum.
Bulaşık makinesi de çalışıyor.
Bugüne başka isim kalmadı.
Saat 3 gibi bir tatlı yapasım var .
Dün yapamamistim bugün yapayım bari.
Adam sabah tartildi 90 küsür geldi.
Kilo almışım zayıflamak gerek dedi.
Sonra evden çıkmadan önce de diyor ki aksama bir tatlı yap da yiyelim diyor.
Daha çok zayiflar o bi istahla.
Renksizzzz kırmızı olmuşsunnnnBu arada holu spurdum sildim simdi kuruyo sonra tuvaleti yikiycam komple ve salona gecicem.
Şekerpare istedi koca beyBugün ilk orucumu tutuyorumne tatlısı yapacaksın bende tatlı yapmak istiyorum ama aklıma birşey gelmiyor . Acaba diyorum sütlaç mı yapsam canım istiyor
Yaaa evde margarin yokmuşneyse başka birşey yaparım bendeŞekerpare istedi koca bey