- 23 Ocak 2016
- 32.493
- 48.868
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.201
Kediler annemlerde canım kardeşimin onlarKıymetini bilmediğimiz şeylerle sınanıyoruz işte. Birisi bu günleri haber verse inanmazdik bile.
Biberon fırçaları gibi fircalar var canım. Yagdanlik falan da güzel temizleniyor. Onlarla bunu temizlenebilirsin
Balıklarını severim. Senin kedilerin de vardi de mi ?
Arada bir bakisiyorlar mı?
İyi canım biz de en son rahatsızdın merak ettim canımMerhaba canım. İyilik uğraşıyorum valla. Koşturmaca geçiyor. Sen nasılsın? Bi yaramazlık yok umarım.
al benden de o kadar. daha küçük çocuğu oynatabiliyorum ama büyüdükçe oyun kuramıyorum çocuklara. iyice körelmişim.Ben çocuklarla oynayamıyorumbiraz odunluk var bende o yüzden sanırım
Benim de sütçü geldi 5 kilo aldım beni bekliyor kaynatılacak yatakta yatıyorumBugün yapılacak çoook iş var. 2 gün yattım evigötürüyor. Çamaşır bulaşık süpürge silgi nevresimler. Sütçü gelecek Niloyatospikk mutfağı da götürüyo orayı da temizlemeliyim 2 cüz okumam lazım yemek yapmam lazım öff en iyi si arkamı dönüp yatim
Aynen öyleal benden de o kadar. daha küçük çocuğu oynatabiliyorum ama büyüdükçe oyun kuramıyorum çocuklara. iyice körelmişim.
Halim yok heeeçBenim de sütçü geldi 5 kilo aldım beni bekliyor kaynatılacak yatakta yatıyorumbir sürü işim var kalkmam lazım
Hep iş hep iş bu ne yaHalim yok heeeçkeşke biri sihirli değnekle dokunsa eve
Sil süpür gene aynı bazen yapasım bile gelmiyorOsandım vallaha
Ya günde 2 defa süpürge yaptığım oluyo inan.Sil süpür gene aynı bazen yapasım bile gelmiyor
Aaa arkasasima hakaret ediyor şuna da bak senBen çocuklarla oynayamıyorumbiraz odunluk var bende o yüzden sanırım
Kime hakaret ediyorum benAaa arkasasima hakaret ediyor şuna da bak sen
Sen bekardin diye hatırlıyorum yanlissam düzelt
Kendine ediyorsunKime hakaret ediyorum benevet bekarım
Aaa bak sen banaKendine ediyorsun
Ben hem telliyorum hemde makineye atıyorumNiloyatospikk
Bende artık senin gibi ocagimin demirlerini telliyorum.
Çizilir diye korkmustum ama öyle bir şey olmadı şükür.
Hep aklıma sen geliyorsun o an