- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.261
Hakkınızı helal edin kızlar
Un helvasını nasıl fırında yaptınki fırında oluyormu o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızz eline sağlık çok güzel olmuş amann nası güldüm kız un helvası mı yazmışım süt helvası kız hay AllahımEki Görüntüle 2829449
Fırında yaparken pirinç oranı daha az oluyor dimi hafta süt alınca bide ben yapimEki Görüntüle 2829449
Muhteşem görünüyor afiyet olsun inşallah tadı da çok güzel olmuşturEki Görüntüle 2829449
1 avuç dolusu kustun mu ya neden ama yaİftara kalmış yarım saat benim oruç bozuldu galibamidem bulandı ve olanlar oldu
Heee ey Allah bende diyorum bilmediğim bir tatlı galiba oda güzel oluyor ama. Sütlacta normalde çok gec kızarırdı bu sefer en üste koydum bide sadece ğst açtım fırınca baya çabuk kızardı sağolasın canım keşke yakın olsakta göndersen hepinizeKızz eline sağlık çok güzel olmuş amann nası güldüm kız un helvası mı yazmışım süt helvası kız hay Allahım
Sağol canımm inşallah olmuştur. Aklıma düşürdün bu gecede kilolanıcazMuhteşem görünüyor afiyet olsun inşallah tadı da çok güzel olmuştur
Sağol canım keşke ikram edebilsem hepinize inşallah tadıda güzeldir ben biraz pirinci az muhallebimsi kıvamda seviyorum ama nişasta olmadığı için oldumu bilmiyorum
Ağız dolusumu kustun canım azmı yoksa. Azsa bozulmamışyır inşallahİftara kalmış yarım saat benim oruç bozuldu galibamidem bulandı ve olanlar oldu
Benim hep böyle oluyor yaa iftara yakın bir zamanda orucum bozuluyor evet bir avuç dolusu kusmuşumdur1 avuç dolusu kustun mu ya neden ama ya
Evetyine de devam ettiriyorum orucumuAğız dolusumu kustun canım azmı yoksa. Azsa bozulmamışyır inşallah
Az kalmıştı zaten canım inşallah Allah kabul etsinEvetyine de devam ettiriyorum orucumu
Geçmiş olsun. Kendi isteğiyle olmadığı müddetçe kusmak orucu bozmaz.Evetyine de devam ettiriyorum orucumu
Midem de bir sorun yok ama başım çok ağrıdı bugün, ağlaya ağlaya 1-2 kaşık yemek yedim ağrı kesici içtim ama hala başım ağrıyor midem biraz hafifledi. İnşallah kabul olmuşturAz kalmıştı zaten canım inşallah Allah kabul etsin
miğde rahatsızlığınmı var canım eğer öyleyse sahurda miğde koruyucu falan alabilirsin
Allah razı olsun. İnşallah dediğiniz gibidirGeçmiş olsun. Kendi isteğiyle olmadığı müddetçe kusmak orucu bozmaz.
İnşallah canım tansiyonun falanmı oynadı acaba. Daha önceki senelerde tuttuğunda böyle olmuşmuyduMidem de bir sorun yok ama başım çok ağrıdı bugün, ağlaya ağlaya 1-2 kaşık yemek yedim ağrı kesici içtim ama hala başım ağrıyor midem biraz hafifledi. İnşallah kabul olmuştur
Evet oluyordu . Hatta bir ara rutine bağlamıştı ama onlar sadece kuru öğürtüden ibaretti bugün ilk defa kustum. Tansiyonum yükselmiş olabilirİnşallah canım tansiyonun falanmı oynadı acaba. Daha önceki senelerde tuttuğunda böyle olmuşmuydu
Miğdenden olabilir canım uzun açlığa dayanamıyo olabilirsin gastrit vs gibi basit şeyler bile rahatsız edici olabilirEvet oluyordu . Hatta bir ara rutine bağlamıştı ama onlar sadece kuru öğürtüden ibaretti bugün ilk defa kustum. Tansiyonum yükselmiş olabilir